- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 35
Canım ben de başladım inofolic e sen ac karnına mi alıyorsun tok mu bi de sabah mi akşam mi.... ben kendim başladım kullanmaya inş etkisini görürümCanimmm hosbuldumdoktorum inofolik combi verdi bunu kullan 3 ay sonra hamile geliceksin dedi kullanali 20 gun oldu Rabbim tesir yaratsin insaallah. Bu ay hepimiz hamile kalalim ayin 8 inde yumurtladim akintim falan yumurta aki kivamindaydi ve kasiklarim hafiften agridi 2 3 gun. Beklemedeyim simdi. Nur topu gibide vir sivilcem var hic olmazdi yumurtlama gununde adetten once cikardi hep. Bu ay bole oldu hayirlisi insaallah. Birbirimize guzel haberler verelim insaallah. Rabbim fazla bekletmesin.
Ayyy hadi hayirli olsun. Ben oglen tok karnina aliyorum. Ole yazmis doktor sonra sordum kendisine tasdikledi. Kendisi baslayanlar da etkisini goruyor. Cok goren var. Rabbim muaffak etsin tez zamanda bebegini versin kollarina insaallah.Canım ben de başladım inofolic e sen ac karnına mi alıyorsun tok mu bi de sabah mi akşam mi.... ben kendim başladım kullanmaya inş etkisini görürüm
Inşallah canım amin hepimize versin rabbim büyüktürAyyy hadi hayirli olsun. Ben oglen tok karnina aliyorum. Ole yazmis doktor sonra sordum kendisine tasdikledi. Kendisi baslayanlar da etkisini goruyor. Cok goren var. Rabbim muaffak etsin tez zamanda bebegini versin kollarina insaallah.
İnşallah canım benim inşallahbende ocak ayinda hamile kalmak istiyorm insallah butun anne olmak isteyen herkes annelik duygusunu yasar okuyan herkesten dua bekliyorm lutfrn birbirimize dua edelim
Hadi bakalım inşallah Rabbim mujdelendirsinMerhaba kızlar bende pkoluyum ve adetime 2 gün var sabırsızlıkla bekliyorum 3 aydır düzenli adet oluyorum bu ay bende hamileyim demek istiyorum
Hoş geldin aramiza inşallah bebeğin seninledirSelam kızlar bende katılayım aranizaa
Pkoluyum bu ay klomen kullandim adetime bir hafta var.. kasiklarim yumurtlamamdan beri agriyo özellikle dünden beri rahmimde tas var sanki ortasinda cok sancio zonklar gibi hareket etmesemde ara ara..
Rabbim cabalarimizi boşa cikarmasin insallah bizlerde kavusuruz bebişlerimize
Ayy hadi inşallah geçtim senin günün:)Sabah test yapacam. Inşallah çıkar
Amin canım inşallahHadi bakalım inşallah Rabbim mujdelendirsin
2 gün var daha. Yarin 1 gün kalmış olacak. Çıkarsa artık. Yoksa geçerse tekrar yapacam :)Ayy hadi inşallah geçtim senin günün:)
Ayy heyecanlandm şimdi2 gün var daha. Yarin 1 gün kalmış olacak. Çıkarsa artık. Yoksa geçerse tekrar yapacam :)
Amin canım inşallah. Heyecandan uyuyamiyorum :)Ayy heyecanlandm şimdi
inşallah vardır ve çift çizgiyi görürsün
Çok kötü bir şey yaBende bugün doktorum u aradım
hangi günü adet günüm olarak hesaplamam gerek diye
son adet 19kasim ama kimyasal gebelik olan kanama 31 aralık dedim
ilaçlarına devam et düzen li olacaksın bundan sonra dedi anlamadım ben oyüzden benbenim günüm yok bekleyecek heralde
Bu ayda negatif sabah test yaptım aletimi bekleyeceğim Rabbim bekleyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallahHadi bakalım inşallah Rabbim mujdelendirsin
Ben de bu sabah yaptım negatifBu ayda negatif sabah test yaptım aletimi bekleyeceğim Rabbim bekleyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Ama miratech erken gebelik testi cok iyi benim 2 gun gecmisti yaptim cikti hemen cikiyor. Daha hassas normal gebelik testlerinden2 gün var daha. Yarin 1 gün kalmış olacak. Çıkarsa artık. Yoksa geçerse tekrar yapacam :)
Valla ne zaman çift çizgi göreceğizBen de bu sabah yaptım negatifne zaman çift çizgiyi görecez acaba. Bat yarın bakalım olacak miyim adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?