Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallah benim BAT 15 ila 18 arası. Bende istiyorum hayırlısı olsunHaydi toplanalım kızlar benim BAT 31 Ocak inşallah 2022 Ocak ayı anne olmak isteyen bizlere hayırlı ve uğurlu gelir
benimde 10 ocak her hangi bir belirtiniz var mıBenimde bat 10 ocak eklermisiniz
Beklenen adet tarihi demek cnmBat demek yumurtlama günü mü kızlar
Canm değerlendirebildiniz mi çok net inşlh tutarBenim de 22 Ocak bugün test yaptım ilk defa bu kadar net çizgi gördüm. İnşallah gebelik testi de bu şekilde sonuç verir. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2983126
Ne kadar zamandır deniyosunuz canm hehangi bi sıkıntınız var mıDeğerlendirdik ama olur mu olmaz mı bilmiyorum kafaya taka taka herşeyden vazgeçtim resmen. Kendime söz verdim bu ay da olmazsa tekrar mesleğe geri döncem. İnanın çocuğumuz olmadığı halde hevesle ona oyuncak örgü bile ördüm
Rabbım hakkınızda hayırlısını nasip etsin tez vakitte hayırlısı ise bizleri de sevindirdin rabbim benim de ikinci cBelki daha uzun süre bekleyenler için bu yazdığım biraz bencillik gibi olacak ama Altı yedi aydır deniyoruz özele de devlete de gittim ama herhangi bir sıkıntı yok dediler. Nasip olursa ilk gebelik olacak. Sonuçta insanlar çocuklar için planlar yapıyor her anne adayı çocuğu olsun istiyor.
Hayırlı olsun bende sabah yapacağım insaallah testSelam kızlar benim bat 10 Ocak ama testim positive gösteriyo. Adetdən 5 gün önce de kan verdim 17.1 çıktı.
Rabbım hakkınızda hayırlısını nasip etsin tez vakitte isteyen herkese versin mevlam
Merhaba . Çok sağol kardeşim inşaAllah çift çizgiği görürsünbenimki adətdən 5 gün önce silik çıktı şimdi yaptım kızardı tam olarak,Rabbım hakkınızda hayırlısını nasip etsin tez vakitte hayırlısı ise bizleri de sevindirdin rabbim benim de ikinci c
Hayırlı olsun bende sabah yapacağım insaallah test