O ve Siz ! İşte İlişkileriniz..

sheinci

gelincik
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
891
0
45
Sevgilisi , arkadaşı , dostu vs ile astrolojik uyumunu merak eden arkadaşlarımız bu başlık altında sorularını sorabilirler.Sorularınız belirli bir konu üstünde olursa cevap vermek benim için daha kolay olacaktır.

kendinizin
dogum tarihi yeri saati

onun
dogum tarihi yeri saati veririseniz

Elimden geldiğince astrolojik açıdan bakarak bilgilendirmeye çalışacağım arkadaşlar.Ancak şunu unutmamak gerekiyor.Astroloji bir konuda bilgilendirirken o kişinin örf-adetlerini,aile tarafından yetiştiriliş tarzını,genetik faktörleri,toplumsal baskıyı gözardı eder.

Benim doğum tarihim 12 nisan 1989
gece saat 1-2arası doğmuşum

Aşkımın doğum günü 16 mayıs 1985

oda gece 1 gibi doğmuş

yorumunuzu sabırsızlıkla bekliyorum a.s.

Benim dogum günüm 30 agustos 1987
sabah 9-00 gibi falan dogmuşum...

Bitanemin dogum günü 09/12/1986
kacta dogdu bilmiyom :)

Benim dogum günüm 30 agustos 1987
sabah 9-00 gibi falan dogmuşum...

Bitanemin dogum günü 09/12/1986
kacta dogdu bilmiyom :)

dogum yeri ve saatlerini belirtmeniz gerekiyor
zira ilişkilerde yükselen ve ay burcu duyguları ve ilişkinizi belirler
onu bilmessem yorum yerini bulmaz yasakkelime

pardon cnm:çok üzgünüm:
onun doğum yeri izmir
benim kütahya/tavşanlı

Gezegenlerarasi Durumlar

Iki tablo arasindaki olasi iliskiyi gösterir. Bu iliskiler daha çok duygusal olmasina karsin, sosyal, entellektüel ve ruhani asamalarda da olabilir.

-140 Kare Venüs - Satürn

Olumsuz durum: Iyi bir çift olduklari söylenemez. Venüs'ün, soguk, duygularini saklayan, tepkisiz Satürn'e dayanmasi zordur.

-98 Kare Venüs - Neptün

Olumsuz durum: Bribirlerine karsi çekim içinde olduklari tartisilmaz ama bu iliski kisa sürecektir. Bu iliskide, asik olan tek kisi Venüs'tür, Neptün ise sadik degildir.

80 Birleşme Merkür - Merkür

Olumlu durum: Her türlü iletisim için idealdir.

-67 Kare Jüpiter - Plüton

Olumsuz durum: Çok tehlikeli ve yikici bir iliski. En iyisi bu iliskiye hiç baslamamak.

65 Üçgen Merkür - Uranüs

Olumlu durum: Bu çiftin üzerinde hiç bulut yok. Birlikte olmaktan keyif alirlar, entellektüel düzeyde anlasirlar, fikirlerini paylasmayi severler.

-60 Zıt açı Merkür - Plüton

Olumsuz durum: Bu iki kisinin birlikteligi yikici ve tehlikeli olabilir.

54 Üçgen Merkür - Neptün

Olumlu durum: Çok iyi anlasirlar.

-47 Zıt açı Mars - Uranüs

Olumsuz durum: Bu iliskinin baslamasi imkansizdir ama baslasa bile siddet ve asiri gerginlik içinde yasanacaktir

:1no2::1no2::1no2:

iki iyi arkadaş olabilirsiniz ama her iyi arkadaşdan iyi birer sevgili olamaz. yıldızlar cok yıpratıcı bi birliktelik diyor

Son düzenleme:
benim doğum günüm 15.05.1989
doğum yerim mardin gece 12-1 arası doğmuşum

nişanlımın doğum günü 03.06.1984
doğum yeri samsun gündüz 10-11 arası doğmuş

yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler....

hemen geldim konuyu görünce, yorumu merak ediyorum :eek:

ben 22 kasım 1988 konya gece 02:00, eşim 7 kasım 1987 paris gece 02:00

ben 8 eylül 1984 bursa saat 18:30
nişanlım 8 eylül 1981 bursa 19:30

merakla bekliyorum :)

sheinci konun acayip ilgimi çekti bende yazmak istiyorum
yorumunu da heyecanla bekliyorum

benim istanbul 31.01.1986 saat sabah 10:30

eşimin istanbul 21.02.1980 saat 07:30

benim doğum günüm 15.05.1989
doğum yerim mardin gece 12-1 arası doğmuşum

nişanlımın doğum günü 03.06.1984
doğum yeri samsun gündüz 10-11 arası doğmuş

yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler....

Gezegenlerarasi Durumlar

Iki tablo arasindaki olasi iliskiyi gösterir. Bu iliskiler daha çok duygusal olmasina karsin, sosyal, entellektüel ve ruhani asamalarda da olabilir.

335 Birleşme Günes - Merkür

Olumlu durum: Birbirlerini iyi anlayan, ortak ilgileri ve meraklari olan bir çifttir bu. Birbirleri ile çok iyi anlasir ve birbirlerine saygi duyarlar.

220 Birleşme Günes - Jüpiter

Olumlu durum: Insanlarin birlikte vakit geçirmekten hoslanacagi bir çift. Çekici, uyumlu olduklari gibi arkadaslarini eglendirmeyi de bilirler. Güzel bir birliktelikleri vardir, birbirlerini açik ve içten bir sekilde severler, hayatin tadini çikarmayi bilirler.

153 Birleşme Merkür - Venüs

Olumlu durum: Uyumlu bir çift, birbirleriyle konusmayi severler, entellektüel uyum içindedirler, begenileri benzerdir, duygularini birbirleri ile paylasmayi severler.

113 Birleşme Venüs - Jüpiter

Olumlu durum: Bu birliktelik basarili olacaktir. Birlikte olmaktan, yasamaktan mutlu bir çifttir, harika bir aile yasantilar, birbirlerine güvenleri, anlayislari ve benzer begenileri vardir.

107 Birleşme Mars - Plüton

Olumlu durum: Aralarinda büyük bir fiziksel çekim vardir.

96 Birleşme Jüpiter - Neptün

Olumlu durum: Diger astrolojik durumlar da uyuyorsa eger, uyumlu bir çift olabilir.

94 Birleşme Jüpiter - Satürn

Olumlu durum: Iyi bir iliski, mutlu bir aile yasami, Satürn sayesinde, bu iliskide hersey düsünülerek, hiç maceraya atilmadan yapilir.

79 Sextil Mars - Satürn

Olumlu durum: Problemsiz bir hayat sürerler, zamanla asklari arkadasliga döner, birbirlerini iyi anlarlar.

Ikisi de sadiktirlar.

-76 Zıt açı Mars - Jüpiter

Olumsuz durum: Birbirlerinden çok farkli iki insan olduklari için çok iyi anlasamazlar, birbirlerini tamamen anlayamazlar. Sinir ve karsitliklar bu iliskide onlari beklemektedir.

70 Birleşme Satürn - Plüton

Olumlu durum: Iyi bir birliktelik

69 Üçgen Mars - Satürn

Olumlu durum: Problemsiz bir hayat sürerler, zamanla asklari arkadasliga döner, birbirlerini iyi anlarlar.

Ikisi de sadiktirlar.

-58 Zıt açı Jüpiter - Uranüs
Olumsuz durum: Ortak hiçbir noktasi olmayan, uyumsuz bir çift.

45 Sextil Mars - Neptün

Olumlu durum: Mutlu olabilecek ama yalanlar üzerine de kurulabilecek zor bir iliski. Çok dikkatli olunmasi gerekir.

43 Birleşme Venüs - Venüs

Olumlu durum: Harika bir çift. Ask, nese, anlayis, birlikteliklerini harika kilacak her özellik onlarda mevcut.

42 Sextil Satürn - Neptün

Olumlu durum: Iyi bir birliktelik. Neptün hayalleri olmayan Satürn'e hayaller verir ve Satürn de Neptün'e, sahip olmadigi özellik, sagduyu kazandirir.

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

hemen geldim konuyu görünce, yorumu merak ediyorum :eek:

ben 22 kasım 1988 konya gece 02:00, eşim 7 kasım 1987 paris gece 02:00

Gezegenlerarasi Durumlar

202 Birleşme Merkür - Venüs

Olumlu durum: Uyumlu bir çift, birbirleriyle konusmayi severler, entellektüel uyum içindedirler, begenileri benzerdir, duygularini birbirleri ile paylasmayi severler.

188 Birleşme Günes - Venüs

Olumlu durum: Mükemmel bir uyum söz konusudur. Birbirleri ile çok iyi anlasirlar, birbirlerini çok severler, birlikteyken kendilerini iyi, mutlu ve canli hissederler.

125 Birleşme Günes - Plüton

Olumlu durum: Bu ilk görüste asktir. Büyük bir tutku duyarlar, iki miknatis gibi çekilirler, birbirlerini hep görmek ve birbirlerine hep dokunmak zorunda hissederler. Mükemmel ve tutkulu bir cinsel birliktelikleri vardir. Tabii bu tip iliskiler ömür boyu sürmez, sakin bir sevgiye ya da arkadasliga dönüsmez de. Içlerinden birinin tutkusu bittiginde öteki aci çeker ve bu kalp acisinin üstesinden gelmek için çok ugrasir.

93 Üçgen Venüs - Mars

Olumlu durum: Bu iliski daha çok cinsellik ve tutku üzerine kuruludur.

-73 Kare Mars - Neptün

Olumsuz durum: Yalanlar, gerginlik, siddet dolu bir iliski. Yalan ve güç ile birbirlerini yikmaya çalisirlar.

-55 Zıt açı Venüs - Jüpiter

Olumsuz durum: Ortak yasamlari çok zor olacaktir. Birbirlerini anlamazlar, tamamen farkli zevkleri ve fikirleri vardir.

51 Birleşme Satürn - Neptün

Olumlu durum: Iyi bir birliktelik. Neptün hayalleri olmayan Satürn'e hayaller verir ve Satürn de Neptün'e, sahip olmadigi özellik, sagduyu kazandirir.

46 Sextil Merkür - Uranüs

Olumlu durum: Bu çiftin üzerinde hiç bulut yok. Birlikte olmaktan keyif alirlar, entellektüel düzeyde anlasirlar, fikirlerini paylasmayi severler

ben 8 eylül 1984 bursa saat 18:30
nişanlım 8 eylül 1981 bursa 19:30

merakla bekliyorum :)

Gezegenlerarasi Durumlar

214 Birleşme Merkür - Venüs

157 Birleşme Günes - Günes

Olumlu durum: Mükemmel bir uyumu gösterir, bu iki insan çok iyi anlasir. Birbirlerini anlamak, tamamlamak ve desteklemek için yaratilmislardir.

137 Birleşme Venüs - Satürn

Olumlu durum: Bu birliktelik mutlu ve uzun ömürlü olur.

92 Birleşme Venüs - Jüpiter

Olumlu durum: Bu birliktelik basarili olacaktir. Birlikte olmaktan, yasamaktan mutlu bir çifttir, harika bir aile yasantilar, birbirlerine güvenleri, anlayislari ve benzer begenileri vardir.

71 Sextil Mars - Jüpiter

Olumlu durum: Uyum içinde, birbirlerini anlayan ve tamamlayan bir çifttir. Iyi anlasirlar.

61 Sextil Satürn - Uranüs

Olumlu durum: Iyi bir çift. Yaraticilik ve farkliligi, sagduyu ve düsüncelilik ile birlestirirler. Birlikte harika seyler yaparlar.

57 Sextil Merkür - Uranüs

Olumlu durum: Bu çiftin üzerinde hiç bulut yok. Birlikte olmaktan keyif alirlar, entellektüel düzeyde anlasirlar, fikirlerini paylasmayi severler.

:içelim::içelim::içelim:

çok zevkli oluyor böyle okumak ellerine sağlık a.s.

yengem de merak etti canım zahmet olmazsa onlara da kaydirigubbakcemile3
13 ağustos 1986 20:05 konya - yengem
23 ekim 1986 04:35 konya - abim

sheinci konun acayip ilgimi çekti bende yazmak istiyorum
yorumunu da heyecanla bekliyorum

benim istanbul 31.01.1986 saat sabah 10:30

eşimin istanbul 21.02.1980 saat 07:30

Gezegenlerarasi Durumlar

-118 Kare Mars - Satürn

Olumsuz durum: Bu iliskinin baslamasi imkansizdir ama baslasa bile dayanilmaz olur.

-116 Kare Merkür - Uranüs

Olumsuz durum: Entellektüel düzeyde anlasamazlar, hatta hiçbir konuda birbirlerini anladiklari söylenemez. Eger birlikte yasama konusunda israr ederlerse dayanilmaz bir gerginlik ve kavgalar onlari bekler.

-108 Kare Jüpiter - Uranüs
Olumsuz durum: Ortak hiçbir noktasi olmayan, uyumsuz bir çift.

106 Sextil Venüs - Venüs

Olumlu durum: Harika bir çift. Ask, nese, anlayis, birlikteliklerini harika kilacak her özellik onlarda mevcut.

81 Birleşme Mars - Uranüs

Olumlu durum: Insiyatif ve karar alma konularinda benzerlikleri, onlari iyi bir çift yapar.

-78 Kare Jüpiter - Satürn

Olumsuz durum: Zor bir iliski, birbirlerinden çok farklilar.

62 Sextil Mars - Plüton

Olumlu durum: Aralarinda büyük bir fiziksel çekim vardir.

53 Üçgen Jüpiter - Neptün

Olumlu durum: Diger astrolojik durumlar da uyuyorsa eger, uyumlu bir çift olabilir.

39 Üçgen Mars - Neptün

Olumlu durum: Mutlu olabilecek ama yalanlar üzerine de kurulabilecek zor bir iliski. Çok dikkatli olunmasi gerekir.

36 Sextil Jüpiter - Plüton

Olumlu durum: Diger astrolojik durumlar da uyuyorsa eger, uyumlu bir çift olabilir

bi yanınız birbirinizi cekerken başka bi yanınız itiyor sanırım cok iniş çıkışlı bi birliktelik

Gezegenlerarasi Durumlar

214 Birleşme Merkür - Venüs

157 Birleşme Günes - Günes

Olumlu durum: Mükemmel bir uyumu gösterir, bu iki insan çok iyi anlasir. Birbirlerini anlamak, tamamlamak ve desteklemek için yaratilmislardir.

137 Birleşme Venüs - Satürn

Olumlu durum: Bu birliktelik mutlu ve uzun ömürlü olur.

92 Birleşme Venüs - Jüpiter

71 Sextil Mars - Jüpiter

Olumlu durum: Uyum içinde, birbirlerini anlayan ve tamamlayan bir çifttir. Iyi anlasirlar.

61 Sextil Satürn - Uranüs

Olumlu durum: Iyi bir çift. Yaraticilik ve farkliligi, sagduyu ve düsüncelilik ile birlestirirler. Birlikte harika seyler yaparlar.

57 Sextil Merkür - Uranüs

:içelim::içelim::içelim:

yaa çok teşekkür ederim :dance: fala inanmam ama kötü bişey dediklerinde hep içime sıkıntı verir fisfisfis

tekrar ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5

X