İnsanın ilk sorunu kendi kafasındaki sesi oluyor psikolojik hastalıklarda . İlk olarak onu eğitmeye başlayın . Olumsuz bir şey söylemesine izin vermeyin. Sonra güzel bir doktorla aşarsınız .
Anladım evet doktorum da belirtti ilaç kullanmayı önermiyorum hemen diye. Galiba ben yanlış düşündüm ilaç kullanıp hemen iyileşeyim gibi .İnşallah çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Okb kesinlikle terapilerle düzelen bir süreç ben de çok ileri safha olmadıkça ilaç tavsiye etmem. Terapiler algı değişimi sağlayacaktır insallah şifa olur
Psikiyatride ilaçlar hastalığı iyilestirmez baskılarlar ta ki sen bakış açını değişene kadar. insallah en kısa sürede düzelirAnladım evet doktorum da belirtti ilaç kullanmayı önermiyorum hemen diye. Galiba ben yanlış düşündüm ilaç kullanıp hemen iyileşeyim gibi .İnşallah çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Psikiyatride ilaçlar hastalığı iyilestirmez baskılarlar ta ki sen bakış açını değişene kadar. insallah en kısa sürede düzelir
Dediğinizi uygulayacağım. Çok teşekkürler cevap için.Psikoloji forumlarına göz atın..bu tarz sorun yaşayanın sadece siz olmadığını bilmek ve fikir alışverişi yapmak sizi rahatlatacaktır.
Bütçeniz yettiğince seanslara devam edin. Devlet hastaneleri bakın üniversite hastaneleri demiyorum ancak devlet hastaneleri iki dakika sonra prozac yazan kağıtla seni uğurluyor. Üniversite hastanesine gitmedim, yorum yapamayacağım
+1OKB bir patolojidir, yani ortada meydana gelen bir bozulma var. Karaciğerinizin rahatsızlanması gibi düşünün. Bu hastalıkla başa çıkmanın en verimli yolu ilaç + psikoterapidir. Hem fiziksel iyileşme hem ruminasyonların yaratacağı sosyal yaralanmalar bu sekilde tedavi edilebilir. Psikiyatriste gidip, oradan tekrar psikoloğa gitmelisiniz. İlaç kullanmaktan korkmayın. Tam iyileşme için gerekli.
bendede var psikologa gittim geçmedi 3 ay gittim ileri boyutta değil ama takıntılıyım çok saçma şeyleri takıyorum psikatriye gittim geçti hafif dozda ilaç kullanıyorum çok iyi geldi şuan bir şeyim yok ilacı bırakmıyorum kpss gircem tekrar eder diye hayat kaliteni etkiliyor bu hastalık ilaçsız geçmiyor inan vucutta bazı hormonlar eksik oldugu için oluyor senin elinde olan bir şey değil bence psikatriye git
OKB bir patolojidir, yani ortada meydana gelen bir bozulma var. Karaciğerinizin rahatsızlanması gibi düşünün. Bu hastalıkla başa çıkmanın en verimli yolu ilaç + psikoterapidir. Hem fiziksel iyileşme hem ruminasyonların yaratacağı sosyal yaralanmalar bu sekilde tedavi edilebilir. Psikiyatriste gidip, oradan tekrar psikoloğa gitmelisiniz. İlaç kullanmaktan korkmayın. Tam iyileşme için gerekli.
İnşallah kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?