OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Rumuz11

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
149
57
Herkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim

Benimde bugün yumurtalarım toplandı sayısı iyidi ne yazik ki büyüklerden bazıları çatlamış çok ağrım vardı işleme giderken 2 gün boyunca mide bulantm vardı şükür bugün evdeym doktor sayısını söylemedi önemli olan kalite dedi bende az olduklarını anladım inşallah hayırlı haberler alırız 🤲

Benimde bugün yumurtalarım toplandı sayısı iyidi ne yazik ki büyüklerden bazıları çatlamış çok ağrım vardı işleme giderken 2 gün boyunca mide bulantm vardı şükür bugün evdeym doktor sayısını söylemedi önemli olan kalite dedi bende az olduklarını anladım inşallah hayırlı haberler alırız 🤲
Aynen öyle önemli olan kalitesi bazen okuyorum 20 adet toplanıyor 3 tanesi döllenebiliyor o yüzden sayısı değil kalitesi önemli canını sıkma psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyoruz ama her şey güzel olacak Allah’ın izniyle

Hiç korkma pozitif düşün Allah’ın izniyle olacak stres yapma sakınnn en önemlisi stres
Bende bu hafta transfer olucam 2 embriyom var fakat doktor çok olur bakmadı olmaz tutmaz dedi inşallah doktor dediği gibi olmaz ilk tüp bebek denemem inşallah tutar 😥

Bende bu hafta transfer olucam 2 embriyom var fakat doktor çok olur bakmadı olmaz tutmaz dedi inşallah doktor dediği gibi olmaz ilk tüp bebek denemem inşallah tutar 😥
Ya bu doktorlar neden bu kadar acımasızlar allahım ya inşallah tutar hiç canını sıkma doktorunun laflarına bakıp
Olmazsada canını sakın sıkma ilk denememde benimde olmadı çok üzüldüm evet ama şöyle düşün sağlıklı bir evladımız olsun 2. Denememizde olsun yeterki sağlıkla gelsin

Ya bu doktorlar neden bu kadar acımasızlar allahım ya inşallah tutar hiç canını sıkma doktorunun laflarına bakıp
Olmazsada canını sakın sıkma ilk denememde benimde olmadı çok üzüldüm evet ama şöyle düşün sağlıklı bir evladımız olsun 2. Denememizde olsun yeterki sağlıkla gelsin
Benimeşim azospermi ameliyat yuvarlak hücre bulup embryo olştrmşlar çok acımadızlsr

Maalesef 2 tane sağlam ilk gün için Perşembe gününe kadar inşallah böyle olurlar umarım hayırlı sonuçlar alırız sağolun kızlar desteğiniz için ❤️

6 tane sadece toplayabilmisler devlette yaptırdım doktorum beni hiç dinlemedi ağrım çok çatlayacak dedim anlamadı bundan sonra tüp bebek için özele giderim bu riski göze almam halinden anlamalı doktor herkes ilgili değil ne yazık ki

Herkese selammm arkadaşlar Ocak ayımda transfer olacak arkadaşlar var mı kaçıncı transferiniz dondurulmuş embriyo mu gelin sohbet edelim
Benim ocakta olacak sanırım doktorum 1 ay rahim dinlendirmesi verdi ikinci reglimde gideceğim yani ocakta şuan embriyolarim dondurulmuş

Ben varım ☺️ 2 aşılama ve 2 tüp benek, ocakta yumurta donasyonuyla transfer olacak hayrlısıyla

Merhaba canım ben transfer olacağım domdurulmus 5. Gün embriyosu bu üçüncü olucak çok korkuyorum
Merhaba canım, kendi yumurtanmı yoksa donasyonmu? 🌸 korkma stres yapma, kendini bişeylerle oyala kitap falan oku, stres çok önemli faktör transferde 😞 olumlu düşünün, RÂBBİM hiçkimsenin emeğini boşa çıkartmasın, aminnn🤲🏻🌸

İ
Merhaba canım, kendi yumurtanmı yoksa donasyonmu? 🌸 korkma stres yapma, kendini bişeylerle oyala kitap falan oku, stres çok önemli faktör transferde 😞 olumlu düşünün, RÂBBİM hiçkimsenin emeğini boşa çıkartmasın, aminnn🤲🏻🌸
Dondurulmuş canım 11 yumurtadan 4 embriyom var çok şükür

Büyük ihtimalle benimde ocağın ortalarında olacak transferim henüz tarih konuşmadık 2 adet dönemi bekliyoruz şuan ikinci adeti bekliyorum rahim dinlendirme yapıyoruz 🥹
15 embriyomuz var ilk transfer 5aa ile olacakmış kaliteleri iyi dedi doktorum💜

Benim de 2. Transferim olacak. Aralık ayında olurum diye düşünmüştüm 2 cm kist çıktı şuan ginera doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ocak 15 adet tarihim olacak. Ben de çok heyecanlıyım içerde 1 adet embriyom kaldı.

X