- 29 Kasım 2024
- 488
- 181
- 18
Yani cidden işi zorlaştırıyolar :)Aynen ovulasyonla takip edeyim en iyisi ama sipairs versem günüm geçebilir ay kolaydan soyleseydin ya doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani cidden işi zorlaştırıyolar :)Aynen ovulasyonla takip edeyim en iyisi ama sipairs versem günüm geçebilir ay kolaydan soyleseydin ya doktor
Ben de beklemedeyim :)Merhaba bende geçen ay letu kullandım yumurtam 18 mm oldu gebelik oluşmadı bu ay tekrar letuya devam ediyoruz bu sefer iki yumurtam oluştu biri 18.5mm ydi en son çatlatma iğnesi yaptım bakalım beklemedeyiz
Eczanelerde de oluyor canım bir sor istersenAynen ovulasyonla takip edeyim en iyisi ama sipairs versem günüm geçebilir ay kolaydan soyleseydin ya doktor
Hepimiz güzel haberler alalımmmİnşallah güzel haberler alırsınız haber verin bizede benim ilacı kullanmada 3. Günüm cuma bitecek 5. Gün bakalım hayırlısıyla bende kontrole gidecegim
Hepimiz güzel haberler alalımmm
Yumurta sayımını nasıl yapıyor acaba alttan mı bakıyor ultrasonla yoksa karından mı? Bana da haftaya bakacak tedirgin oldum alttan hiç ultrasona girmedim daha önceİnşallah güzel sonuç alırsın ilacı kullanıp doktorunun dediği tarihte kontrole gidiyorsun yumurtanın büyüyüp büyümediğine bakıyor. Benim ilk gittiğimde 13 mm idi üç gün sonra gel dedi bu sefer 18 mm 16 mm olmuştu. Ertesi güne çatlatma iğnesi yap dedi ve ilişki günleri verdi. O günleri değerlendirip 14 gün bekliyorsun. 14. Gün test yapıp ona göre doktora gidiyosun :)
Aynen canım alttan bakıyor. Tedirgin olma uzun sürmüyor :)Yumurta sayımını nasıl yapıyor acaba alttan mı bakıyor ultrasonla yoksa karından mı? Bana da haftaya bakacak tedirgin oldum alttan hiç ultrasona girmedim daha önce
Teşekkür ederim :) Peki siz ne yaptınız son durum neAynen canım alttan bakıyor. Tedirgin olma uzun sürmüyor :)
Rica ederim :) benim iğneden sonraki 8. Günüm beklemedeyimTeşekkür ederim :) Peki siz ne yaptınız son durum ne
Ben de bu sabah ilk hapı içtim letu. Haftaya çarşamba günü doktora gideceğim. Yumurtlama günüm o günmüş. Yumurtam çatlamamışsa iğne yapacakmış. Benim çikolata kistlerim var yumurtalıklarımın her ikisinde de ve amh 0,41 çıktı. Ama hsg temiz çıktı. Adet gününü mü bekliyorsunuz? Sizin de mi amh düşük? Süreci bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın biraz da korkuyorum.Rica ederim :) benim iğneden sonraki 8. Günüm beklemedeyim
Çok teşekkür ederimBence hiç korkmayın gerçekten iyi bir doktora denk gelirseniz her şey çok net şekilde ilerliyor. Ben de polikistik olduğu için sağlıklı yumurtalarım olmuyordu. Letu kullandım yumurtalarım büyüdü ve sonrasında iğne oldum. İğneden sonra 14 gün bekliyorsunuz adet olmazsanız test yapııyosunuz :)
İlaçla birlikte sağlıklı beslenmeye çalışın. Sabahları kesinlikle bir yumurta tüketin ve avokado. Cidden yumurtalara iyi geliyorÇok teşekkür ederim
Çalışıyorum ve öğlene kadar hiçbir şey yemiyorumİlaçla birlikte sağlıklı beslenmeye çalışın. Sabahları kesinlikle bir yumurta tüketin ve avokado. Cidden yumurtalara iyi geliyor
Yinede yemeye gayret et bende sevmiyodum ama yumurta büyütmede cidden etkili :) üstüne az bi zeytinyağı koyup kahvaltıda yediğim peynirle zeytinle beraber yemeye çalışıyorum tadını almıyım diye ama ilk zamandan sonra alıştım şimdi severek tüketiyorumÇalışıyorum ve öğlene kadar hiçbir şey yemiyorum
Avokadoyu nasıl tüketiyorsunuz? Hiç sevemedim