- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #19.041
Merhaba arkadaşlar. Yorum alacaktım :)
KV mi iftara çağırdım. Oruçmus hemde halı yıkamış. Şöyle bir menü düşündüm ama acaba olur mu?
Yoğurt çorbası
Tavuklu karnabahar yemeği
Mini kıymalı pide
Tatlı olarakta
Sütlaç
Uygun mudur bilemedim. İlk kez yemeğe misafirim gelecek birde ağır şeyler yaparsam kızar kayınvalidem :)
Ben de Astoria gibi düşünüyorum. Ayrıca karnabahar herkesin bayılarak yemeğini bir şey olabiliyor. Dolayısıyla eğer yemek istemezse sadece tavuk yer. Ellerinize sağlık şimdiden.İlk defa misafiriniz yemeğe gelecekse karnabahar yemeği yapmayın bence. Mini kıymalı pide aperatif gibi yenebilir. İlla karnabahar yapacaksanız graten yapabilirsiniz beşamel soslu. Tavuğu ızgara yaparsınız. Ortaya salata tamam.
Ellerine sağlık canım.slm kzlar. mantar corbasi yaptim bide revani. patateste kizartmstm braz sebzede yok evde..
bazlama tost gercekten guzel oluyo esim gelince oyle yeriz artik :)
Teşekkürler canim♥♡Ellerine sağlık canım.
Benim dünden çorbam varSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Benim çok uykum var
Dünden kalan yemeklerim var ama öğlene yeter. Akşama bir şey yapmam lazım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Oooo afiyet olsun canım. Ellerine sağlık.Benim dünden çorbam var
Buzluktan pirzola çıkardım tavada cosss cossssss pişireceğim
Yanına pirinç pilavı
Avakadolu salata yapıcam
Afiyet olsun canım.Ben dun aksam spagetti yaptim yanina da tirmik mantari kavurdum bol soganli yoreseldir herkes bilmez ama cok guzeldir bugune de var bunlar tarhana corbamda var yeni bisey sade salata yaparim artik
Teşekkür ederim canım size de afiyet olsunOooo afiyet olsun canım. Ellerine sağlık.
Avakado salataya ne katıyor kiBenim dünden çorbam var
Buzluktan pirzola çıkardım tavada cosss cossssss pişireceğim
Yanına pirinç pilavı
Avakadolu salata yapıcam
Ben normalde küçük kızıma yediriyorumAvakado salataya ne katıyor kiben sevemedim onu bir türlü
Afiyet olsun canım. Içine karabiber de koy, ohh misBende et haşlama yapıyorum birde pirinç pilavı tamamdır.
As canım....Mercimek çorbası ve şnitzelSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Benim çok uykum var
Dünden kalan yemeklerim var ama öğlene yeter. Akşama bir şey yapmam lazım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Afiyet olsun canım.As canım....Mercimek çorbası ve şnitzel
Teşekkür ederim. Mantarlı tavuk sote yle bulgur pilavı yaptımBen de Astoria gibi düşünüyorum. Ayrıca karnabahar herkesin bayılarak yemeğini bir şey olabiliyor. Dolayısıyla eğer yemek istemezse sadece tavuk yer. Ellerinize sağlık şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?