- Konu Sahibi benbilirim
-
selam benim bebişimde ocak gibi doğacak,yada aralık sonu tam bilmiyorum,bugün doktora gittik bebişimin kalp atışlarını gördük,bebiş 7hafta 4 günlük,çok güzel bir duyguydu,eşimle beraber gitmiştik,eşim ultrasona bakarken yüzünü gördümde,heycanı yüzünden okunuyordu:)gözlerinin içi gülüyodu..çok duygulandım ya,zaten sulu gözlüyüm az daha ağlayacaktım,tuttum kendimi.
cnm saol senınle aynı fikirdeyım .önemlı olan saglıklı beslenme .ya benım dr kılo yada catlak gibi bakım husularında hiç yorum yapmıyor hiçbişey demıyor siz yazın kızlar bana msla bende okudum ilk 3ayda 1 kg almak normalmıs.dıkkat edıp haretketlı olmaya calışıyorum kısmet artık gerısı.cnm dr dedıkı bana 2 lide sorun olmassa 3 lü test yapmaya gerek yok dedı doğrumu tek 2 liyimi yaptrsammelankoli699 bende kilolu hamile kalanlardanım doktorum ilk beş ay kilo almazsan toplam 8 kilo ile bitirirsen bir sorun çıkmaz dedi ben ilkinde 17 kilo almıştım bir dahada veremedimilk aylar dikkatli olmak önemli...
benbilirim herkes planlı hamilelik yaşamadığından folic asit genelde hamile kaldıktan sonra başlanıyor bence geç kalmış sayılmazsın, folic asit bulgur ve türevlerinde yüksek oranda aklında olsun...2 li ve 3 lü testi ilk hamileliğimde yaptırmıştım sorun görürlerse amniyosentez yapılıyor 2li test 11- 14. hafta arası 3 lü testi 24. hafta gibi yapılıyor.
cnmm hoşgeldın sorma ya bende kılolu kaldım ama dıkkat edecegım keşke 8 kg alsamm süper ozaten bır kısmı doğumla gider kılo sayılmaz.normalde böle kılolu değilim bu sene sıkıntılı bir yıldı ders calıştım sınavlara calıştım.işe başladım cok şükür 1ay oldu bebişde geldı :ecrin_bebek: koşu bandım var oraya yurucem hafıf tempoyla kımılerı ıyı dıyor kımıler sakıncalı ilk 3ay dıyor.günaydın kızlar bebişimle biz de varız aranızda
ocak annesi olacam inş hayırlısıyla bebişim 6 haftalık biraz kilolu bir
başlangıç oldu bizimkisi 73 kiloyla hamile kaldım ama bakalım:)))
evet aynı gidiyoruz:) sana doktor 3 ocaktamı dedi bana herşey yolunda giderse 29 aralık falan dedi,bilmiyorum artık tam tarihi zamanı gelince öğrenicez:) benim bulantılarım yok,ilk hamileliğim multi vitamin kullanıyorum,b vitamini eksiği vardı,sanırım içinde son zamanların modası olana folik asit de bulunuyor, günde 3 litre sıvı tüketmemi söyledi doktor,iştah azlığı bendede var ama benim kilo fazlamda var biraaz o yüzden yemeği abartmamaya çalışıyorum ilk 3 ay kilo bile almayabilirsin o yüzden dert etme,seninde dediğin gibi birbirimizi takip edelim,canım merhaba seninle aynı gidiyoruz bende 7+4 günlüğüm..benim doğum tarihime 3 ocak dedi doktor..nasıl gidiyor bulantın falan varmı ? bende şu ana kadar bulantı falan olmadı gayet iyiyim sadece iştah kesikliği var daha hiç kilo almadım.. birbirimizi takip edelim :) allah yardımcımız olsun ...
selam ocak anneleri bende foruma yeni katılanlardanım nasipse ikinci kez yine ocak ayında anne olıcam rabbim nasip ederse. 5 yaşında seneye anasınıfına gidicek ocak29 doğumlu dünya tatlısı bir oğlum var yakında siteye resmini koyıcam ben beceremedimde eşime yaptırıcam haftasonuBenim en büyük derdim çok aşırı bulantı ve kusmam olması inşallah oğlumdaki gibi 3 ay sora biter benim size asıl sormak istediğim ben şu anda ne kadarlık hamileyim en son adet olma günüm 6 nisan bugün doktordan randevu alıp gitmeyi düşünüyorum kalp etışlarını duyabilirmiyim acele cevap lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?