• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Obama Türkiye’deyken eşinin yaptığı bu dans olay oldu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Antalya'daki G-20 zirvesine katılan ABD Başkanı Obama'nın eşi Michelle Obama'nın bu görüntüleri olay oldu.
Sitene Ekle
obama-turkiye-deyken-esinin-yaptigi-bu-dans-olay-oldu-6289610.Jpeg

ABD Başkanı Barack Obama, G-20 zirvesi için Antalya’da iken Beyaz Saray’da ilginç görüntüler yaşandı. First Lady Michelle Obama, aktör Josh Segara ve koreograf Sergio Trujillo ile öğrenciler için Beyaz Saray’da düzenlenen bir atölye çalışmasında Conga dansı yaptı.

İşte Michelle Obama'nın o dansı:

fft16_mf6289604.Jpeg

fft16_mf6289605.Jpeg

fft16_mf6289606.Jpeg

fft16_mf6289607.Jpeg

fft16_mf6289608.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/obama-turkiye-deyken-esinin/dunya/detay/2148953/default.htm

kadın özgürlüğünü ve doğallığını dibine kadar yaşamış.. benim çok hoşuma gitti :KK23:
emine hanımcığımız kafasına türlü türlü kat kat eşarp ve boneler takıp, kafasını sağa sola çeviremeyecek kadar çok meşgul :KK14::KK14:
Basına fotoğrafı sızmıyor diye hiç eglenmiyor mudur? Başörtülü kadinlar helal ortamda tahmin edilemiyor ne yaptıkları :rolleyes:

Antalya'daki G-20 zirvesine katılan ABD Başkanı Obama'nın eşi Michelle Obama'nın bu görüntüleri olay oldu.
Sitene Ekle
obama-turkiye-deyken-esinin-yaptigi-bu-dans-olay-oldu-6289610.Jpeg

ABD Başkanı Barack Obama, G-20 zirvesi için Antalya’da iken Beyaz Saray’da ilginç görüntüler yaşandı. First Lady Michelle Obama, aktör Josh Segara ve koreograf Sergio Trujillo ile öğrenciler için Beyaz Saray’da düzenlenen bir atölye çalışmasında Conga dansı yaptı.

İşte Michelle Obama'nın o dansı:

fft16_mf6289604.Jpeg

fft16_mf6289605.Jpeg

fft16_mf6289606.Jpeg

fft16_mf6289607.Jpeg

fft16_mf6289608.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/obama-turkiye-deyken-esinin/dunya/detay/2148953/default.htm
bu hatuna dans yakışıyorrr.. :KK49::KK49::KK49:

Basına fotoğrafı sızmıyor diye hiç eglenmiyor mudur? Başörtülü kadinlar helal ortamda tahmin edilemiyor ne yaptıkları :rolleyes:
cümlemde sadece eğlenmekten bahsetmedim ki ben. Doğallıktan da bahsettim.. Bir tebessüm.. Bir konuşma da bana göre bunun ölçüdür... Ben bunları da göremedim kendisinde.

Tüüüü, first ladye bak. Sen nasıl first ladysin be kadın, dimdik durup minimum hareket ederek etrafa zoraki bir gülümseme sunman gerekiyor. First ladylik bunu gerektirir. Bi de kocası yokken ortalıkta hareketlere tavırlara bak. Rezalet... Kadın dediğin kıcasının yanında olur, her yere birlikte gider.

Tüüüü, first ladye bak. Sen nasıl first ladysin be kadın, dimdik durup minimum hareket ederek etrafa zoraki bir gülümseme sunman gerekiyor. First ladylik bunu gerektirir. Bi de kocası yokken ortalıkta hareketlere tavırlara bak. Rezalet... Kadın dediğin kıcasının yanında olur, her yere birlikte gider.

ah ah nerede o eski first leydiler :KK12::KK12:

Ufffs zeynep, başörtülü kadınlar helal ortam ne alaka?

Düğünlere gidip kadınlı erkekli halay çeken başörtülü kadınlar ne oluyor? Annelerimiz de başörtülü ama eğlence ortamlarına giriyor, Emine Erdoğan da giriyor.

Ayrıca helal haramı başörtüye indirgemesen sevinirim.

Ufffs zeynep, başörtülü kadınlar helal ortam ne alaka?

Düğünlere gidip kadınlı erkekli halay çeken başörtülü kadınlar ne oluyor? Annelerimiz de başörtülü ama eğlence ortamlarına giriyor, Emine Erdoğan da giriyor.

Ayrıca helal haramı başörtüye indirgemesen sevinirim.
Ben öyle demek istemedim. Başörtülü olmayıp ama haram ortama girmeme hassasiyetini gösterenler de var, tam tersi de var. (Başörtülü olup gobek atan da var, başı acik olup, edebinden oturan da vs...) Benim demek istediğim dışardan öyle hiç eglenmiyormuş gibi göründüğüne bakma, bilemeyiz kendi dünyasında ne eglencelere katiliyordur...
Yani sadece helal ortamlarda sadece başörtülü ler eğlenir, haram ortamda da sadece açık kadinlar eğlenir demedim, demek istemedim, öyle bişey düşünmem de, öyle algılanmak da istemem...

Back