- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.521
Gel gelBende geleyim mi
Vay yaşadınBenim yemekler yarina kaldı bugün canımız balık istedi yarına misafirim vardı yemeğim hazır olmuş olacak
Yollayayim azsonra minikcim sen iste
Bar bun yaaaaaNasıl fasulye dersin blue ikna etti beni barbunya o
Ne yazık kiAmaninnnnnn kış mi geldi
Yerimden kallkana kadar üşeniom cnm kalktıktan sonra bulaşık hamur neyım hepsi oluveriyo onu yapmısken tatlıda peşinden..ama bütün mesele o koltuktan kalkabilmek sanirimBen de bir ara sürekli ayran çorbası yapıyordum. Yaz gelince köz biber çorbası sevdiler. Yavaş yavaş alışacaklar artık..
Sen mi useniyon kız? Bana hiç öyle gelmiyor.
Merhabaa bir kaç gündür kayinvalimdelere gitmiştik internetim de yoktu yazamadım. Bugün et sote yaptım.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Çocuklardan fırsat bulup giremedim. Dünkü mercimek yemeğinin yanına salata niyetine kısır yaptım. Yedik bile. Siz ne yaptınız?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
Biz burda fasulye mi barbunya mi diye tartışıyoruz neredesin senSelam canlar
Barbunyam vardi yanina domatesli bulgur pilavi yapacagim . Koz kirmizi biber yogurtlamam var hala
Hoş geldin o zaman, et soteyi et sabote diye okudumMerhabaa bir kaç gündür kayinvalimdelere gitmiştik internetim de yoktu yazamadım. Bugün et sote yaptım.
Ama bu yapılmaz kiMinik Duduklu Tencere gönderdim sarmalari afiyetle yiiii azcik dombik olmuşlar ama idare et Eki Görüntüle 2700998
Yaaa hakkını helal et kuzuAma bu yapılmaz ki
Helal olsun ❤❤❤Yaaa hakkını helal et kuzu
Geldim yettimmm sorun nedirBiz burda fasulye mi barbunya mi diye tartışıyoruz neredesin sen
Barbunya değil cildirtmayin beni
Minik meleklerime katiliyorummm olay neymis ne deglmis inceledim gecmis 3 4 sayfayi
Tam benlik olmus ellerine sağlıkMinik Duduklu Tencere gönderdim sarmalari afiyetle yiiii azcik dombik olmuşlar ama idare et Eki Görüntüle 2700998
Heh şöyleMinik meleklerime katiliyorummm olay neymis ne deglmis inceledim gecmis 3 4 sayfayi
Barbunya degil bu beyazfasulye kuru fasulyedir . Net
Afiyet olsun canım.. benin dünden yemeğim kalmıştı. Kıza öğlen için tarhana yaptım. Geçen haftadan dolapta barbunyagillerden yeşil fasülyeSelamun aleykum kızlar. Birazdan eşim balık alıp gelecek. Buğulama yapacağım
Siz nasılsınız neler yaptınız
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Nese_Erdem_35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?