• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi o6.11.2o12 / MinnkSultanla Kurbik'ide Aşk'a söz verdii :)

Ayy canım, sonunda erdiniz muradınıza :69::nazar:
Her şey çok çok güzel görünüyor.:12:
Darısı hepiciğimizin başına inşallah.
Mutluluklar diliyorum:16:

valla sonunda erdiiik canııımmmm :69: hepimiz çoook mutlu olallııımm kiiiiii :16::69:

Aman da aman, amam da aman... Forumumuzun lajoie ile en romantiği olarak saydığım pufidik de mi sözlendi? :69: maşallah size :nazar: Allah tamamına erdirsin tez zamanda ve ağzınızın tadıyla inşallah... :16: Tebrik ederim canı gönülden :nazar

kuzuuuummmmmmm utanırım ben amaaaa :17: Amiin amiiin amiiiinn hepimiz çok mutlu olalım 2013 kk hatunlarının senesii olsuuun :16::69:

Ayy kocaman bi maşallah :nazar: =) Allah daim etsin inşallah... Darısı tüm sevenlerin başına :16: Benle Paşa^mın da :16:Bize daha var ama :ssz::1: Bir ömür mutlu olun:16:

canımmmmmmm :54::54: Darısı ve en en en güzellerii sizin başınızaaa :69:

canımm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin nazarlardan korusun inşallah :nazar:
sen sözleneli 2 ay olmuş mu yaa daha dün gibi hatırlıyorum sözleneceğinizi yazmıştın :31:
zaman böyle su gibi akıp geçer inşallah :16:
darısı başımaa :9:

canımm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin nazarlardan korusun inşallah :nazar:
sen sözleneli 2 ay olmuş mu yaa daha dün gibi hatırlıyorum sözleneceğinizi yazmıştın :31:
zaman böyle su gibi akıp geçer inşallah :16:
darısı başımaa :9:

cidden su gibi geçip gidiyoo canımmm :61:Amiiinnnnnn Çok teşekkür ediyoooruuumm Hepimizi korusun Allah'ım :61:

Eveet 4 buçuk seneyi aşan aşkımızı o4.11.2o12 tarihinde Kız Kulesi'nde aldığım enfes teklif ile önce tek taşlandırdık, sonra o6.11.2012'de sözlenerek bi üst aşamaya getirdik. Allah herkese böle mutluluklar yaşamayı nasip etsin :16:

Evlilik teklifinde kız kulesini seçmesinin nedeni benim kız kulesine beslediğim inanılmaz Aşk :69: Öyledir ki ben kız kulesini köprüden geçerken bile görsem deli gibi heycanlanırım (tabi şimdi iki kat daha fazla özel benim için orası ayrı:17:). Sevgilim ağır yapılı biri olduğu için ben kendisinin kalabalıktan ziyade evde güzel bi organizasyonla teklif eder diye düşünüyordum beni yanılttı bitanecik Aşk'ım :69: unutulmaz bi gün yaşattı bana Allah ömrümden eksiltmesin O'nu :69:

Gelelim sözümüze :16: ikimizinde aileleri ayrı olduğu için özellikle ben biraz fazla stresliydim :61: çok şükür sorunsuz bi şekilde sözümüzüde atlattık :61:

Kızkulesındeki tekliften eti puf canavarına yakışır pufluu yüzüğüüümm :1: söz yüzüklerimiz :16:

Eki Görüntüle 591484 Eki Görüntüle 591485 Eki Görüntüle 591486

İsteme ve söze yakışır hediyelerimiz :61:

Türk kahvesi ve kolonyadan oluşan geleneksel kutumuz, buzdolabı magnetlerimiz ve tekli kolonyalarımız , tepsimiz :69:

Eki Görüntüle 591499 Eki Görüntüle 591500 Eki Görüntüle 591501 Eki Görüntüle 591505 Eki Görüntüle 591506

Söz çiçeğim, pastamız ve pastamızdan kalan son parçalar :56:

Eki Görüntüle 591502 Eki Görüntüle 591504 Eki Görüntüle 591503

bol lokumlu damat kahvemiz :1: veee ilk adımımız :16: krem rengi sırt ve zincir detaylı mini bi elbise giyindim, sözlümde ısrarımla simsiyaah giyiindi O'na herşey yakışır ama siyaahh ayrı yakışıyoo :23::17: :1:

Eki Görüntüle 591508 Eki Görüntüle 591507

unutmadan birde söz yüzüğüm ve tek taşımın biraradaki hali
Eki Görüntüle 591512

Herkesee şimdiden Aşk dolu, huzurlu sağlıklı veee bol kazançlı seneler :54: '2o12 bizde unutulmaz seneler arasında yer aldı, gelecek yıllardanda beklentilerimiz büyüüük :69:"
Merhaba Pufing ,

Söz merasimin için yaptırdığın hediyelerine bayıldım :) hayırlı olsun Allah en kısa zamanda tamamına erdirsin :) bu ay bende sözleneceğim merak ettiğim bekarlıga veda sitesinden mı yaptırdın ve normalde isim ve tarih yazmıyor sonradan eklemek için ek ücret aldılar mı*

Merhaba Pufing ,

Söz merasimin için yaptırdığın hediyelerine bayıldım :) hayırlı olsun Allah en kısa zamanda tamamına erdirsin :) bu ay bende sözleneceğim merak ettiğim bekarlıga veda sitesinden mı yaptırdın ve normalde isim ve tarih yazmıyor sonradan eklemek için ek ücret aldılar mı*

teşekkür ederiim canım beniimm:54: Seninde şimdiden hayırlı olsun tatlııımm Allah mutluluğunuzu her daim arttırsın :69:

evet bekarlığa vedada yaptırdım canım ekstra ücret almıyolar hatta sitedeki fiyat üzerinden indirimde yapıyorlar :61: Ben kendim gidip bizzat teslim aldım, yerleri bostancıda ve showroomları çok sevimlii beni sözlüm zor çıkarttı oradan :9:

teşekkür ederiim canım beniimm:54: Seninde şimdiden hayırlı olsun tatlııımm Allah mutluluğunuzu her daim arttırsın :69:

evet bekarlığa vedada yaptırdım canım ekstra ücret almıyolar hatta sitedeki fiyat üzerinden indirimde yapıyorlar :61: Ben kendim gidip bizzat teslim aldım, yerleri bostancıda ve showroomları çok sevimlii beni sözlüm zor çıkarttı oradan :9:

içten ve güzel dileklerin için cook ama cook tesekkür ederim tatlım :) showroomu ziyaret etmek cok daha eglenceli olucak sanırım :) güzel paylaşımlarını bekliyorum :)

içten ve güzel dileklerin için cook ama cook tesekkür ederim tatlım :) showroomu ziyaret etmek cok daha eglenceli olucak sanırım :) güzel paylaşımlarını bekliyorum :)

ne demek canım benım hepımız mutlu olalııımm :16:

kınamda falan talan edicem bendee ordaki herşeeyden alasın geliyoo gidiincee :9: vaktim ve daha çook maddi durumumm olsaydıı sanırımm sırtlanıp eve öle dönerdiim :9:

Pufingcim Allah tamamına erdirsin, hediyelerin, pastan, her şeyin çok tatlı olmuş :)

Ayy çok çok çok güzel olmuş herşey yaa :nazar::nazar::17::17::17:
Pastalar yüzükler herşey birbirinden müthiş olmuş :nazar::nazar::nazar:
Allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar canımmmmmmm:16::16::16::16:

Merhaba pufiding,

canım geleneksel kutular için ulastım yetkiliye kişiye ancak 15 günde bile teslim edilmiyor :(( sen ne kadar zaman önceden sipariş vermiştin :(

Merhaba pufiding,

canım geleneksel kutular için ulastım yetkiliye kişiye ancak 15 günde bile teslim edilmiyor :(( sen ne kadar zaman önceden sipariş vermiştin :(

Canım yalan olmasın diye maiileri kontrol ettimm ayın 1inde ödeme yapmışım 6sında almışım :44: bide benım sıparıs verdıkten sonra akrabalara yetmıceenı anladıgımız ıcın showrooma gıttıgımde ustunde yazı olmayan kolonyalardan aldım. neden okadar süre vermişler anlayaamadım :44::44:

Canım yalan olmasın diye maiileri kontrol ettimm ayın 1inde ödeme yapmışım 6sında almışım :44: bide benım sıparıs verdıkten sonra akrabalara yetmıceenı anladıgımız ıcın showrooma gıttıgımde ustunde yazı olmayan kolonyalardan aldım. neden okadar süre vermişler anlayaamadım :44::44:

1 hafta erteledim sözümü canım :( kavanoz yokmus ellerinde kolonya yapabiliriz dediler bende etiket bastırıp artık kahveleri kendim yapıcam :( tekrardan cok tesekkür ederim canım
yardımların icin :)

Back