Valla canım ben böyle yaptığımda bi yada iki gün sonra adet oluyorum hiç gölge bile yok geç döllenme olsa şimdi bile gölge olark cikmaliydiKizlaaaaar gec dollenme olmus olabilirmi A AsyaaAyazz senin daha var niye acele ettin ki kuzum. S srplmtmtk seninde gec dollenme olmus olabilirmi canim.
Canim adet gunun tam olarak ne zamanValla canım ben böyle yaptığımda bi yada iki gün sonra adet oluyorum hiç gölge bile yok geç döllenme olsa şimdi bile gölge olark cikmaliydi
Keşke öyle olsa. 3-4 ocakta yumurtladım ben. Kahverengi lekelenmem oldu. Bilmiyorum ki olabilir mi. Yarin bakalım olacak miyimKizlaaaaar gec dollenme olmus olabilirmi A AsyaaAyazz senin daha var niye acele ettin ki kuzum. S srplmtmtk seninde gec dollenme olmus olabilirmi canim.
Bence yok bende bir şeyAma miratech erken gebelik testi cok iyi benim 2 gun gecmisti yaptim cikti hemen cikiyor. Daha hassas normal gebelik testlerinden
Bende de çıkmadı gölge falan. Bembeyaz her yerValla canım ben böyle yaptığımda bi yada iki gün sonra adet oluyorum hiç gölge bile yok geç döllenme olsa şimdi bile gölge olark cikmaliydi
Aaaa ustune gordun o zaman. Eger yarinsa adet gunun 3 4 ocak biraz gec yumurtlamis oluyorsun 15 gun olmuyor 10 11 gun oluyor. Sen ya erken gebelik testi yap bence o zaman hemen cikarKeşke öyle olsa. 3-4 ocakta yumurtladım ben. Kahverengi lekelenmem oldu. Bilmiyorum ki olabilir mi. Yarin bakalım olacak miyim
Hayir normal gebelik testinde cikmaz. 10 gun gecmesi gerek. Sen erken gebeik testi al bence. Kizlar valla erken gebelik testi yapin normal gebelik testi degil.Bence yok bende bir şeybat yarın olsa çıkmaz mıydı silik de olsa
Aynen canım nasip herşeyde vardır bir hayırBende de çıkmadı gölge falan. Bembeyaz her yer
Ah yaaaaa daha coooook erken golge falan cikmaz. Kesinlikle cikmaz mumkun degil.20 ocak
Canımsın ya. Sürekli umudumu kaybediyorum. Biri yeniden umut veriyor bana. Adetimin geçmesini bekleyim ben. Yoksa çok üzülürüm çıkmazsa :)Hayir normal gebelik testinde cikmaz. 10 gun gecmesi gerek. Sen erken gebeik testi al bence. Kizlar valla erken gebelik testi yapin normal gebelik testi degil.
Bir de günümüz geçince yapalım bakalım ne olacakAynen canım nasip herşeyde vardır bir hayır
Ama valla insanların 4-5 gün önceden çıkıyor benim 2 günüm var hatta yapmayacaktim günümün geçmesini bekleyecektim de bikaç gündür çok halsizim bugün misafirlerimde gelecek ona göre çok yormayayim kendimi dedim de her zaman ki gibi negatif tabiHayir normal gebelik testinde cikmaz. 10 gun gecmesi gerek. Sen erken gebeik testi al bence. Kizlar valla erken gebelik testi yapin normal gebelik testi degil.
Bende ayni durumdayim inan her ay bir umut oluyor ama 1 kere cift cizgiyi gordum oda simdi izmir korfezinde. Beklemedeyim. Ama seninki cok erken cok. Umudunu kaybetmen icin erken. 10 gun gececek ole cikacak. Yada dedgim gibi erken gebelik testi. Beklemekistemiyorsan hemen o testten al canim.Canımsın ya. Sürekli umudumu kaybediyorum. Biri yeniden umut veriyor bana. Adetimin geçmesini bekleyim ben. Yoksa çok üzülürüm çıkmazsa :)
Öyle yapalım canım günümüz geçerse bide ben pazartesi felan yaparım artikB
Bir de günümüz geçince yapalım bakalım ne olacak
Ben de rüyamda çift çizgi gördüm. Koştum yaptım hemen testAma valla insanların 4-5 gün önceden çıkıyor benim 2 günüm var hatta yapmayacaktim günümün geçmesini bekleyecektim de bikaç gündür çok halsizim bugün misafirlerimde gelecek ona göre çok yormayayim kendimi dedim de her zaman ki gibi negatif tabi
Ah ah böyle rüyalar bende çok görmeye başladım ama hep düşünmekten oluyor engelde olamıyoruz ki kendimizeBen de rüyamda çift çizgi gördüm. Koştum yaptım hemen test
Bazi kisilerde cikabilir ama genelde cikmaz. Hemen umut kaybetmek yok. Ziraa benim kardesimin adeti 2 gun gecmisti yapti yok 3. Gun yapti yok boyle 10 gun devam etti ve 10. Gun cikti diger cocuguda 8. Gun cikti belli olmuyor. Daha cok erken cok.Ama valla insanların 4-5 gün önceden çıkıyor benim 2 günüm var hatta yapmayacaktim günümün geçmesini bekleyecektim de bikaç gündür çok halsizim bugün misafirlerimde gelecek ona göre çok yormayayim kendimi dedim de her zaman ki gibi negatif tabi
Hamile misin canım? Inşallah çıkar canım. Bekleyecem ben. Yine uzulmeyimBende ayni durumdayim inan her ay bir umut oluyor ama 1 kere cift cizgiyi gordum oda simdi izmir korfezinde. Beklemedeyim. Ama seninki cok erken cok. Umudunu kaybetmen icin erken. 10 gun gececek ole cikacak. Yada dedgim gibi erken gebelik testi. Beklemekistemiyorsan hemen o testten al canim.
Nasil yani canın sen bu ay çift çizgiyi gördün mü neyi bekliyorsun anlamadimBende ayni durumdayim inan her ay bir umut oluyor ama 1 kere cift cizgiyi gordum oda simdi izmir korfezinde. Beklemedeyim. Ama seninki cok erken cok. Umudunu kaybetmen icin erken. 10 gun gececek ole cikacak. Yada dedgim gibi erken gebelik testi. Beklemekistemiyorsan hemen o testten al canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?