beta hcg artışı

Evet ayın Eylül 5inde regl başlangıç tarihim. ayın 18 i de döngü günüm
geç döllenme vs olabilir seni umutlandırmak istemem ama benim gecikmenin 3.günü beta hcg değerim 12 çıkmıştı yani o gün normal test yapsam bile büyük ihtimalle göremeyecektim biraz daha beklemeni,reglinin gecikmesinden sonra test yapmanı öneririm 🙏🏻

Kimyasal olunca nasıl oluyor.. bende 78le dahiliyede öğrendim 2 güne bir kan veriyorum 2 kat arttı hep 3 gündür de gitmiyorum kolum kötü diye yarın gidicem pazartesi de doktora gidicem
5 haftadan önce sonlanan gebeliklere deniyor beta orantısız bir şekilde bir noktaya kadar çıkıyor sonra düşmeye başlıyor 100e düşünce kanama oluyor ordan fark ettim sıfırlanınca ilaçlarıda bırakınca regl görüyorsun

Merhaba geçen ay benimde hüsranla bitti bu ay 3 Ekim son adet tarihim ve adetime bir hafta kaldı yumurtlamamdan sonra yani 16 ekimden sonra her günü değerlendirdik ve ogunden sonra belim agrisi hiç geçmiyor yürüyemiyorum baş ağrısı ve ayaklarım hiç ısınmıyor süt beyazı akintim var erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı yardimci olabilirseniz sevinirim

X