Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

Bazi kisilerde cikabilir ama genelde cikmaz. Hemen umut kaybetmek yok. Ziraa benim kardesimin adeti 2 gun gecmisti yapti yok 3. Gun yapti yok boyle 10 gun devam etti ve 10. Gun cikti diger cocuguda 8. Gun cikti belli olmuyor. Daha cok erken cok.
Hım doğru söylüyorsun herkes aynı değil bakalım Allah dan umut kesilmez herşeyin hayırlısı

Hamile misin canım? Inşallah çıkar canım. Bekleyecem ben. Yine uzulmeyim
Ah canim ah hamile degilim. Dustu maalesef. 6 ay dan beri ugrasiyorum yine bekliyorum iste oyle bende. Ama gununuz gecmeden 5 10 gun kadar uzulmeyin hemen

Nasil yani canın sen bu ay çift çizgiyi gördün mü neyi bekliyorsun anlamadim
Canim 6 ay once gordum o cizgiyi sonra dustu zaten. Simdi bekliyorum Rabbim emekleri bosa cikarmaz insaallah.

Ah canim ah hamile degilim. Dustu maalesef. 6 ay dan beri ugrasiyorum yine bekliyorum iste oyle bende. Ama gununuz gecmeden 5 10 gun kadar uzulmeyin hemen
Allah sabır versin canım hiç çift çizgi görmedik diye üzülüyoruz ama görüp böyle şeyler yaşamakta zor Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah

Allah sana da sağlıklı bir bebek nasip etsin canım inşallah. Bekleyecem bakalım sonuç ne olacak

Allah sabır versin canım hiç çift çizgi görmedik diye üzülüyoruz ama görüp böyle şeyler yaşamakta zor Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah
Tabiki Rabbim versin almasin insaallah. Rabbim lutf u kereminden hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.

Allah sana da sağlıklı bir bebek nasip etsin canım inşallah. Bekleyecem bakalım sonuç ne olacak
Asyacim bekle bir kac gun bakalim sonra haber ver bizede iyi kotu paylasalim. Insaallah vardir

Kizlar birsey sorim. Hani 1 ayda 5 6 gunluk bir zaman dilimi varya hamilelik ihtimali daha yuksek olan yumurtlama donemi dedigimiz. Benim bu ay 10 uyla 16 si arasinda olmasi gerekiyordu ama 8 9 10 da yumurta aki kivaminda akintilarim ve hafif kasik agrim oldu. Ve sonra akintilar kesildi. Inofolik kombi kullaniyorum onunla alakasi olabilirmi acaba birde yumurtlayinca mi akinti oluyor caylayincami acaba. Normalde hic akintim olmaz hep kuruyumdur.

Reactions: H M
Bende bu ay doğum gunumde bu haberi almak isterdim Allahin izniyle ama kismet :)

Akinti yaniltici olabiliyorum canim. Ama yumurtlamis olabilirsin.. o akiskanlik yumurta catlayinca gidiyor krem kivamina geliyor. Ilac belkide yumurtlamani saglamistir :)

Akinti yaniltici olabiliyorum canim. Ama yumurtlamis olabilirsin.. o akiskanlik yumurta catlayinca gidiyor krem kivamina geliyor. Ilac belkide yumurtlamani saglamistir :)
Ayyy insaallah canim insaallah yunurtlamis catlatmis ve bebis rahmime dusmus olsun. Sende dogum gununde hayirli haberler al insaallaaaaahhh. Benim dogum gunum 10 ocakti ama tabi haber alma ihtimalim yojtu. Allah sana guzel haberler naaip etsin.

Inofolic den olabilir canım catlayinca oluyor akıntı canım 2 gün dev ediyor diye biliyorum ama kişiye göre de değişebilir birden fazla yumurtladiysan süreç uzamistir

Inofolic den olabilir canım catlayinca oluyor akıntı canım 2 gün dev ediyor diye biliyorum ama kişiye göre de değişebilir birden fazla yumurtladiysan süreç uzamistir
Ay canim insaallah yumurtlamisimdir. Ama 10 unda kesildi akinti agrida 2 gun sonra kesildi. Eger yumurtladiysam erken yumurtladim o zaman.

Ay canim insaallah yumurtlamisimdir. Ama 10 unda kesildi akinti agrida 2 gun sonra kesildi. Eger yumurtladiysam erken yumurtladim o zaman.
Yani büyük ihtimalle ben bu ay ne akıntı ne ağrı çektim bu ay belki de yumurtam oluşmadı

Yani büyük ihtimalle ben bu ay ne akıntı ne ağrı çektim bu ay belki de yumurtam oluşmadı
Iste bazen anlasilamiyormus. Benim normalde yumurtlamam hic agrisiz olur. Bazen akinti bile gelmez yada az gelir. Bu ay birazcik farkli oldu. Sen de anlamamis olabilirsin.

Yumurtlamış olabilirsin canım

Alt tarafımda sızılar var göğüslerim büyüdü. Inşallah adet belirtisi değildir. Âdetlerim çok ağrılı olmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…