Canım malum etçiyiz köfte kızarttım ufaklığı bi de haside tatlısı yaptım birer bardak pekmez ve suya 2 şer kaşık un ve nişasta ekleyip koyulaşana kadar karıştırıp pişirdim üzerine çekilmiş ceviz tarif @kevserin mutfağı tabii. Ama çocuklar beğenmedi annem bayıldı eskilerin damak tadına uygun. Annem eşim ben kahveyle yedik. Daha önceden kolay cheesecake yapmıştım biraz ders çalışayım akşamüstü onu yaparım toparladım biraz 6 gün işin üzerine dinlenmek iyi geldi

Biz dün ani bir kararla dışarı balık yemeye çıktık.. benim eşim sevmediği için evde yapamıyorum dünkü menümü bugün yapacağım bende..

Maşallah afiyetle yiyin inşallah ben olsam marketten hazır börek almıştım
Sagol kuzuuYa kiz bi koku oluyo hazir yufkalarda ve hazir boreklerde hic sevmiyorum, vaktim vardi yaptim.. zaten sade acmasi en fazla yarim saat.. hatta hamur iyi dinlenmisti 15 dk da acildi.. ama zorda kalinca tabiiki hazir yufkaylada yapiyorum

Sagol kuzuuYa kiz bi koku oluyo hazir yufkalarda ve hazir boreklerde hic sevmiyorum, vaktim vardi yaptim.. zaten sade acmasi en fazla yarim saat.. hatta hamur iyi dinlenmisti 15 dk da acildi.. ama zorda kalinca tabiiki hazir yufkaylada yapiyorum
Biz şu meşhur marketin ıspanaklı tepsi böreği e ailecek seviyoruz ne zaman zor gelsi onda alıyoruz

Yogurt varda ben sarımsak yemem akşam sonuç yaparım yine Bi ☺☺☺
Ooooffff offfff sarımsak yenmez mı ya biz kuruşunu cigini hep yeriz taze soğan sarımsak akşam yemeginse çerez gibi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…