- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayselcim ne güzel nekadar kisa sürüyor rglin benim ki masallah 8-9 sürüyo kaydirigubbakcemile3
Insallah bidaha hic olmassin canim. Bebisin gelir ...
İNŞALLAH CANIM YAAA
benim evet yoğun ama kısa sürüyor
hayırlısı canımmm
bence sen birkaç gün daha bekle sonra test yap tatlım acele etme
öyle düsünüyorum bende zaten. Yarinda beklerim gelmesse insallah carsamba yaparim belki bakalim.
Neyse öpüyorum sizi benim mesai bitti cikiyorum hadi görüsürüz yarin insallah,
bafo, nilde, bayars... ekstra öpüyprum..nede olsa kutlayan nadirlerdenisiniz....öpüldünüz ekstra..
lapacım kusum nasılsın karsılaşamıyoruz ayy kalp atısınıda duyarmıs arkadaşım... :Saruboceq: darısı hepimizin başına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkesinlikle gülüşcüm... adet olamamak zamanının geçmesi kadar kötü bişi yok... neyseki zamanında oluyorsun... bir sorun olmadığını gösterir bu
evet kızlar bana da öyle geliyor CADIARZU
selam kizlar...benim bir sorum olucak ben 9 haftalik oldugumu saniyorum ama tam emin degilim bana yardimci olurmusunuz........en son 1 aralik 2009da adet oldum ve 31 gunde bir adet oluyordum..sizce kac haftalik hamileyim..ben 8 ve 9 hafta arasinda kaldim (
8+5 sin tatlım. 9. haftadayım diye söylemen lazım. :hulya:
kızlar ben şişyorum yaa mafoldumben 4.iğne mi vurdum iğneden önce 71 olan belim 89 oldu kafamçokkarıştı
lorkee... merhaba canım..nasılsın? nasıl geçti gezin? anlat bakalım..neler yaptın?
gunaydın canım ıyıyım cok sukur sen ve beben nasılsınız bakalım boshayallersmile
tatıl guzeldı degısıklık oldu dınlenme olmadı pek hergun sabahtan aksama gezdık :lepi:
dun de kardesımı emınonune goturdum takı falan alacaktı yıne koptu bacakalrım belım..
bıde gunum yaklastı agrım var bakalım hayırlısı