• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşten gelince hemen denedim cnm tarifini😍 pofidik pofidik oldu keki, sosuda benimkilere göre epey çoktu.. dayanamadım sıcak sıcak bir dilim yedim harikaydı:) teşekkür ederim favorileri arasında yerini aldı👍 teşekkür ederim ❤

Çok sevindim canım afiyet olsun bir gece dolapta dinlenince daha da güzel oluyor 🤗 rica ederim ne demek 🤗🤗

Canın bende yapabilirsem eğer
Taze fasulye
Ve pirinç pilavı yapmayı düşünüyorum inşallah

Fasulyeleri kırsam gerisi gelecek 😄😄

Ama çok yorgunumm

Menü değiştirdim en sevdiğim şeylerden birini yapacağım balık salata 😀kapya biber de közlerim misss Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane sen seviyordun sanırım gel :)
Bekarken balık memleketinde yaşıyorduk. Babam balık alırdı, burun kivirirdim yememek icin bir sürü bahane üretirdim.
Şimdi deniz olmayan bir yerde yaşıyoruz, balık yok ya kıymete bindi :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Babam görse şimdi bu kadar balık sevdiğimi "garezin bana miydi eşek sipasi" derdi 😏😏

Aynen yaa
Dün akşam ve sabah yedim bende ama bi stop dedim kendime

Bugün sadece 2 kase çorba içtim umarım akşam da bozmam

Diyet yapmaya çalışıyorum da 😃😃
Bende hep niyetleniyorum ama unutuyorum diyet yapacağımı🙈 başlayamadım o yüzden😂

Kenarından bir sıra gitti bile.. birde eşim görse kenardan bir sıra kalır :KK70: onu da soğuk deneriz artık:))

Yoğurtlu kereviz salatasina bayılırım. 😋😋😋😋
Bende çok seviyorum kerevizin zeytinyağlı da seviyorum😋😋😋
Bekarken balık memleketinde yaşıyorduk. Babam balık alırdı, burun kivirirdim yememek icin bir sürü bahane üretirdim.
Şimdi deniz olmayan bir yerde yaşıyoruz, balık yok ya kıymete bindi :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Babam görse şimdi bu kadar balık sevdiğimi "garezin bana miydi eşek sipasi" derdi 😏😏
Ayyyy benim kızım da zorla yiyor onu da mı balık olmayan memlete gelin versek 😂😂😂😂

Bende çok seviyorum kerevizin zeytinyağlı da seviyorum😋😋😋

Ayyyy benim kızım da zorla yiyor onu da mı balık olmayan memlete gelin versek 😂😂😂😂
Balık olana verseniz alışmaz mı acaba😊 benim ablam et sevmezdi atandığı yerde alıştı:) oranın etleri güzelmiş öyle diyordu😂

Back