- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #22.081
Seninde güzel bi kalbin varNe güzel bir kalbin var
Bunu duymak bile çok mutlu etti beni ❤❤❤
Çok tşkr ederm seninde ellerine sağlık canımAaa ne güzel, git biraz kafan dağılsın
Bu arada ellerine sağlık canım
Aa ne güzel değişik bir fikirmişBazıları dolmalık yapılmamış. Normal doğranmış. Önce haşlıyorum yumusayinca soğan ve salça ile kavuruyorum. Bazıları içine yumurta da kırıyor.
Hadi inşallahÇok tşkr ederm seninde ellerine sağlık canımevet ya iyi olacak canim inş cocuklar durursa 10 gün filan kalasim var:)
As canım. Recep ayımız mübarek olsun. Yemek barbunya pilav yoğurt. Üzerine tatlı ve çaySelamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun
Nasılsınız? Sabah çok erken kalktık. İşlerimi bitirdim, yemeğimi de yaptım. Çocuklara yayla çorbası yaptım. Ana yemek olarak da mantarlı tavuk sote yaptım. Allah bereket versin
Herkese şimdiden kolay gelsin herkesin ellerine sağlık ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Minik Duduklu Tencere
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Aynen canım. Allah bizi ailemizle beraber bir ömür ayirmasınYaa hep beraber olduktan sonra peynir ekmek bile çok tatlı gelir kız
Afiyet olsun canım. Tembellikle ne alakası var kızSelam herkesetembeller el kaldırsın, bizde bugün menemen var yanina çay
Allah razı olsun canım. Ben onu yazmayı unutmuşum.As canım. Recep ayımız mübarek olsun. Yemek barbunya pilav yoğurt. Üzerine tatlı ve çay
AminAynen canım. Allah bizi ailemizle beraber bir ömür ayirmasın
Ellerine sağlık canımKabak kayığında beşamel soslu mantar diye bir tarif yapıyorum akşama. Daha önce annem yapmıştı, çok güzel olmuştu şimdi de ben deniyorum. Yanına domates çorbası ve salata, tamamdır. Herkese afiyet olsun.
Teşekkür ederim canımMutlu haftasonlariii kizlar
Benim mercimek corbam ve kofteli patates yemegim var yanina salata ve spagetti yapacagim
Damla sakizli muhallebi yaptm onu smdi kahveyle yedik
Feslegencim sana kolay gelsn
Ellerine sağlık canım
Ben de merak ettim şimdi.
Feslegenim kolay gelsin canımSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Hafta sonu toparlayabileceğim kadar toplanacağım. Akşam için börek ve çay var inşallah
Siz neler yapıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Minik Duduklu Tencere
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagitDevitamini
Truman Show
B blossom-
Kolay gelsin canım.. biz az önce dünden kalan yemeklerimizi yedik. Akşama acikirsak ne yeriz bilmiyorum.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Hafta sonu toparlayabileceğim kadar toplanacağım. Akşam için börek ve çay var inşallah
Siz neler yapıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Minik Duduklu Tencere
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagitDevitamini
Truman Show
B blossom-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?