- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.361
Kizlarrr ben zeytinyagli bamya yaptim brokoli hasladim yanina ne yapsam blmiyorum . Misir da hasladim aksam daha var . Bulgur pilavi mi makarna mi ne yapsam blemedim esimle kizim icin
Oyle yapayim esime de sorsam onu isterdi zaten☝bulgur pilavı
Kızına sorsan makarna isterOyle yapayim esime de sorsam onu isterdi zaten
Yok o da seviyor pilav makarna turlerini bulgur da sever .. tek ben daha fazla makarnaciyimKızına sorsan makarna ister
Bolu dan almıştım güya hangi tarifi denediysem lezzetli olmadı tarhanadan olsa gerekNeden?
Tarhana mı iyi değil?
Pilav iyi giderKizlarrr ben zeytinyagli bamya yaptim brokoli hasladim yanina ne yapsam blmiyorum . Misir da hasladim aksam daha var . Bulgur pilavi mi makarna mi ne yapsam blemedim esimle kizim icin
Mercimek çorbam var
Biber dolmam var 5 tane ama yetmez yanına ne yapsam onu düşünüyorum
Hayırlı olsun cnm..Kızlar giremedim bugün .sabah temizlik yapmıştım. Òglen ise ev bakmaya gittik.ev tuttuk. Haftaya cumartesi taşınacam Allah izin verirse.bu arada kısır yaptım yedik☺☺☺
Tabiiki sariliyor.. ilk bas yarim kg filan yap.. yapilinca buxlugada atiliyo.. ohh cikar isit ye
Bende tavada yapıyorum kapağı kapatılıyor buharıyla pişiyor.. hamurunu çok ince açarsam kuruyorda diğer türlü sarılıyor:)Tmm canım çok sağol en kısa zamanda yapıcam
Ben denedim tavada emin olamiyorum etin pistiginden..tost makinasi hem ustunu altini pisiriyorHayırlı olsun cnm..
Bende tavada yapıyorum kapağı kapatılıyor buharıyla pişiyor.. hamurunu çok ince açarsam kuruyorda diğer türlü sarılıyor:)
Aslında hamurum inçe de değildi ama fırında uzun tuttum herhaldeHayırlı olsun cnm..
Bende tavada yapıyorum kapağı kapatılıyor buharıyla pişiyor.. hamurunu çok ince açarsam kuruyorda diğer türlü sarılıyor:)
İşten gelince hemen denedim cnm tarifiniO zaman sevindimm
Genelde kek harcından bi su bardağı ayrılıyor oda yetmiyor her yerini ıslatmaya
Bu baya ıslak oluyor
Bide malzemesi de makul geliyor bana diğer tariflere göre
Bende o yüzden harcını çok koymuyorum.. benim tost makinem küçük boy o yüzden onda yapamıyorum maalesefBen denedim tavada emin olamiyorum etin pistiginden..tost makinasi hem ustunu altini pisiriyor
Olsun cnm saglik olsun, herkes elindeki imkaniyla yapar, ama yapar Turk kadini:)Bende o yüzden harcını çok koymuyorum.. benim tost makinem küçük boy o yüzden onda yapamıyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?