- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.901
Afiyet olsun elhan ablaVar tatlım...az önce dolaba baktım makarnayla çiğköfte arasında kaldım marulu değerlendirelim diye çiğköfte yapmayı planladim. Atom marul var da
Çok güzel fikir. Ellerine sağlık. Afiyet olsunBende kiymali karnıbahar yapıyorum..
Makarna yaparim yanina büyük ihtimal..
Nohut pilavı uzun zamandır yapmıyordum hafta sonuna yazdım bir tarafa. Sizlere de afiyet olsun kuzum.Afiyet olsun elhan abla
Çok iyi düşünmüşsün
Mavişim afiyet olsun . Menüdaşız bugün.Bende kiymali karnıbahar yapıyorum..
Makarna yaparim yanina büyük ihtimal..
Aynn cnn afiyetle yemek nasip olsun ☺Mavişim afiyet olsun . Menüdaşız bugün.
Ben yeşil mercimek yemeği yapıyorum. Dünden kalanlar var. Birde mantar pişirecegim kendime aslında yemekler yeter ama mantar kararmadan yapmalıyım.. bugünlük bu kadar benden..Selamun aleykum günaydın kızlar. Nasılsınız?
Akşamdan nohut koydum suya. Bugünkü yemeğim nohut ve pilavyanına da salata yaparım. Allah bereket versin. Yemeğimi belirledim ama daha kahvaltı yapmadık Siz de durumlar nasıl? Ne kaynatıyorsunuz?
@Kmsl Hnd
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Oğluşu Dr a götürdük şimdi oturuyoruz dönercide onun karnı doydu ama bizim akşama ne yiyeceğimiz meçhulSelamun aleykum günaydın kızlar. Nasılsınız?
Akşamdan nohut koydum suya. Bugünkü yemeğim nohut ve pilavyanına da salata yaparım. Allah bereket versin. Yemeğimi belirledim ama daha kahvaltı yapmadık Siz de durumlar nasıl? Ne kaynatıyorsunuz?
@Kmsl Hnd
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Hayırdır canım ne oldu? Geçmiş olsunOğluşu Dr a götürdük şimdi oturuyoruz dönercide onun karnı doydu ama bizim akşama ne yiyeceğimiz meçhul
Eline sağlık canım. Fazla yemekten zarar gelmez. Ertesi güne kalırBen yeşil mercimek yemeği yapıyorum. Dünden kalanlar var. Birde mantar pişirecegim kendime aslında yemekler yeter ama mantar kararmadan yapmalıyım.. bugünlük bu kadar benden..
Allah yardımcın olsunEdit: An itibariyle çiğköfte fikri de cazip gelmiyor yarın tartı günü unuttum onu free listedeyim ama dur demeyi bilmiyorum acılı ekşili bir şey olduğunda...
Kıymalı karnabahar neyime yetmiyor
Aynen sabah kahvaltıyı erken yapınca öğle yemeği istiyor canımEline sağlık canım. Fazla yemekten zarar gelmez. Ertesi güne kalır
Sağ olasın feslegenim. Yarın bol bol acısını çıkarırım.Allah yardımcın olsun
Bir gün daha sabret o zaman. Yarın acısını çıkarırsın
Valla çorba yapabilirsin hem çiğ köfteden de vazgeçmişsin.Aleyküm selamGünaydıııııııınn feslegenim. Ocağın bereketli olsun.
Kıymalı karnabahar var benim planimda. Yanına ne iyi gider bilmiyorum. Pilavı geçen kurunun yanında yapmıştım.
Gecmis olsun..Oğluşu Dr a götürdük şimdi oturuyoruz dönercide onun karnı doydu ama bizim akşama ne yiyeceğimiz meçhul
Çorba candır kaynasın tarhanalarValla çorba yapabilirsin hem çiğ köfteden de vazgeçmişsin.
Gecmis olsun..
Benim dünden kalan nohut pilavım var. Yanina salata yapıcam
Afiyet şeker olsun canım benimValla çorba yapabilirsin hem çiğ köfteden de vazgeçmişsin.
Gecmis olsun..
Benim dünden kalan nohut pilavım var. Yanina salata yapıcam
Ohh afiyet bal olsunÇorba candır kaynasın tarhanalar
Teşekkür ederim kuzum.
Sana da afiyet olsunAfiyet şeker olsun canım benim
Yok normal rutin kontrol canımHayırdır canım ne oldu? Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?