- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #3.301
Eve ulaşsam olacak. Yoldayım hala....Afiyet olsun canım.
Gece biniyoruz oglum uyuyo canim sabaha inmiş oluyoruz insallah yine uyursa rahatımHayırlısı olsun. Cidden uzunmuş. Çocukla tek gidebilecek misin
Sirf bu yuzden gecen hazir degil kendim actim yufkalari..
O zaman iyiymiş. Inşallah uyur.Gece biniyoruz oglum uyuyo canim sabaha inmiş oluyoruz insallah yine uyursa rahatım
Sorması ayıp canım da ne iş yapıyorsun? Neden bu kadar geç çıkıyorsunEve ulaşsam olacak. Yoldayım hala....
Ellerıne saglık canımpırasalı böreği deniycem. Pirasayı yıyemiorm hic belki o şekilde yerim
En iyisi bir odayı boşaltıp minderle kaplamak sanırım.. tepinsin tepinebildiği kadarBirde dusuyolarben masada cikabilecegi sandalyeleri kaldirdim bi bakiyorum cocuklarin ucude masada dans ediyolar yatakta zipliyolar cam kenarlarina cikiyolar
Sanarsin evde maymun ordusu besliyorum
Azıcık daha bekleseydin de kızınla kursaydınız yaEvet sonra kızımla oturup yiyeceğizama kurmak kaç günümü alır Allah bilir
Ay kıyamam ben onun minnak parmaklarına teyzeleriEn iyisi bir odayı boşaltıp minderle kaplamak sanırım.. tepinsin tepinebildiği kadar
Azıcık daha bekleseydin de kızınla kursaydınız ya
Yani iyi mi hastaymışsın. Ya olmasaydınKızlar bide eşime içecek al diyecektim ama bi baktım gelmiş
Börek pişerken dedim neden limonata yapmıyorum(ilk kez )
Bir buçuk limondan bir litre limonata çıktı
Derin dondurucuya atarak yapıyor herkes dedim atmdqn da olur mu acep oldu valla sizde deneyin mutlaka
Bir limonu diklemesine ortadan kestim
Çekşrdeklerini çıkardım ve küp küp doğradım
Robota koydum ve üzerine 4 5 y.k şeker ekledim ve iyice püre halin3 getirdim
Sonra üzerine su ekledim ve
Süzgeçten geçirdim
Birkaç tane buzz
Ve buuuzz gibi limonataaa
Ben de çok istedim öyle oda ama maalesefEn iyisi bir odayı boşaltıp minderle kaplamak sanırım.. tepinsin tepinebildiği kadar
Azıcık daha bekleseydin de kızınla kursaydınız ya
Keşke imkan olsa çocuklarda rahat eder annelerde ama şimdi koltuk masa ünite dolduruyoruz heryeri.. eskiden rahatlarmış aslında:) temizliği de kolay olur süpür çıkBen de çok istedim öyle oda ama maalesef
Çok haklısınKeşke imkan olsa çocuklarda rahat eder annelerde ama şimdi koltuk masa ünite dolduruyoruz heryeri.. eskiden rahatlarmış aslında:) temizliği de kolay olur süpür çık
Özel küçük bir şirket canım geç çıkmıyorum ev uzak. Çıkış saati 18.30 ama otobüs e 19 da biniyorum bazen daha geç....Sorması ayıp canım da ne iş yapıyorsun? Neden bu kadar geç çıkıyorsun
Özel küçük bir şirket canım geç çıkmıyorum ev uzak. Çıkış saati 18.30 ama otobüs e 19 da biniyorum bazen daha geç....
Yani iyi mi hastaymışsın. Ya olmasaydın
Fırında yapmıştım canım ben kupkuru oldu hani lahmacun yerken sarılır ya hiç öyle olmadı tost makinasında nasıl yapıyorsun kapağını kapatıyor musun bi de 1 kg undan kaç tane çıkıyor ortalamaNerde yaptinki? Hamuru nasil yaptin? Ben tost makinasinda yapiyorum. Az olcu vereyim ben sana canim.. 1 kglik..
3 su bardagi sut..
1 tane yas maya
2 tatli kasigi tuz
Yaklasik 1 kg un..
6 yemek kasigi sivi yag
Hamur manti hamuru gibi sert olmayacak ama civikta olmayacak.. unu kontrollu ekle sen.. biraz tok bi hamur olsunki etini doseyince alip koymasi kolay olsun.
Ohhhhhh sana gelim miBugün Pazar alışverişi yaptım turşu malzemesi aldım belim kopuyorkebap yaptırmaya gidiyorum valla
He kız hiç sormaaaaaaAyy birde koltuğa falan mı çıkıyorlarben daha yerdeyken başedemiyorum
Ahahahhahahah gözümde canlandılar şuanda ve sende o çıldırış halinBirde dusuyolarben masada cikabilecegi sandalyeleri kaldirdim bi bakiyorum cocuklarin ucude masada dans ediyolar yatakta zipliyolar cam kenarlarina cikiyolar
Sanarsin evde maymun ordusu besliyorum
Ohhhhh bence de kış öncesi si git vallaKizlar her kis başlamadan memlekete gelcem artik neler götürüyorum neler. Domates biber kuruları turşular soslar salçalar reçeller
Kalemimi kağıdımı hazırladım bekliyorum benÖyle mi diyosunn
Birazdan da browni tarifi vericem
Evet hanımlar toplanınn canınız tatlı mı istedi az malzemeli
Oldukça ıslak tam kıvamında browni tarifi
Aaaazzsonraa
Kalemimi kağıdımı hazırladım bekliyorum ben✏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?