Ocak anneleri kaç kilo verdiniz kaç kilonuz kaldı :)

kizlar tebrik ediyorum sizleri insallah geriside gitcek.ben 56da siyp duruyorumya artik kilo verimim durdu.6kilo fazlam ne zaman gider bilmiyorum.insallah fazla uzun sürmezyaaaaaaa

ben boydan az biraz kisayim :) 1.57 felan...kilom ise su an aclik 52 tokluk 53.5...amma da yiyomusum...neyse doguma da 68 ile gitmistim ve 57 ile de hamile kalmistim...yani kilolu idi baslangicim..simdilik kilom idare eder..

nasil verdigim ise diyet..tabi zayiflamak icin degil oglumun alerjisi yuzunden..meselea 4.5 aydir cikolata tatli kek corek borek dondurma ve bi curu sey yemedim hic...

kızlar maaşallah size heralde yaşla da ilgili bu kilo mevzuu daha küçükler ya az kilo alıyo alsa bile çabuk kilo vriyo galiba. Ben bir yemişim bir yemişi hamillikte hala uğraşıyorum hiç de veremedim. depresif oldum yaw. Suratım düştü bune

kızlar o kadar dert ettim kilo vercem diye rejimler k fleksler nesfitler mutsuz oldum resmen ya rejim yapçam diye.sonunda kendimi rahat bıraktım sadece tatlıyı azalttım ve de geç saat yemedim onun dışında herşeyi yedim kilolar gitmeye başladı bi ayda 2 kilom gitmiş şok oldum.yavaş yavaş gidiyo sanırım 1 yılda hepsi gider heralde.sakın dert etmeyin ama salmayın da.

ben de hergun ac karnima yesilcay iciyorum ekmek,tatli,kizartma hamur isi yemiyorum...3 haftadir 4 kilo vermisim.
eski kiyafetleirm cok rahat oluyorr..

kançiçeği maşallah sana 3haftada 4 kilo...darısı başıma :KK43:((( benim hala 9kilo fazlalığım var..üstelik yediklerime okadar dikkat ediyorum ki..ama spor yapamıyorum..bebişime tek ben bakıyorum..akşam eşim gelincede tüm enerjim bitmiş oluyo spora gidemiyorum...nasıl gidecek bu kilolar bilemiyorum...benim metabolizmada okadar kötü ki çokta yesem azda yesem ne kilo alıyorum ne kilo veriyorum..tabii hamileliği saymazsak

tesekkurler meda cim..valla ben de cok dikkat ediyorum iste..bir de kizim dis cikarana kadar cooooooooookk uykusuz kaldim vucudum bitkin dustu biraz da ...ben de kizima kendim bakiyorum aksama kadar esim sadece seviyor ama gerisi hep anneye...öyle öyle verdik ama denemedigim sey kalmadi..lahana corbasi ictim ama sadece iki hafta dayanabildim.evde elimden geldigince spor aletleriyle egzersiz yaptim...ins geri almam..

hehehe:))
tartıma pil aldım bi de baktım sabah 62:)) hamilelik başlşangıç kilom:))
regl ile 3 kilo farketti benim hep 3 kilo oynuodu zaten..
yani yağ gitmedi ama olsun 62..bundan soona azcık dikkat edebilsem ,55-56 olsam...
olabilir miyim?

Kizlar bende 5.ayin 20 sinden beri dikkat etmeye basladim ve 11 kilo verdim
Baslangic kilom 70 ti ve simdi 59 kiloyum, belkide altindayim 59un
Tek yaptigim yemeklerime minimum yag koymak, tatlidan yapabildigim kadar uzak durmak, sabah öglen aksam yemegini belli araliklarla aksatmadan yemek, ve aksamleyin 7 den sonra cok acikirsam meyva dan baska bise yememek ve bol su icmek.....
benim sadece verecek 1 kilom kaldi , darisi butun vermek isteyenlerin basina:eek:

ben bu ay yine 2 kg vermişim.demek tatlı hiç yemesem daha da vercektim.tüh yaa.ama dayanamıyorum napayım mutluyum böyle çok:)).yavaş yavaş veririm ben de.5 kg gitti.kaldı 5 kg,53kg olmaya.ekim sonu eski kiloma dönerim herhalde.

ya valla sizi kıskanmıyo değilim..nsl veriyosunuz ya....ben okadar dikkat etmeme rağmen..görenler kilo vermişsin diyolar ama tartı öle demiyo....neyse hepinize kocaman maşallah :nazar:

yaa ben de zayıf görünüyorum, hatta geçende alışverişe çıktık 38 beden pantolonlara sığdım, hoşş rahat oluyor ama göbek kısmı fırlıyooo::))) ama gel gelelim tartıya çıkıyorum 70, oysa ben evlenmeden önce 38 beden pantolonlarımı 64 kiloyken giyiyordum, anlamadım gitti bu işi yaaa

tartı mı yanlış, gözüm mü yanlış anlayamadım

ben 74 kiloyla doğum yaptım.şu an 63 kiloyum,56 kilo olmam lazım ama kalan kilolar yapışıp kaldı.iyi bir çözüm yolunuz varmı.göbeğim var ve beni çok rahatsız ediyor.doğum öncesi kiloma ulaşmam hayalmi yoksa.

göbek sanırım olacak onu anca egzersile eritebiliriz. bebekle nasıl yapacaksak artık...

serpil..

of ya ramazanda hic kilo veremiyorum ben:KK43:
sahuru da erken yapip yatiyorum ama nafile..
giden kilolar geri geldi bir kabus gibi:KK43:(

ben eski kiloma döndüm sayılır bir kilom kalldı onu da vermesem olur cok zayıf oluyorum 50 kiloyum şu an ramazanda kalan iki kilomuda verdim ve eski kıyafetlerime girebiliyorum artık darısı tüm isteyenlere tez zamanda inşallah

ay ne güzel chadii ben 56 da kaldım ramazanda hiç veremedim.3 kilom kaldı yani 1 aylık işim var ama bu bayramdan sonraya kaldı artık.bir de kızlar kilolar gidiyo ama göbek hala yerinde benim onu napçaz bilmem.3 kiloyu versem de kalcak gibi görünüyo.mecburen spora başlıcaz

61 kilo ile hamile kaldım aslında normalde 57 kilo idim ama tüp bebek tedavisi sırasında 4 kilo aldım 84 kilo ile hamilelik bitti doğumdan geldiğimde 81 kilo idim 10 günde 13 kg gitti 7.5 ay oldu şuan 65 kiloyum az kaldı ama bu kilolar yapıştı resmen ne zormuş yaaa deli olcam resmen...

bende sonunda kilo vermeye başladım..... ramazandı ev taşıma işleri derken 2-3kilo daha gitti... ama hala 7kilo fazlam var... şuan 70 oldum 63 kiloyla hamille kalmıştım.....inş. çabucak gider bu 7 kiloda....
aslında arkadaşların dediği gibi 7 kilo sırf göbekde toplanabilirmi benimki tek göbek ve göğüs diğer taraflar normal bacaklar ince bu göbekle başım dertte.......

ben 64le hamile kaldım 85le doğuma girdim 67 kiloyum şimdi 18 kilo verdim hiç diyet yapmadan..3 kilo kaldım geriye ama benim hedefim 60

X