- 9 Şubat 2018
- 118
- 63
- 13
- 34
Merhaba,bana neredeyse 6 sene önce,ailemin zoruyla gittiğim devlet hastanesi psikiyatristi okb tanısı koyup, lustral ve prozac yazıp yolladı. Ağrıdan ölmediğim sürece ilaç içmeyen biri olarak ilaçları kullanmadım,psikolog ile görüş gibi bir tavsiyede bulunmadı fkt duyduğum birkaç kişiden terapilerin kaygılarını,rutinlerini azaltmalarına yardımcı olduklarını duydum. Geçen ay gittiğim dr yine lustral yazinca,ben artik rutinlerimle yaşayabilirim dusuncesindeyim:)) devlet hast doktorlarini yermiyorum farklı anlaşılmasın ama bende süreç böyle gelişti.Zamanınız varsa deneyin derim devlet hastanesi doktorlarını. Umarım tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz.
Siz de mutlaka bir psikologla görüşün bazı teknikler öneriyor kullanmanız için uygulama yaptırıyor günlük hayatta da kullanacaksın gibi ödevler veriyor umarım yararı olur. Ben de pkiyatriye gitmeyi düşünüyorum ama dediğiniz gibi devlette pek birşey olacağını düşünmedim ama psikoloğum yönlendirirse daha iyi olur. Peki siz niye ilaç içmek istemediniz düşüncelerde bir rahatlatma meydana getiriyormuş belki rahatlardınız
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)