İndirdim bile en kısa sürede deneyeceğim bendeki tarif az ıslak oluyor:)) arıyordum böyle bir şey kucağıma düştü

O zaman sevindimm
Genelde kek harcından bi su bardağı ayrılıyor oda yetmiyor her yerini ıslatmaya
Bu baya ıslak oluyor
Bide malzemesi de makul geliyor bana diğer tariflere göre

Tarihe bile karıştı sen gel ben bir tane daha yerim

Bende bı deneyeyim ben normalde üstüne hazır çikolata sosu döküyordum

Firinda kuru oluyo evet genelde.. benim tost makinasinin arasinda teli var.., yani lahmacun yaparken onu ayarliyorum. Boylelikle kapagi havada duruyor... ama duymustumki yagli kagitlada normal tost makinasinda yapanlar varmis.. bildigin altina olmasada ustune yagli kagit gelecek ve kapagi uzerine kapativereceksin.

1 kg dan yaklasik 15-18 arasi cikar.. actigin buyukluge ve bezinin buyuklugune bagli. Ben 1,5 kilo yogurmustum. Kendi tost makinamin buyuklugunde yaklasik 25 tane cikti sanirim.

Ayy ellerine sağlık canımm cok güzel görünüyor enn kısa zamanda deniycem cok tşk ederim ❤❤

Kızlar giremedim bugün .sabah temizlik yapmıştım. Òglen ise ev bakmaya gittik.ev tuttuk. Haftaya cumartesi taşınacam Allah izin verirse.bu arada kısır yaptım yedik☺☺☺
Ohhhhhh ya ne güzellll

Benim de geçen gün canım kısır istemişti yaptım
Benim de tost makinasının var canım havada duruyor deneyeyim bakalım 1 kilo un fazla gelir o zaman bize
Bi de yerken sarılıyor mu üfffff çok soru sordum dimiiii

Tabiiki sariliyor.. ilk bas yarim kg filan yap.. yapilinca buxlugada atiliyo.. ohh cikar isit ye

Kızlar giremedim bugün .sabah temizlik yapmıştım. Òglen ise ev bakmaya gittik.ev tuttuk. Haftaya cumartesi taşınacam Allah izin verirse.bu arada kısır yaptım yedik☺☺☺

Hadi hayırlı olsun canım inşallah gönlüne göre olmuştur yeni evin
Taşınmak zor Allah kolaylık versin
Bende daha yeni taşınmış biri olarak seni çok iyi anlıyorumm
İki güne her yer koli ve kağıt olacak
Hurçlar bavullar derkeeenn bitecek
İnşallah hiç bi şeyine zarar gelmeden taşınırsın
Benim makyaj aynamı kırdılar

Saģol canım teşekürler. Ben değilde eşim zorsunuyor.taşınmaktan nefret eder.evet ev gönlüme göre çok şükür.evi toplamak zor gelmiyor da yeni ev yeni olduğu için inşaat pisliği biraz zorlayacak diye düşünüyorum.aynanın kırılmasına üzüldüm canım.olsun cana bişe olmasında.zaten her taşınmada bişeler kırılır saçılır.hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…