Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

lorkee canim ikimiz kalmisiz. sen nasilsin? insallah adet olmassin bu arada, hamilelik haberi gerek buraya senlenelim biraz

mafoldumben drdan geldim muayene bile etmedi kanamam olduğunu duyunca direkt trisequens diye bi ilaç yazdı bu ilaç menapoza girenlere verilirmiş yanlış anlama sen menapoza girmedin ama rahim duvarına artık mudahale etmemiz gerek bu ilaçtan sonrada puregona başlıcakmışım bu ilacın ne işe yaradığını daha keşfetmiş değilim ama ilaç almaktan artık sıkıldım ve bebiş hayalleri 2 ay daha ertelendi :gitme:

lorkee canim ikimiz kalmisiz. sen nasilsin? insallah adet olmassin bu arada, hamilelik haberi gerek buraya senlenelim biraz

ıyıyım canım bılg acık sureklı basında degıldım arada bakıom
valla 5 ı regl gunum ama sanırım gelecekler adet belırtılerım basladı yavas yavas..
hayırlısı olsun nabalım ...
beklıcez en ıyı zamanı bılır Rabbım opuyorumnanaktan

sen neler yapıosun yurtdısında nerde yasıosun

mafoldumben drdan geldim muayene bile etmedi kanamam olduğunu duyunca direkt trisequens diye bi ilaç yazdı bu ilaç menapoza girenlere verilirmiş yanlış anlama sen menapoza girmedin ama rahim duvarına artık mudahale etmemiz gerek bu ilaçtan sonrada puregona başlıcakmışım bu ilacın ne işe yaradığını daha keşfetmiş değilim ama ilaç almaktan artık sıkıldım ve bebiş hayalleri 2 ay daha ertelendi :gitme:

hayırlısı olsun canım ya sen saglıgına kavus da bebe de annesının en ıyı zmaanında gelır ınsallah ...
en azından ılacla ıyı olabılcek bısey demekkı
ne umıtsız ınsanlar var onları dusun ...kendını motıve etmeye calıs opuyorumnanaktan

canımm kendini böyle üzme tatlım
anladığım kadarıyla hamile kalmanı engelleyen bazı sorunlar dr un bunları çözümlüyor tatlım tedavisi olacak demektir. sonra herşey çok güzel olacak arkadaşımmm

ıyıyım canım bılg acık sureklı basında degıldım arada bakıom
valla 5 ı regl gunum ama sanırım gelecekler adet belırtılerım basladı yavas yavas..
hayırlısı olsun nabalım ...
beklıcez en ıyı zamanı bılır Rabbım opuyorumnanaktan

sen neler yapıosun yurtdısında nerde yasıosun

aynen bende canim evde oldugum icin bir bilgisayara bakiyorum bir isimi yapiyorum.
insallah gelmezler canim belkide hamilelik belirtileridir. benimde bu ay uzayan akintim olmadi ve umidimi yitirdim gibi ama kismet yinede calismaya devam edicem.
ben yunanistandayim canim.

gecmis olsun canim. belkide bu sorun senin hamile kalmani engelliyor, bir an once tedavi olup calismalara baslarsin. 2 ay ne ki goz acip kapayinca gecicek. ilaclarini ihmal etme sakin.

aynen bende canim evde oldugum icin bir bilgisayara bakiyorum bir isimi yapiyorum.
insallah gelmezler canim belkide hamilelik belirtileridir. benimde bu ay uzayan akintim olmadi ve umidimi yitirdim gibi ama kismet yinede calismaya devam edicem.
ben yunanistandayim canim.

ınsallah bakalıam hayırlısı....

be cıkıyorum kızlar salata yapayım esım de yarım saate gelır ınsallah ...
yarın gorusuruz....

hayırlısı olsun canım ya sen saglıgına kavus da bebe de annesının en ıyı zmaanında gelır ınsallah ...
en azından ılacla ıyı olabılcek bısey demekkı
ne umıtsız ınsanlar var onları dusun ...kendını motıve etmeye calıs opuyorumnanaktan

canımm kendini böyle üzme tatlım
anladığım kadarıyla hamile kalmanı engelleyen bazı sorunlar dr un bunları çözümlüyor tatlım tedavisi olacak demektir. sonra herşey çok güzel olacak arkadaşımmm

gecmis olsun canim. belkide bu sorun senin hamile kalmani engelliyor, bir an once tedavi olup calismalara baslarsin. 2 ay ne ki goz acip kapayinca gecicek. ilaclarini ihmal etme sakin.

teşekkür ederim kızlar desteğiniz için ya aslında ümitsizliğe kapılmadım ama sürekli ilaç almaktan sıkıldım bakalım umarım bu sefer ilaç tedavisi işe yarar

geç olsun güç olmasın derler ya sen sıkma canını ...sorunlar cozulmeye az kaldı demek ki...
puregon yuöurta buyuten bır ılac asılama ve tup bebekde kullanılıyor ama ıgne olanı hapsa bilemiyorum

geç olsun güç olmasın derler ya sen sıkma canını ...sorunlar cozulmeye az kaldı demek ki...
puregon yuöurta buyuten bır ılac asılama ve tup bebekde kullanılıyor ama ıgne olanı hapsa bilemiyorum
doğru söylüyorsun tatlım beklicez artık iğne mi ilaç mı bilmiyorum

şekerim korkma hemen... verilen ilaçların hepsi hormon içeriyor kimisi yumurtalıkları uyarıyor kimisi rahimi.. demmekki rahim duvarın gebeliğe pek elverişli değil o nedenle zamanında müdehale sağlıyorsun buna sevin. Yalnız bu puregon ilacını bulmak biraz zor diye biliyorum.İstersen bunu biraz araştır ve ona göre önceden tedbirini al derim.
Rabbim önce sana sağlık versin sonra da en kısa zamanda bebişini göndersin inşallah.
Sıkma canını hiç bir şeye... Ben artık öyle yapıyorum... ilk günler biraz isyan ediyorum kötü bişey öğrenince ama sonrasında salıyorum artık kendimi.Rabbim en iyi zamanı biliyor bebişimi göndermek için.Şimdi eşimle birbirimize doyalım diye bize zaman tanıyor sanırım yerimseniben

X