- 18 Aralık 2012
- 146
- 47
- 48
- 33
- Konu Sahibi emine_1991
-
Canım Allah şifa versin. Umarım anlatirsin. Evliligi illaki etkiler diyorsun. Bende inan tam tersi müthiş dağınık ve pasakliyim. Nasıl olcak bilmiyorum.Ben varım aşırı titizim evimde herşeyin yeri beli 1 mm bile oynasa rahatsız oluyorum evde herşeyim mükemmellik derecesinde temiz olduğu halde ben yine temizliyorum üstelik yalnız yaşıyorum 1 bardak su içsem o bardağı hemen çamaşır suyuyla iyice ovalarım kimsenin evinde birşey yiyemem ve de içemem iş dolayısıyla şehir dışına çıktığım zamanlar evden birşeyler yapıp yanıma alıyorum kendi çarşafımı ve yastığımı vs alıyorumo kadar zor ki anlatamam bir kez değil 10 kez düşün....
Titiz olduğunu biliyorum. Sana asla yansitmicam dese bile tereddütüm var bu konuda. Ben biraz Şakacı konuşurum. Bazı kelimelerimi sürekli uyarır. Rahatsız olduğumu söylesem bile tekrarlar uyarmalarini. Bi arada sigara kokusuna takmisti o kadar gozlemleyebildim. 3 hafta içerisinde. .Canım bunu bu tarz biriyle evli olan arkadaşlar çok güzel anlatmış gerçekten zor ne bileyimyine de sevgi herşeyin ilacı derler belki tedavi ile aşabilirsiniz ? Önemli olan hangi konuda takıntılı ve hangi derecede ?
Dinsel yönleri zaten çok fazla var. Abdestinin sürekli tutmadigini ve bunu fazlasıyla takıntı yaptığını biliyorum. Lavaboda çok uzun kalıyor bu yönden açıklamıştı bunuda.Bende okb hastasıyım 10 yıldır. İlk başlarda aşırıydı sonra ilaç tedavisi falan oldum daha iyiyim. Bnm okb dinsel olduğu için herşeyi içimde yaşıyorum belki oda öyledir sana bu yüzden bişi belli etmez. Evliyimde üstelik. Evliliğime pek yansıdığını söyleyemem çok şükür.
Aynı bende öyle işte. Bazen sırf gusül abdesti alması var diye ilişkiye girmiyorum çünkü yarım saatten önce çıkamıyorum banyodan. Küçük bebeğim olduğu için yarım saat banyoda kalma gibi bi lüksümde olmuyor. Yani ilerde evlilikte böyle bi sorunun olabilir en fazla. Eğer dinsel yöndeyse takıntıları sana bi zararı dokunacağını sanmamDinsel yönleri zaten çok fazla var. Abdestinin sürekli tutmadigini ve bunu fazlasıyla takıntı yaptığını biliyorum. Lavaboda çok uzun kalıyor bu yönden açıklamıştı bunuda.
hatırladığım kadarıyla ilk başta bende çokkk uyku yapmıştı ama sonra bünye alışıyorBu tedavi için kullanılan ilaçlar uyku yapıyorum?
Bir gün 8 saat kaldığını biliyorum banyoda. Yakınları tarafından zorla cikartilmisti. O durumları atlattı şuanda. Yavaş yavaş aşama kaybettiğini düşünüyorum. Umarım tedavi dahada iyi gelecek. Başka ne yönde takintin var biraz daha acabilirmisin?Aynı bende öyle işte. Bazen sırf gusül abdesti alması var diye ilişkiye girmiyorum çünkü yarım saatten önce çıkamıyorum banyodan. Küçük bebeğim olduğu için yarım saat banyoda kalma gibi bi lüksümde olmuyor. Yani ilerde evlilikte böyle bi sorunun olabilir en fazla. Eğer dinsel yöndeyse takıntıları sana bi zararı dokunacağını sanmam
Inanilmaz uyuyor bir akşam konuşsak ertesi gün ful uyuyor. Bende üzerine gitmiyorum ama çok rahatsız edici. Birde kilo aldirmaya başladı ilaçlar.hatırladığım kadarıyla ilk başta bende çokkk uyku yapmıştı ama sonra bünye alışıyor
İlk zamanlar temizliğede çok takmıştım evin içinde en ufak bi kırıntı olmayacak tek tek küpür toplardım he :)) standartlarımda vardır gece yattığımda sağ tarafa yatıcam. Aşırı merhametli biriyim buda bazen hastalıktan oluyomuş. Unutkanlık bendede var. Aslında unutmuyorumda unuttuğumu sanıyorum. Ama beni en çok dinsel yönden çok etkilediBir gün 8 saat kaldığını biliyorum banyoda. Yakınları tarafından zorla cikartilmisti. O durumları atlattı şuanda. Yavaş yavaş aşama kaybettiğini düşünüyorum. Umarım tedavi dahada iyi gelecek. Başka ne yönde takintin var biraz daha acabilirmisin?
Umarım hayırlısı olur.. Rica ederimÇok haklısın. Tanıdığım biri zaten enistemin kardeşi. Ama inan Internette öyle kötü bahseliyorki insan ister istemez tereddüt yaşıyor. Hata yapmak istemiyorum. Inaniyorum ki Allah doğru yolu gösterecek. Ve dermanini vericek. Tsk canim.
Unutkanlik bende de var ama bunu çok sorun etmiyorum. Tedaviyi aksatmiyor umarım onun için dahada iyi gelir. Allah sanada şifa versin. Çok teşekkür ederim.İlk zamanlar temizliğede çok takmıştım evin içinde en ufak bi kırıntı olmayacak tek tek küpür toplardım he :)) standartlarımda vardır gece yattığımda sağ tarafa yatıcam. Aşırı merhametli biriyim buda bazen hastalıktan oluyomuş. Unutkanlık bendede var. Aslında unutmuyorumda unuttuğumu sanıyorum. Ama beni en çok dinsel yönden çok etkiledi
Tanıdigim biri zaten hastaligida rahat 5 yıldır var. Benim korkudaysa bu zaten sabırsız tahammülsüz biriyim.Bu onun elinde olan bişey değil sabrederseniz mutlu olursunuz diye düşünüyorum hastalığının farkında olması bile çok güzel
Dediğim gibi uzun suredir birbirimizi taniyoruz zaten. Enistemin kardeşi. Tedavi sürecini neler yaşadığını biliyorum. Ama birbirimize yakinlasmamiz 1 aydır olan birşey. Yaslarimiz yerinde flört dönemi yaşayıp sonrasında ayrılmak gibi birşey olamaz. Evlilik se tabikide mantıklı düşünmek zorundayım. Umarım doğru düşünüyorum.Çok ilginç, baştan beri okuyorum da bu kadar açıkça nasıl söylemiş diye düşünmüştüm ama saklanacak gibi de değil gerçekten de. 8 saat banyoda kalmak tüm gece uyumak, normalde aşık olunca sonradan bunla karşılaşınca veya birkaç yıl beraberlik sonrasında böyle bir şey oluncainsan bir sşey diyemez sonuçta sevdiği insan, sizin durum baştan aşkla da değil biraz mantık biraz anlaşma ve hoşlanma ile başlamış, hastalık hakkında bilgim yok yani bunu açıklamış kimse tanımıyorum yoksa bunları içeren kimseler görüyorum ben de bir ara kaç yıl titizdim simetri ye takiktim ama hiç hastayım diye düşünmedim demek genelde sık görülen bir durum. Neyse zor karar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?