Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 üstü gebelik var demek. Düşük değil bence önemli olan 2 günde 2kat artmasıMerhaba kızlar benim HCG sonucum 12.18 çıktı adet günüme 2,3 gün var sizce bu değer çokmu düşük yoksa normal mi?!
Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz acabaMerhaba kızlar benim HCG sonucum 12.18 çıktı adet günüme 2,3 gün var sizce bu değer çokmu düşük yoksa normal mi?!
Teşekkür ederim5 üstü gebelik var demek. Düşük değil bence önemli olan 2 günde 2kat artması
1 eylül ile 6 eylül arasındaydıYumurtlama tarihinizi biliyor musunuz acaba
Bende 30-1-3 ü değerlendirmiştim o yüzden sordum tebrik ederim .1 eylül ile 6 eylül arasındaydı
Yani gebelik varmı ?!Bende 30-1-3 ü değerlendirmiştim o yüzden sordum tebrik ederim .
Siz test yaptırdınız mı? Kaç çıktı ?!Bende 30-1-3 ü değerlendirmiştim o yüzden sordum tebrik ederim .
Daha reglim geçmedi benim erken yaptırıp üzülmek istemiyorum daha fazla 19 unu bekleyeceğim. 11 de normal test yapmıştım negatif çıkmıştıSiz test yaptırdınız mı? Kaç çıktı ?!
Benimde çıkmamıştı en son iki gün önce çok slik çıktı dün test yaptım 12.18 çıktıDaha reglim geçmedi benim erken yaptırıp üzülmek istemiyorum daha fazla 19 unu bekleyeceğim. 11 de normal test yapmıştım negatif çıkmıştı
Hızlıca artışını görmeyi nasip etsinBenimde çıkmamıştı en son iki gün önce çok slik çıktı dün test yaptım 12.18 çıktı
Amin inşallah seninde gönlüne göre versinHızlıca artışını görmeyi nasip etsin
merhaba canım,hayırlı olsun bende 12 ile öğrendim ve hamileyim artışlarını takip et ve reglin gecikince ya da beya hcg 1000i geçince doktora gitMerhaba kızlar benim HCG sonucum 12.18 çıktı adet günüme 2,3 gün var sizce bu değer çokmu düşük yoksa normal mi?!
Allah sağlıklı soğumasını nasip etsin inshallah , siz adetten önce mi test yaptırdınız yoksa gecikti zamanmerhaba canım,hayırlı olsun bende 12 ile öğrendim ve hamileyim artışlarını takip et ve reglin gecikince ya da beya hcg 1000i geçince doktora git
Insallah saglikla alirsin bebrgini kucagina bende dun 12.68 gordm beta hcg yi pazartrsi tekrar vericm bklmmerhaba kızlar, hamileliğimi 28.08de beta hcg 12 ile öğrendim 30.08de 52ye yükseldi dün ise yani 02.09da 220ye yükselmiş sizce artış normal mi kese ne zaman görünür???
Durumunuz şuan ne acabaMerhaba bilgisi olan yorum yapabilir mi benim transferimin
12.günü 10.85
14.günü 12
16.günü 98.68
18.günü 135.71 çıktı beta
Merhaba acil yardım edermisinjz kafam çok karıştı adetime 8 gün var ve belirtilerim vardı bu sabah beta testi verdim ve sonucun ne olduğunu bile anlamadım sonuç soyle <5,0 yorum yaparsanız sevinirimmerhaba kızlar, hamileliğimi 28.08de beta hcg 12 ile öğrendim 30.08de 52ye yükseldi dün ise yani 02.09da 220ye yükselmiş sizce artış normal mi kese ne zaman görünür???
Merhaba beta için yardım edermisiniz adetime 8 gün var ve sonuç <5.0 nedir acaba yardım edermisinizo kadar erken göremeyebilirsin ama endişe etme. henüz daha çok kücük