- 6 Mart 2024
- 8.892
- 7.583
- 28
negatif yani. zaten regle 8 gün kala çok erken test içinMerhaba beta için yardım edermisiniz adetime 8 gün var ve sonuç <5.0 nedir acaba yardım edermisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
negatif yani. zaten regle 8 gün kala çok erken test içinMerhaba beta için yardım edermisiniz adetime 8 gün var ve sonuç <5.0 nedir acaba yardım edermisiniz
Teşekkür ederimnegatif yani. zaten regle 8 gün kala çok erken test için
Suan hamileysemde çıkmazmiydi peki hiçnegatif yani. zaten regle 8 gün kala çok erken test için
çok erken ya. yumurtlama gününü biliyor musunuz?Suan hamileysemde çıkmazmiydi peki hiç
Evet ayın Eylül 5inde regl başlangıç tarihim. ayın 18 i de döngü günümçok erken ya. yumurtlama gününü biliyor musunuz?
olsa simdiye çıkardı o zamanEvet ayın Eylül 5inde regl başlangıç tarihim. ayın 18 i de döngü günüm
geç döllenme vs olabilir seni umutlandırmak istemem ama benim gecikmenin 3.günü beta hcg değerim 12 çıkmıştı yani o gün normal test yapsam bile büyük ihtimalle göremeyecektim biraz daha beklemeni,reglinin gecikmesinden sonra test yapmanı öneririmEvet ayın Eylül 5inde regl başlangıç tarihim. ayın 18 i de döngü günüm
Kimyasal oldu maalesefDurumunuz şuan ne acaba
Kimyasal olunca nasıl oluyor.. bende 78le dahiliyede öğrendim 2 güne bir kan veriyorum 2 kat arttı hep 3 gündür de gitmiyorum kolum kötü diye yarın gidicem pazartesi de doktora gidicemKimyasal oldu maalesef
Geçmiş olsun. Allah en kısa sürede sağlıklı bebek versin inşallahKimyasal oldu maalesef
5 haftadan önce sonlanan gebeliklere deniyor beta orantısız bir şekilde bir noktaya kadar çıkıyor sonra düşmeye başlıyor 100e düşünce kanama oluyor ordan fark ettim sıfırlanınca ilaçlarıda bırakınca regl görüyorsunKimyasal olunca nasıl oluyor.. bende 78le dahiliyede öğrendim 2 güne bir kan veriyorum 2 kat arttı hep 3 gündür de gitmiyorum kolum kötü diye yarın gidicem pazartesi de doktora gidicem