- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #22.101
Ablacimmm afiyet olsun kahvenFeslegenim kolay gelsin canım
Sağ salim yeni evine tasinmani dilerim.
Lahana sarması yapıyorum kahve molası verdim. Musmutlu bir hafta sonu diliyorum arkadaşlara ....
Bende evimdeyimSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Hafta sonu toparlayabileceğim kadar toplanacağım. Akşam için börek ve çay var inşallah
Siz neler yapıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Minik Duduklu Tencere
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagitDevitamini
Truman Show
B blossom-
Çok güzelmiş gerçekten.Çok güzel oluyor. Kabakların dış kısmını biraz kazıyıp boylamasına 2ye böldükten sonra çekirdekli kısmını alıp yağda hafif kızartıyorsunuz. Sonra tavada soğanı ve mantarları güzelce soteleyip kızarmış kabakların içini bununla doldurup üzerine beşamel sos ve kaşar peyniri ile fırınlıyorsunuz. Biz çorba ve salata ile yiyoruz ama yanına bir et yemeği ve pilavla da çok yakışır.
Afiyet olsun canımMutlu haftasonları kızlar
kızlara çökertme kebabı
Kendime kabak
Salata
En kısa zamanda deniycem bu tarifiÇok güzel oluyor. Kabakların dış kısmını biraz kazıyıp boylamasına 2ye böldükten sonra çekirdekli kısmını alıp yağda hafif kızartıyorsunuz. Sonra tavada soğanı ve mantarları güzelce soteleyip kızarmış kabakların içini bununla doldurup üzerine beşamel sos ve kaşar peyniri ile fırınlıyorsunuz. Biz çorba ve salata ile yiyoruz ama yanına bir et yemeği ve pilavla da çok yakışır.
Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Hafta sonu toparlayabileceğim kadar toplanacağım. Akşam için börek ve çay var inşallah
Siz neler yapıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Minik Duduklu Tencere
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagitDevitamini
Truman Show
B blossom-
Ahhh keşke cat kapı çıkıp gelsenAblacimmm afiyet olsun kahven
Sarma var aksama he misafirlige gelsem
AmiinAhhh keşke cat kapı çıkıp gelsen
Teşekkür ederim birlikte yemekustu kahvelerimiz olur inşallah
As canım Allah ım kolaylık versinSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Hafta sonu toparlayabileceğim kadar toplanacağım. Akşam için börek ve çay var inşallah
Siz neler yapıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Minik Duduklu Tencere
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagitDevitamini
Truman Show
B blossom-
Bugün açız evlatlarımSelamun aleyküm kızlar nasılsınız? İşlerimi bitirdim biraz şimdi yemeğimi ocağa koydum. O arada da yazayım dedim. Salçalı bulgur pilavı yaptım. Tavada da baget kızartıyorum. Allah bereket versin. Siz neler yapıyorsunuz? Yemekler hazır mı
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Minik Duduklu Tencere
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Kızlara buzluktan içliköfte ve yeşil mercimekli erişte çorbasıSelamun aleyküm kızlar nasılsınız? İşlerimi bitirdim biraz şimdi yemeğimi ocağa koydum. O arada da yazayım dedim. Salçalı bulgur pilavı yaptım. Tavada da baget kızartıyorum. Allah bereket versin. Siz neler yapıyorsunuz? Yemekler hazır mı
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Minik Duduklu Tencere
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Afiyet olsun kunefe nasil guzel oluyor mu bimdeki alayim bendeDün fırında kaz yapmıştım ondan kaldı. Yanına mercimek çorbası yapıcam. Ve künefe. Künefe bimdeki hazır künefelerden şerbet dökücem sadece. :)
Biz çok seviyoruz. Normal restorantlarda yediğimiz künefe gibi. Hemde çok pratik. Deneyin mutlakaAfiyet olsun kunefe nasil guzel oluyor mu bimdeki alayim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?