• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak annesi olacağım inşallah

Seahorse55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
56
19
38
Samsun
:anneadayı:Merhabalar.. Adetim 1 gün geciktiğinde beta hcg 107 çıkmıştı, 6 gün sonrası yani bugüne dr randevusu aldım kese görünmedi :( hemen tekrar kan testi verdim ve beta hcg 1261 çıktı. Değer artışı normal görünse de içim içimi yiyor.. Sizce kese görünmemesi normal mi?? Rabbim hepimize bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. :kahve::anneadayı:

Merhaba hayırlı olsun.Bende bugün öğrendim hamileliğimi adetimden 4 gün geçti benimde 496 çıktı ultrason da birşey gözükmedi artışlar iyiyse problem yok demektir.daha çok küçük oldukları için gözükmüyo bir hafta sonra gözükecektir bunlar normal bazen geç döllenme de olabiliyor.

Hayirli olsun gebelik tarihimiz ayni tebrik ederim. Bende doktora gidicem kese daha gorunmez hemen hormon artisi onemli herkese gore degisiyor kimisi 4 haftalikken bile goruyor kimisi 6 haftayken goremiyor. Cok takilmadan stressiz gecirmemiz gerek inan seninle ayni hislerdeyim ama Allahim bu cani verdiyse takdirde onun diyerek icimi rahatlatiyorum bebeklerimiz saglikla kucagimiza gelecek insallah:KK200::anneadayı::KK200:

:anneadayı:Merhabalar.. Adetim 1 gün geciktiğinde beta hcg 107 çıkmıştı, 6 gün sonrası yani bugüne dr randevusu aldım kese görünmedi :KK43: hemen tekrar kan testi verdim ve beta hcg 1261 çıktı. Değer artışı normal görünse de içim içimi yiyor.. Sizce kese görünmemesi normal mi?? Rabbim hepimize bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. :kahve::anneadayı:
Merhaba evet 1261 değeri kese görünmesi için çok düşük değer hiç merak etme eğer vahınal ultrason dan baktıracaksan 2500 -3000 arasında olması lazım karından ultrason baktıracaksan 4000-8000 arasında olması lazım merak etmehayırlısı ile görürsün keseni

Hayirli olsun gebelik tarihimiz ayni tebrik ederim. Bende doktora gidicem kese daha gorunmez hemen hormon artisi onemli herkese gore degisiyor kimisi 4 haftalikken bile goruyor kimisi 6 haftayken goremiyor. Cok takilmadan stressiz gecirmemiz gerek inan seninle ayni hislerdeyim ama Allahim bu cani verdiyse takdirde onun diyerek icimi rahatlatiyorum bebeklerimiz saglikla kucagimiza gelecek insallah:KK200::anneadayı::KK200:
Bugün doğum evine gittim ve tekrar ultrasonla bakıldı,vajinal ultrason da dahil .. Ve çok şükür keseyi gördük.. Sizin de gözünüz aydın.. Hepimiz sağsalim alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah :anne::KK200:

Back