Perşembe günü doktora gideceğim canım o zaman verirCanım sen yine de ihmal etme Allah korusun öyle oldu mu progestan çok iyi geliyormuş zaten kesiyormuş kanamayı. Benim yok canım ne akıntım var ne lekenlenmem
O zaman değiştir doktoru canım, her özelde ki doktor iyi olacak diye birsey yok aynı şekilde devlette de hepsi kötü olacak diye bisey yok. İnternete falan da yazabilirsin çevrendeki doktorları bilmiyorsan yorumlara bakabilirsin veya tanıdık birine sorabilirsinYok yok zaten bugünkü ücretsiz di kontroldü. Ben geçen hafta pazartesi verdim bugün almadı. Ama doktoru sevsem para gözüme gelmez yani sağlıgımdan önemli değil çok şükür durumumuz kötü değil. Rabbim olmayanlara nasip etsin. Ama doktor kötüydü diloş Allah o kadını kahretmesin
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın bende cuma gideceğimPerşembe günü doktora gideceğim canım o zaman verir
Evet 3 gün kahverengi geldi. Ama 10 gündür şükür yokAynen canım senin kanamanda vardı ya tutunmasini sağlıyor bebisin
Ayyy doğru diyorsun öğrenince de bitmiyorCanım boşver geç öğrenbiz erken öğrendik başımıza gelmeyen kalmado bugün bana dış gebelik bile dediler Ben şuan aklım olsa adet 20 gün geçsin öyle yapardım
Sözde buna tanıdık şeyiyle gittim çok iyi dediler ama ben memnun kalmadım.O zaman değiştir doktoru canım, her özelde ki doktor iyi olacak diye birsey yok aynı şekilde devlette de hepsi kötü olacak diye bisey yok. İnternete falan da yazabilirsin çevrendeki doktorları bilmiyorsan yorumlara bakabilirsin veya tanıdık birine sorabilirsin
Git git hayırlı haberler alPerşembe günü gidicem canım doktora ultrasona falan verir o zaman
Perşembe günü doktora gideceğim canım o zaman verir
Bebişim reçetesiz satmıyorlar galiba o yüzden Perşembe günü inşallah yazdıracağımEvet 3 gün kahverengi geldi. Ama 10 gündür şükür yokO yüzden @Ebruli11söylüyorum bana iyi geldi hemen kesti
Yok yok evet reçeteyle.Bebişim reçetesiz satmıyorlar galiba o yüzden Perşembe günü inşallah yazdıracağım
İnşallah canımGit git hayırlı haberler al
Bugün iş çıkışı gidip yaptırmayı düşünüyorum özel hastanede. Devlette yapmıyorlar sanırımCanım kan testi yap eğer negatifse doktora git söktürücü verir başka sorunun yoksa
Saol canımYaa ben görmedim bunu pardonHayırlı uğurlu olsunnnn.
Vallaha tamamen tesadüf öğrendimAyyy doğru diyorsun öğrenince de bitmiyorAllah hepimizin yardımcısı olsun canım ya hep dedikleri gibi en önemli şey düşünce güzel düşünelim güzel olsun sen nasıl öğrendin belirtilerin nelerdi
Özel hastane daha iyi en azından gün içinde öğrenirsinBugün iş çıkışı gidip yaptırmayı düşünüyorum özel hastanede. Devlette yapmıyorlar sanırım
Aynen direk ne varsa çıksın dedim bir şey çıkmadıSen kan mi verdin direk test yapmadan
İnşallah güzel haber ler alırsınYarını bende bekliyorum test yapmak için. Duştan çıktım o kadar midem bulandı ki. Bu normal mi sizce. Yoksa psikolojik mi. Vallahi şaşırdım kaldım
Hayırlısı inşallahYani bu kasıkta olan şey pek değil gibi değil ama yine de belli olmaz tabi Allah nasip ederse olur herşey
Herkesin düşüncesi farklı olduğu için canım o yüzden, bu yolda güvenebildigin, sevdiğin bi doktorla ilerlemek en iyisiSözde buna tanıdık şeyiyle gittim çok iyi dediler ama ben memnun kalmadım.
Karindan görürse alttan bakmaz canimYok vermedim canım. 12 çıkınca 2 gün sonra tekrarla demişti 56 çıkınca da yeterli geldi artış sanırım güzel artiyor dedi. 1 hafta sonra kanı tekrarla yanıma gel dedi. Ama tabi vajinal ultrasonla falan mı bakar bilemiyorum
Tamamdır canım sağolasinKarindan görürse alttan bakmaz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?