Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım ben transfer olacağım domdurulmus 5. Gün embriyosu bu üçüncü olucak çok korkuyorumHerkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
Hiç korkma pozitif düşün Allah’ın izniyle olacak stres yapma sakınnn en önemlisi stresMerhaba canım ben transfer olacağım domdurulmus 5. Gün embriyosu bu üçüncü olucak çok korkuyorum
Aynen öyle önemli olan kalitesi bazen okuyorum 20 adet toplanıyor 3 tanesi döllenebiliyor o yüzden sayısı değil kalitesi önemli canını sıkma psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyoruz ama her şey güzel olacak Allah’ın izniyleBenimde bugün yumurtalarım toplandı sayısı iyidi ne yazik ki büyüklerden bazıları çatlamış çok ağrım vardı işleme giderken 2 gün boyunca mide bulantm vardı şükür bugün evdeym doktor sayısını söylemedi önemli olan kalite dedi bende az olduklarını anladım inşallah hayırlı haberler alırız
Zorlu bir süreç kendini strese sokma sakın ilk denemede ben negatif sonuç aldım kahroldum ama psikolojik olarak suan daha iyiyim önümde bir süreç daha var inşallah senin pozitif haberlerini alırızİlk tüp bebek denemem
Bende bu hafta transfer olucam 2 embriyom var fakat doktor çok olur bakmadı olmaz tutmaz dedi inşallah doktor dediği gibi olmaz ilk tüp bebek denemem inşallah tutarHiç korkma pozitif düşün Allah’ın izniyle olacak stres yapma sakınnn en önemlisi stres
Ya bu doktorlar neden bu kadar acımasızlar allahım ya inşallah tutar hiç canını sıkma doktorunun laflarına bakıpBende bu hafta transfer olucam 2 embriyom var fakat doktor çok olur bakmadı olmaz tutmaz dedi inşallah doktor dediği gibi olmaz ilk tüp bebek denemem inşallah tutar
Benimeşim azospermi ameliyat yuvarlak hücre bulup embryo olştrmşlar çok acımadızlsrYa bu doktorlar neden bu kadar acımasızlar allahım ya inşallah tutar hiç canını sıkma doktorunun laflarına bakıp
Olmazsada canını sakın sıkma ilk denememde benimde olmadı çok üzüldüm evet ama şöyle düşün sağlıklı bir evladımız olsun 2. Denememizde olsun yeterki sağlıkla gelsin
Benim ocakta olacak sanırım doktorum 1 ay rahim dinlendirmesi verdi ikinci reglimde gideceğim yani ocakta şuan embriyolarim dondurulmuşHerkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
Ben varım 2 aşılama ve 2 tüp benek, ocakta yumurta donasyonuyla transfer olacak hayrlısıylaHerkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
Merhaba canım, kendi yumurtanmı yoksa donasyonmu? korkma stres yapma, kendini bişeylerle oyala kitap falan oku, stres çok önemli faktör transferde olumlu düşünün, RÂBBİM hiçkimsenin emeğini boşa çıkartmasın, aminnnMerhaba canım ben transfer olacağım domdurulmus 5. Gün embriyosu bu üçüncü olucak çok korkuyorum
Dondurulmuş canım 11 yumurtadan 4 embriyom var çok şükürMerhaba canım, kendi yumurtanmı yoksa donasyonmu? korkma stres yapma, kendini bişeylerle oyala kitap falan oku, stres çok önemli faktör transferde olumlu düşünün, RÂBBİM hiçkimsenin emeğini boşa çıkartmasın, aminnn