Hoşgeldin canım. Bugün bizde de doğum günü var. Kızımın 2 tane yaşı oldu artık
Sabahtan ona sulu köfte yaptım az. Akşam için kuru dolma yaptım pişiyor. Kıymalı ve ıspanaklı börek yapacağım. Akşam kurabiye yapmıştım. Ve tabiki yaş pastamız olacak. Bugün böyle gün gibi olsun dedim.

Çoook geçmiş olsun. Bizde 3 gündür lahana yiyoruz. İki gün lahana sarması yedik (yanında kıymalı pide vardı) dün kapuska yapmıştım.
Eşim mesaj atmış bugünde lahana olursa karışmam diye

Dünden şehriye çorba var. Yanına da mantar sote ve tavuklu bulgur pilavı yapıcam.

Sen yokken mercimek çorbası ve kapuska yedik bugüne Allah Kerim.....

Ay tabi insanın evi gibisi varmı
Allahım kimsenin yuvasının dagılmasina izin vermesin.
Dün balık yaptım fırında .yanına salata.fırında yapmak kolaylık valla .mutfak temiz kalıyor. Hemde başında beklemiyorsun
Sabah namazdan sonra yatmadım.evi Dib bucak temizledim .içime sindi .
Yarın eşim evde olacak dedim bugünden yapim.annem ciğer tantuni vermişti buzlukta ydi onu çıkardım. Yanına salata yaparım iyi oldu valla yorgunlukta.

Aminnnnnnn
Sen dedin ben de balık yapayım dedim.

Ellerine sağlık canım. Ev temiz olunca hele de işler erkenden bitince insanın kafası rahatlıyor.

Bu arada anneciğinin de ellerine sağlık

Evet yaa. Ama insanın günü gününü tutmuyor.
Bu arada ellerine sağlık canım

Bence de yaaa adam haklı demiş
Neyse ki bugün lahana yokmuş, ellerine sağlık canım..

Rabbim nice mutlu huzurlu sağlıklı bereketli ömürler nasip etsin

Hosgeldin feslegencim sen olmasanda gunluk menumu yazdim ben
Bugun de zeytinyagli kereviz firina az bi tavuk baget dusunuyoru yanina da bulgur pilavi ben pilav yemeyecgm insallah oyuzden tavugu ekledim .

Evde telefonla daha çok uğraşıyormuşum
Bir yere gidince elime alamıyorum. Açıp göz gezdirip kapatıyordum ama iki gün siteye hiç bakamadım..

Aminn ❤
Bazen de tembellik yapmak gerekir
Nasıl oldu çorba? Ellerine sağlık bu arada elhan abla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…