Ocak ayında çift çizgi görmek isteyen (insallah) pkolu anne adayları ni görelim :)

Ayyy ne guzel ya massaallah ben 33 gunde bır adet oluyprum 6 aylıkevlıyım 7. Ayıma gırıcem bende de cok stres vardı aslında bu stres hep bıseulerı arastırıyorum denıyorum vs ama ay adetım bıttı 4 gun oldu meryem süresıne basladım bende artık aman olursa olur olmazsa da tedavı olurum kafasındayım ozel macun yaptırdım ıcınde ada cayı hayıt aslan pencesı vs seyler var onu sabah aksam yıyorum artık nasıp kısmet allah rızası ıcın sen hamılesın bak duan kabul olur benım ıcın bır kere meryem suresi yada yasın okuyup ısmımle dua edermısın ismim gülşen Allah bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın darısı benım ve herkesın basına

Tabiki ederim canım benim. Ben de 7 aylık evliyim. Boş yere yıpratmışım kendimi. Ama son adet tarihim olmadığından değerin normal olup olmadığını bilemiyorum. Umarım artar değerim güzelce :)

Tabiki ederim canım benim. Ben de 7 aylık evliyim. Boş yere yıpratmışım kendimi. Ama son adet tarihim olmadığından değerin normal olup olmadığını bilemiyorum. Umarım artar değerim güzelce :)
İnşAllah artar pazartesı tekrar gıt doktora kan tahlılı ver ıns ama inş saglıklı bır gebelıktır ya ne kadar yenıyız henuz evlat derdıne dusmusuz 10 yıl olmayanlara uzuluyorum bende stres yapmıyorum artık hayırlısı nasıp kendımı durmadan kurana namaza verıp rahatlatıyorum banasa pko tanısı yenı konuldu ama doktor kesın konusmadı ıns bende hamıle kalırım tebrık ederım tekrardan

Adetlerin düzenliyse benden kat kat şansın var canım. Umarım seni de çok bekletmeden gelir bebişin

Gözün aydın canım.. umut oldun bana. Benim de 3 ayı buluyor adetim. Glifor ve inofolic kullanmaya başladım 2ayda geldi ona bile nasıl mutlu oluyo insan :/ biraz bilgi verir misin ne yiyip içtin kaç ay adet olmadan hamile kaldın

Canım daha öncede konuşmuşuz şimdi farkettim :) 11 şubattaymış konuşmamız herhalde döllenme belirtisiymiş onlar ne güzel :))

Ilaç içmesem 3-4 ay olmuyordum. Hep soğan suyu içince oluyordum. Hatta birkaç kez soğan suyu bile getirmedi adetimi. Deliler gibi site site gezdim. Ne duysam uygulamak istedim. Evlendigimde de ilk 2 ay adet olmadım. 3. Ay geldi. 4de olmadı soğan suyu içtim oldu. Aralık ayında dahiliyeye gittim insülin direncim yoktu hormonlar normaldi. Ne zaman test yapsam negatif. Deliler gibi ağlıyordum. Kendimi mahvettim ben. Sonra picos icin inofolic combi aldim. Yarim yamalak icin aklima geldikce yani. Ocak ayı yine adet olmadım en son 19 Aralıkta olmuştum. Dedim soğan suyu yapim 6 gün falan yaptım. Sonra şubat 5te ücretli öğretmenliğe başladım. Dedim ki amann al içmiyorum. Artık çalışıyorum giderim özele olurum tedavi gelir miniğin dedim. Kafamdan sildim hicbir şey yapmadım. Bir poşet dolusu da testere dişli aslan pençesi almıştım. Hala duruyor içmedim :) stres de yapmadım çok mutluydum. Kendi işimi yapıyordum çünkü. Sonra yumurtlama akıntısı oldu göğüs ucum acıdı. Nasılsa tutmuyor dedim. İlişkiye hiç zorlamadım eşimi. Ne zaman isterse o zaman oldu. Aradan 1 hafta geçti. Yoğun sümüksü akıntı oldu. Aynı zamanda sarı akıntı da vardı. Sonra göğüs ucum tekrar acımaya başladı. Kasıklarımda sızılar oluyor pat geçiyordu. Oh bee dedim adet olacam. Ay sonu test de yapim kafam rahat şekilde tedaviye gideyim garanti olsun dedim. Cuma sabahı yaptım anında çıktı ağladım ama güvenmedim. Ertesi gün sabah tekrar yaptım yine çıktı. Hemen koştum kan verdim ve 36.43 çıktı çok şükür ki. Çok uzun oldu kusura bakma. Demem o ki stres her şeye engelmiş. Kafamdan atınca geldi mucizem. Ben evliliğimin 7. Ayında hamile kaldım. Şükür ki çok beklemedim. Allahım sizleri de bekletmesin inşallah. Hayırlı sağlıklı güzel evlatlar versin

Ne güzel anlatmışsın canım.. sağlıkla al kucağına :) sağol

Ne güzel anlatmışsın canım.. sağlıkla al kucağına :) sağol
Hatta geçen ay tsh 3.41 çıktı. 2.5 üstünde gebelik olmuyordu. Allah isteyince her türlü oluyor yani. Çok teşekkür ederim canım güzel dileğin için :)

Hatta geçen ay tsh 3.41 çıktı. 2.5 üstünde gebelik olmuyordu. Allah isteyince her türlü oluyor yani. Çok teşekkür ederim canım güzel dileğin için :)
Nasip valla canım dediğin gibi.. yumurtlama zamanı akıntı dışında ağrı sızı olmuş muydu hatırlıyo musun

Nasip valla canım dediğin gibi.. yumurtlama zamanı akıntı dışında ağrı sızı olmuş muydu hatırlıyo musun
Yok ağrı olmadı hiç. Uzun şeffaf akıntı geldi. 3 gün sürdü. O bitince göğüs ucum acımaya başladı. Göğüs ucumun acısı da 2 gün sürdü geçti. Aradan 1 hafta geçti. Ondan sonraki akıntıdan sonra göğüs hassaslaşması ve alt karında sizlamalar başladı ve geçmedi

Merhaba kizlar normalde benim adetim 35 gun surer en son 8 ocakda adet gordum bir kizim var ikinciyi istiyoruz ve 6 aydir korunmuyorum iki defa adetim gecikti bu sefer de baya gecikti sizce birsey varmidir kendimi cok kötü hissediyorum yardimci olun tüm gebelik belirtilerine bakiyorum ama adet belirtileri ile ayni ne yapmam lazim

Cok basıt test al yap Yada kan ver

Canimm çok çok çok sevindim rabbim sağlıkta kavuştursun bizlerde nasip eder inşallah

Canım ya çok üzüldüm ama üzülme inşallah yine gelir bebişin kucağına almayı nasip etsin inş

Ben 17 Ocakta çift çizgiyi gördüm ama malesef 9 şubatta kalbi durdu. Düşük yapmak zorunda kaldım

Canım çok üzüldüm. rabbim en iyisini bilir düşüğün ayağı içerde olur der büyükler inşallah rabbim tez zamanda ol deyiverir mübarek üç aylar da yuzlerimizi güldürür yaradanim
Inşallah canım benim. Allahım hepimizi yavrularına kavuştursun inşallah. 1 hafta kaldı bata. Geçen ayki gibi
Canım çok üzüldüm. rabbim en iyisini bilir düşüğün ayağı içerde olur der büyükler inşallah rabbim tez zamanda ol deyiverir mübarek üç aylar da yuzlerimizi güldürür yaradanim
Inşallah canım benim. Adetime 1 hafta kaldı. Geçen ayki gibi ağrılı sivilce de çıktı. Inşallah bu ay sağlıklısı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…