• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Obsesyon mudur? Kafayı yicem, Yardım edin..

obsesif kendi koyduğunuz teşhis mi?
onu da internetten falan mı okuyarak çözdünüz demek istedim

eğer öyle ise önce doktora gidin

Hayır boşvermedim nişanlıma güveniyorum o da birliktelik sırasında bir sorun olmadıgını kafama takmamaı söyledi. ben de takmıyordum bırkac gün sonra aklıma takılmaya basladı

Pardon da neye guveniyosun
O sirada yanlışlıkla zamanında kendini cekemese ne olacak? Ki ona ragmen risk var

korunmamışsınız şimdi okudum
nişanlıyken neden korunmuyorsunuz ki? hem de hamile olmaktan böylesine korkarken
şuan hamile değilsiniz, adet olmuşsunuz
ama korunmazsanız her an kalabilirsiniz

normal değil, dimi yani normalde benim yerimde biri olsa belki adet olunca konuyu kafasında kapatırdı?
sadece bu konuda değil sanırım genelde obsesifsin nerden biliyorum dersen KENDİMDEN şu an sadece bu olaya odaklandın di mi hiç aklından çıkmıyor sürekli kendi içinde muhakeme yapıp ama adet oldum diyip iki dk geçmeden ama ya hamileysem vs diye kendinle çatışma yaşayıp ter basıyor di mi

sadece bu konuda değil sanırım genelde obsesifsin nerden biliyorum dersen KENDİMDEN şu an sadece bu olaya odaklandın di mi hiç aklından çıkmıyor sürekli kendi içinde muhakeme yapıp ama adet oldum diyip iki dk geçmeden ama ya hamileysem vs diye kendinle çatışma yaşayıp ter basıyor di mi
aynen :((((

Back