- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #21.361
Somonu seviyor sadece abla ya aslnda yarin pazar kurulacak yagisli olmazsa giderim belki kereviz yapicam yarin gururla soyluyorum bakTeşekkür ederim bitanemihmal etme balığı bebişine de bol bol yedir imkan oldukça.
Herkes zeytinyağlı sever ben salçalı ve etli yaparım kerevizi...sen nasıl yapacaksın canım...Somonu seviyor sadece abla ya aslnda yarin pazar kurulacak yagisli olmazsa giderim belki kereviz yapicam yarin gururla soyluyorum bak
Bende zeytinyagli seviyorum oyle yaparim hep annem salcali yapardi sevmezdim hicHerkes zeytinyağlı sever ben salçalı ve etli yaparım kerevizi...sen nasıl yapacaksın canım...
Canım annem mangalın yanına yapar öyle patlıcan, kirmizi-yesil biber kozlemesine soğan maydanoz doğrar . Domatesi közlediyse ekler. Çiğ koymaz ama. Zeytinyağ ve limonla soslar.mangaldan önce biter bizim sofralarda hepimiz çok severiz.Maydanoz domates kuru sogan filanda vsrdi o arkadasnkinde sanirim belki 7 8 sene oldu tadi hala agzmda cok guzel yapmsti ya
Ya cok cnm istedi yapsam oyle tatli olurmu ki acana patlican biber kozlemem var ama domates yok . Kuru sogan ile mi yapar annenCanım annem mangalın yanına yapar öyle patlıcan, kirmizi-yesil biber kozlemesine soğan maydanoz doğrar . Domatesi közlediyse ekler. Çiğ koymaz ama. Zeytinyağ ve limonla soslar.mangaldan önce biter bizim sofralarda hepimiz çok severiz.
Evet canım kuru soğanı ve maydanozu dograyip közledikleriyle karıştırır. Domates koymaz o zaten. Benimde canım çekti çıkarayım buzlukta biraz bariYa cok cnm istedi yapsam oyle tatli olurmu ki acana patlican biber kozlemem var ama domates yok . Kuru sogan ile mi yapar annen
Bende yarina cikaracagim bu dedign gbi yapacagm tsk ederim cnm sagolEvet canım kuru soğanı ve maydanozu dograyip közledikleriyle karıştırır. Domates koymaz o zaten. Benimde canım çekti çıkarayım buzlukta biraz bari
Gerçekten insanın evi gibisi yokSelamun aleyküm günaydın kızlar.❤❤❤❤
Evimize geldik çok şükür. Evim evim güzel evim. Nasıl özlemişim
Şaka bir yana ne kadar rahat edersem edeyim evim gibi olmuyor. Allah herkesin evine yuvasına mutluluk huzur versin
Kızlar bugün kapuska ve ayran çorbası yapacağım inşallah. Allah bereket versin. Siz nasılsınız? Ben yokken ne kaynattınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Minik Duduklu Tencere
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Selamun aleyküm günaydın kızlar.❤❤❤❤
Şaka bir yana ne kadar rahat edersem edeyim evim gibi olmuyor. Allah herkesin evine yuvasına mutluluk huzur versin
Kızlar bugün kapuska ve ayran çorbası yapacağım inşallah. Allah bereket versin. Siz nasılsınız? Ben yokken ne kaynattınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Minik Duduklu Tencere
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Rabbim nice mutlu huzurlu sağlıklı bereketli ömürler versin babanaGerçekten insanın evi gibisi yok
Bugün babamın doğumgünü
Yaş pasta yaptım
Fırına lahmacun içi hazırladım götüreceğim onları alıp anneme gideceğim
Ablamda börek yapacak gelecek
Şimdilik böyle menümüz
Babamın haberi yok sürpriz yapacaz
Hoş geldin FeslegenimSelamun aleyküm günaydın kızlar.❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Minik Duduklu Tencere
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Ellerine sağlık canım. Durumun nasıl? Doğuma az kaldıAleyküm selam canım hoşgeldin evine:)
Gerçekten insanın evi gibisi yok
Ben dün zeytinyağlı kabak yemrği pişirmiştim
Bide şehriyeli yoğurt çorbası
Çorba bitti
Kabaktan kaldı yanına bir makarna yaparım bugün inşallah
Herkesin ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?