Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

canım dünden beri eşime dönüp dönüp seni anlatıyorum kaydirigubbakcemile3 bana kalırsa söyleme kimseye ya da sadece annene söyle insan annesinden destek alıyor şimdi herkes duyarsa karşına çıkan sonuç noldu diye sorucak
bebişin seninle kalıcak buna inanıyoruz biz opuyorumnanaktan

:

canım benimm =)))) anneme dahi söylemedim.. kimse bilmiyor.. hele bir duyayımda kalbinin sesini.. ondan sonra söölicezz.... inanamıyorum çünkü hala... önce kendim inanmalıyım.. acaba kistmiydi o gördüğüm diyorum...yada kese ama içi boş olabilirmi... bakalım 2 hafta sonra belli olacak işte

bakı şimdi kızlar...kadın psikolog, hafifte kırık.... kız inanılmaz pozitiftir bir kere her sabah kalkıp aynada "kendimi seviyorum, kadınlığımı seviyorum, kadınlığımı kutsuyorum" diye sesli söylüyormuş komik ama bu kendini pozitiflemekmiş ve cinsellik tabu ya bu bilince kendinle barışmanı sağlıyormuş, onun dediği enerji benim dediğim Allah inancı önemli, bebeğine isim koymuş ve sürekli ismini söyleyip geleceğini, mesela ayşe gelecek az kaldı felan diye konuşuyormuş, kız feng shui i denen ev dekorasyonu enerji zımbırtısının önermesiyle evinin batı kısmına bebek, bebeği olmuş arkadaşının hediye ettiği müzük kutusunu koyup bebek köşesi yapmış, tabi öncelikle kendini diyete çekmiş, kahve çay içmiyormuş, xr lerden geçmiyormuş, tv nin 2 tarafına ki bu saçma radyasyonu alması için kaktüs koymuş( bilmem bilimsel açıklaması var mı ama:KK66:, ve adetten sonra düzenli ilişkiye girmişler gün aşırı, denemeye başladıktan 2 ay sonra kadın hamile kalmış... anlatılanlar komik belki saçma ama bence olayın özü kendini sevip pozitif olmak... hani hepimizin aslında hastalıktı yok efendim kürdü diye kendimizi olumsuz hale getirmek en kötü şey.... aslında hepimiz birer mucizeyiz... doğup sonra doğuruyoruz..içimizden kanımızdan canımızdan birer canlı meydana getiriyoruz...aslında galiba en önemlisi kendimizin farkında olmamız....yazının sonu "ben kadınım ve kadınlığımla gurur duyuyorum ve inşallah yakında annede olacağım"... öpüyorum kuzular

çok örnek var ayselcim... ben hep okudum bu hikayeleri.. neler var..rabbim ol dedikten sonra oluyor... demedikten sonrada ne yaparsan yap işte...
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için....

evet katılıyorum sana canımmm
hayır ben dün senin dr sonucunu beklerken hamileyim yazınca bir şok oldummm
Allah'ım ol deyince oluveriyor işteee
umarım 2 hafta sonucu kalp atışlarını da duyarsın tatlım pıt pıt pıt pıt diyeeee

bakı şimdi kızlar...kadın psikolog, hafifte kırık.... kız inanılmaz pozitiftir bir kere her sabah kalkıp aynada "kendimi seviyorum, kadınlığımı seviyorum, kadınlığımı kutsuyorum" diye sesli söylüyormuş komik ama bu kendini pozitiflemekmiş ve cinsellik tabu ya bu bilince kendinle barışmanı sağlıyormuş, onun dediği enerji benim dediğim Allah inancı önemli, bebeğine isim koymuş ve sürekli ismini söyleyip geleceğini, mesela ayşe gelecek az kaldı felan diye konuşuyormuş, kız feng shui i denen ev dekorasyonu enerji zımbırtısının önermesiyle evinin batı kısmına bebek, bebeği olmuş arkadaşının hediye ettiği müzük kutusunu koyup bebek köşesi yapmış, tabi öncelikle kendini diyete çekmiş, kahve çay içmiyormuş, xr lerden geçmiyormuş, tv nin 2 tarafına ki bu saçma radyasyonu alması için kaktüs koymuş( bilmem bilimsel açıklaması var mı ama:KK66:, ve adetten sonra düzenli ilişkiye girmişler gün aşırı, denemeye başladıktan 2 ay sonra kadın hamile kalmış... anlatılanlar komik belki saçma ama bence olayın özü kendini sevip pozitif olmak... hani hepimizin aslında hastalıktı yok efendim kürdü diye kendimizi olumsuz hale getirmek en kötü şey.... aslında hepimiz birer mucizeyiz... doğup sonra doğuruyoruz..içimizden kanımızdan canımızdan birer canlı meydana getiriyoruz...aslında galiba en önemlisi kendimizin farkında olmamız....yazının sonu "ben kadınım ve kadınlığımla gurur duyuyorum ve inşallah yakında annede olacağım"... öpüyorum kuzular

:lepi:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kesinlikle katılıyorum

evet canım kalpten gönülden isteyip, poztif düşünmek lazım sürekliii
belki yöntemler farklı olabilir ama istenen belli hayatın mucizesi değil mi?
bebeğin anne karnındaki oluşumunu izledikten sonra her bebeğe mucize gözüyle bakıyorummm
ve dediğin gibi bizde bir mucizeydik
sıra bizim mucizelerimizdeee

sebin nasılsın canımm
dün gece geç saatte girdim yazdıklarını okudum canım iyice dinlen kafana da hiçbirşey takma tatlımm
iyiyim balım çok şükür.ayaklarımı da uzattım rahat rahat çalışıyorum.rapor aldım ama işler de biriksin istemedim.sonra yine ben sıkışıcam.o yüzden oturduğum yerden çalışıyorum.bugün çok da kar yağmış.eşim iyi ki evdesin diyor.sen ne yaptın canım?ne durumdasın?test yaptın mı tekrar?

evet canım kalpten gönülden isteyip, poztif düşünmek lazım sürekliii
belki yöntemler farklı olabilir ama istenen belli hayatın mucizesi değil mi?
bebeğin anne karnındaki oluşumunu izledikten sonra her bebeğe mucize gözüyle bakıyorummm
ve dediğin gibi bizde bir mucizeydik
sıra bizim mucizelerimizdeee

kuşum sırf bebek değil bak aynaya doğurgan, anaç, zeki ve güzeliz... bizde emin ol hayatın mucizeleriyiz..

iyiyim balım çok şükür.ayaklarımı da uzattım rahat rahat çalışıyorum.rapor aldım ama işler de biriksin istemedim.sonra yine ben sıkışıcam.o yüzden oturduğum yerden çalışıyorum.bugün çok da kar yağmış.eşim iyi ki evdesin diyor.sen ne yaptın canım?ne durumdasın?test yaptın mı tekrar?

canım ben hafta başı rahatsızdım tansiyon sorunu oluştu
dr a gittim orda birtakım testler yapıldı stres kaynaklı rahatsızlığın dedi
testlerde hamile olmadığım ortaya çıktı.
bu ay olmadığı için kırmızıları bekliyorum canım benim
benim ki kararlı kış bebeği olacak galiba :))9

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

canım dünden beri eşime dönüp dönüp seni anlatıyorum kaydirigubbakcemile3 bana kalırsa söyleme kimseye ya da sadece annene söyle insan annesinden destek alıyor şimdi herkes duyarsa karşına çıkan sonuç noldu diye sorucak
bebişin seninle kalıcak buna inanıyoruz biz opuyorumnanaktan

sebincim nasılsın bebek nasıl tatilin tadını çıkar canım naz yap eşine opuyorumnanaktan

canım burda varikosel ameliyatı çok konuşuldu öyle korkulacak bir ameliyat degil hemde hiçbir riski yok korkma hem sevinmelisin bence böylece eşinin sperm sayısı çok fazla artacak ve bebek gelicek inşallah :Saruboceq:

canım zaten zavallım işten geliyor yemek telaşına giriyor masayı kaldır bulaşıkları yerleştir derken canı çıkıyor neyse ki aşermem yok henüz bir de o çıksa hali harap.3-3.5 aylık olalım biraz daha rahat olucaz inş.

MERABALAR KIZLAR CUMA GÜNÜ DOKTORA GİTTİM HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM KAN DEĞERLERİ 227 DÜNDE ACİLE GİTTİM HASTAYDIM KADIN DOĞUMA DA GÖRÜNEYİM DEDİM ULTRASONDA GÖRÜNMEDİ ACABA DEĞERLERDE ARTMA VARMIDIR BEBEĞİM NE DURUMDA VE NE KADARLIKTIR :uhm:ÇOK MERAK EDİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ BANA:a015:

227 hamile olduğunu gösteren bir değer ama değerinin düşük olması da çok küçük olduğunu gösteriyor.ben ilk 6 haftalıkken ultrasona girdim karından minicikti kalp atışlarından nerede olduğunu anlamıştım.öok küçük olduğundan anlaşılmmamıştır.vajinal ultrasonda mı baktılar karın ultrasonu mu?Bhcg testini tekrar yaptırarak emin olabilirsin.İnş. sağlıklı bir hamileliğin vardır.Tebrik ederim

kendiyle barışık ne güzel olumsuz hiç düşünmemiş ve sonunda istediği olmuş inşallah bizimde öyle oluverir bianda:1rolleyes:

canım ben hafta başı rahatsızdım tansiyon sorunu oluştu
dr a gittim orda birtakım testler yapıldı stres kaynaklı rahatsızlığın dedi
testlerde hamile olmadığım ortaya çıktı.
bu ay olmadığı için kırmızıları bekliyorum canım benim
benim ki kararlı kış bebeği olacak galiba :))9

tatlım ya yapma stres falan ne işler yüzünden ne de bebek için stres yapmamak lazım bunu sen beneden daha iyi biliyorsun.şimdi diyeceksin ki sana kim diyordu stres yapma diye :) tabi ki sen.o yüzden rahat olmaya çalışacaksın.kendine iyi bak balım.

kendiyle barışık ne güzel olumsuz hiç düşünmemiş ve sonunda istediği olmuş inşallah bizimde öyle oluverir bianda:1rolleyes:

kız birde 35-36 yaşında... bizim en büyük problemimiz bazen toplu intihar timi gibi olmamız olumsuz olumsuz...

227 hamile olduğunu gösteren bir değer ama değerinin düşük olması da çok küçük olduğunu gösteriyor.ben ilk 6 haftalıkken ultrasona girdim karından minicikti kalp atışlarından nerede olduğunu anlamıştım.öok küçük olduğundan anlaşılmmamıştır.vajinal ultrasonda mı baktılar karın ultrasonu mu?bhcg testini tekrar yaptırarak emin olabilirsin.inş. Sağlıklı bir hamileliğin vardır.tebrik ederim
teşekkür ederim tatlım inşallah sağlıklıdır karın ultrasonuyla baktılar haftaya yeniden gidicem ama idrar testinde çıkmıyor bariz tek çizgi

kıslr bugun guzel havalar esıyo bu tobıcteee olumlu olalım pozıtıf dusunelım hayata hep guzel bakalım bencede

tatlım ya yapma stres falan ne işler yüzünden ne de bebek için stres yapmamak lazım bunu sen beneden daha iyi biliyorsun.şimdi diyeceksin ki sana kim diyordu stres yapma diye :) tabi ki sen.o yüzden rahat olmaya çalışacaksın.kendine iyi bak balım.

canım iş stresinden oldu sanırım ama takmıyorum artık walla oluruna bırakıverdimmmm

Günaydin Sekerler....zemuszemus
Nasilsiniz bakalim?
Son 3 gün eyvahedigeldismile

ii şeker.. olumluyuz pozitifiz:))) son 3 gün deme olumlu düşün, fındıkım benimle de:sm_cool:... olumsuz olursada emin ol öyle olması hayırlıymış diyeceksin...

X