Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

Canım ben de başladım inofolic e sen ac karnına mi alıyorsun tok mu bi de sabah mi akşam mi.... ben kendim başladım kullanmaya inş etkisini görürüm

Canım ben de başladım inofolic e sen ac karnına mi alıyorsun tok mu bi de sabah mi akşam mi.... ben kendim başladım kullanmaya inş etkisini görürüm
Ayyy hadi hayirli olsun. Ben oglen tok karnina aliyorum. Ole yazmis doktor sonra sordum kendisine tasdikledi. Kendisi baslayanlar da etkisini goruyor. Cok goren var. Rabbim muaffak etsin tez zamanda bebegini versin kollarina insaallah.

Sabah test yapacam. Inşallah çıkar

Hoş geldin aramiza inşallah bebeğin seninledir

Bende bugün doktorum u aradım
hangi günü adet günüm olarak hesaplamam gerek diye
son adet 19kasim ama kimyasal gebelik olan kanama 31 aralık dedim
ilaçlarına devam et düzen li olacaksın bundan sonra dedi anlamadım ben oyüzden benbenim günüm yok bekleyecek heralde

Çok kötü bir şey ya Allah tez zamanda isteyen herkese versin inşallah

Bu ayda negatif sabah test yaptım aletimi bekleyeceğim Rabbim bekleyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Ben de bu sabah yaptım negatif ne zaman çift çizgiyi görecez acaba. Bat yarın bakalım olacak miyim adet

2 gün var daha. Yarin 1 gün kalmış olacak. Çıkarsa artık. Yoksa geçerse tekrar yapacam :)
Ama miratech erken gebelik testi cok iyi benim 2 gun gecmisti yaptim cikti hemen cikiyor. Daha hassas normal gebelik testlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…