Obsesyon mudur? Kafayı yicem, Yardım edin..

kadinistemezse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
1.395
1.244
83
Selam hanımlar.. (Öncelikle adminden rica ediyorum konum taşınmasın. Her ne kadar konu kadın hastalıkları gibi görünse de aslında öyle değil.)

Arkadaşlar, 1 Eylül'de ilişkim oldu nişanlımla, 12 Eylül'de adet oldum. 15 Eylül'de test yaptım negatif, 17 Eylül'de kan testi yaptım negatif. Ancak ben yine kendimi ikna edemedim. Hamile kalmaktan korkuyorum ve hep aklımda "Ya hamile kalırsam" sorusu dolanıp duruyor... "Ya testi erken yaptıysam, ya hamile kalırsam ama geç haberim olursa" diyorum. Sizce normal mi, nedir bu durum? Hatta bunlarla kalmadım dun de evde test yaptım yine negatif çıktı ve yarın da yine kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Hatta ve hatta regli oldum biliyorum ama "Ya regli olmadıysam" diye düşündüğüm bile oluyor.. Yani aslında bir tane anormal bir ben var ve bir de bana dışarıdan bakan, bütün saçmalıkların farkında olan bir ben var. Obsesif Kompülsif olduğumu biliyordum ama bu abartı mı yoksa normal mi bu kadar abartmam bunu bile bilmiyorum.

Yorumlarınız neler siz olsanız ne yapardınız?

Altından kalkamayacağınız işlere bulaşmayın. Hele de okb hastası iseniz.

Altından kalkamayacağınız işlere bulaşmayın. Hele de okb hastası iseniz.
Altından kalkamamak ile alakası yok ki önemsediğim konularda bu oluyor.. Çok önemsediğim bir konu ise derinlemesine düşünüp sürekli sağlamasını yapıyorum

Altından kalkamamak ile alakası yok ki önemsediğim konularda bu oluyor.. Çok önemsediğim bir konu ise derinlemesine düşünüp sürekli sağlamasını yapıyorum
Tamam işte çok önemseyip takacaksınız yapmayın anlamında söyledim. İlanlarınızı alıyor musunuz?

Bu konu sizi bu kadar takıntılı yapıyorsa uzak durun.kan testine güvenin hamile değilsiniz.ara ara her insan böyle bunalımlar yasayabilir.

eeee sen kendin bile bile yapıyorsun yani
Korunmadığına göre senin için fark eden bir durum yok ki
Neyi takıntı haline getiriyorsun ki
Zaten boşvermişsin
Hayır boşvermedim nişanlıma güveniyorum o da birliktelik sırasında bir sorun olmadıgını kafama takmamaı söyledi. ben de takmıyordum bırkac gün sonra aklıma takılmaya basladı

Sadece hamile kalmaktan endişe ettiginden hatta korktugundan boyle oluyor
Ben kac senelik evliyim kafayi yiyordum :/
Ama korunsan guzelce .
Mesela dogum kontrol hapi ya da nuvaring gibi biseyle
Rahat edersin boyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…