- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.381
Bolu dan almıştım güya hangi tarifi denediysem lezzetli olmadı tarhanadan olsa gerek
Benimki her gün makarna pişirsem hayır demez. Keske sebzeleri de öyle yeseYok o da seviyor pilav makarna turlerini bulgur da sever .. tek ben daha fazla makarnaciyim
İşten gelince hemen denedim cnm tarifinipofidik pofidik oldu keki, sosuda benimkilere göre epey çoktu.. dayanamadım sıcak sıcak bir dilim yedim harikaydı:) teşekkür ederim favorileri arasında yerini aldı teşekkür ederim ❤
Yoğurtlu kereviz salatasina bayılırım.Selam kızlar benim menümde
Çıtır tavuk
Pilav
Patates kızartması
Yoğurtlu kereviz salatası
Var
Yarına kalırsa inşallah öyle de deneriz cnmÇok sevindim canım afiyet olsun bir gece dolapta dinlenince daha da güzel oluyorrica ederim ne demek
Günaydın kızlar. Fırında patates tavuk ve tarhana çorbası yapmayı düşünüyorum. Ama öncesinde uyumak istiyorum.
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
MelodiminEsi
@Scss94
@beybisi35
@Limonsuzzcay
@morkoltuk
@6 ustu 1 anne
@Usengecliktezirve
@maralalmila
@pembepepe08
Yarına kalırsa inşallah öyle de deneriz cnm
Dolapta hazır kırılmışı için neler vermezdin değil miCanın bende yapabilirsem eğer
Taze fasulye
Ve pirinç pilavı yapmayı düşünüyorum inşallah
Fasulyeleri kırsam gerisi gelecek
Ama çok yorgunumm
Bekarken balık memleketinde yaşıyorduk. Babam balık alırdı, burun kivirirdim yememek icin bir sürü bahane üretirdim.Menü değiştirdim en sevdiğim şeylerden birini yapacağım balık salatakapya biber de közlerim misss Feslegen Kokulu Nane sen seviyordun sanırım gel :)
Bende hep niyetleniyorum ama unutuyorum diyet yapacağımıAynen yaa
Dün akşam ve sabah yedim bende ama bi stop dedim kendime
Bugün sadece 2 kase çorba içtim umarım akşam da bozmam
Diyet yapmaya çalışıyorum da
Bende çok seviyorum kerevizin zeytinyağlı da seviyorumYoğurtlu kereviz salatasina bayılırım.
Ayyyy benim kızım da zorla yiyor onu da mı balık olmayan memlete gelin versekBekarken balık memleketinde yaşıyorduk. Babam balık alırdı, burun kivirirdim yememek icin bir sürü bahane üretirdim.
Şimdi deniz olmayan bir yerde yaşıyoruz, balık yok ya kıymete bindi
Babam görse şimdi bu kadar balık sevdiğimi "garezin bana miydi eşek sipasi" derdi
Çikolata soslu bisküvili pasta yaptım
Balık olana verseniz alışmaz mı acabaBende çok seviyorum kerevizin zeytinyağlı da seviyorum
Ayyyy benim kızım da zorla yiyor onu da mı balık olmayan memlete gelin versek
Sarı canım ama çok koyu sarı değilBilindik yerden almak lazım.
Her tarhana bir olmuyor.
Rengi beyaz mı peki?
Eğer gıda boyası yoksa kırmızı olanlar daha lezzetli oluyor.Sarı canım ama çok koyu sarı değil
Bakalım bi dahakine inşAllah öyle alırımEğer gıda boyası yoksa kırmızı olanlar daha lezzetli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?