- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eşimle dün gece anlaştık bir saat geçmedi bir sene hergün üç tane içeyim dedi iki saat sonra on tane dedi en son ben yapamam dedi.Hergün bir paket içiyor ne yapmalı ne etmeli sigaranın onu rahatsız ettiğini görebiliyorum çocukluktan beri alışmış ne yazık ki.Uyurken bazen nefesi tıkanıyor derin derin nefes almaya çalışıyor yüksek yastıkta uyumak istiyor.Ciddi bağımlı olup bırakabilen var mı hiç?Eşim içmediği zaman duvar gibi ruhsuz tatsız ayaklarının uyuştuğunu söylüyor ne yapsam bilemedim.
Yapamayacağım dedi pes etti anlaşma bozuldu maalesefHala sosyal medyadasın ama :)
Zorlamayla bırakacagını sanmıyorum,
Kendi haline bırak..
Sonunu kendi düşünsün.
Eşim evin içinde hiç içmez ki hatta evdeyken üç beş tane içer asıl sorun iş yerinde bir içmesi yarım saatte bir içiyormuş canım sıkılıyor diyor.Ağır içiciydim. :)
Hamilelik-emzirme vb. süreçte bıraktım, 2 yıl ağzıma sürmedim.
Şimdi eskisi kadar olmasa da içiyorum (Maalesef). Ancak belli kurallar dahilinde.
Evin her yerinde içemiyorum, balkon ya da mutfağın kenarında. Bu bile azaltan bir etken.
Koltukta tv karşısında, elde çerez çay, bir yanda sigara... Adam içtikçe içer.
Ev içinde içilmesine sınır getirerek başlayın bence.
En bırakamaz denenler bile bırakıyor, bırakılır. Yeter ki insan aklına koysun.
ben 15 sene çatır çutur günde iki pakete yakın içerken birden kendim tiksindim ve bıraktım sonra da hamile kaldım şimdi canım isterse edepli bir şekilde bir tane içerim o kadar ..bırakılmayacak diye bir şey yok ve ben sigarayı severken bıraktım yani bırakmak gibi bir isteğim yokkenEşimle dün gece anlaştık bir saat geçmedi bir sene hergün üç tane içeyim dedi iki saat sonra on tane dedi en son ben yapamam dedi.Hergün bir paket içiyor ne yapmalı ne etmeli sigaranın onu rahatsız ettiğini görebiliyorum çocukluktan beri alışmış ne yazık ki.Uyurken bazen nefesi tıkanıyor derin derin nefes almaya çalışıyor yüksek yastıkta uyumak istiyor.Ciddi bağımlı olup bırakabilen var mı hiç?Eşim içmediği zaman duvar gibi ruhsuz tatsız ayaklarının uyuştuğunu söylüyor ne yapsam bilemedim.
Ben bırakmaya razıydım yeter ki o bıraksın.Sosyal medyayı bırakmak sigarayı bırakmaktan daha zor:)
Sigarayı gerçekten bırakmak isteyenler bırakır
Çevremde sayısız örnek var
Eşimde bıraksa keşke yaaa maşallah sizeben 15 sene çatır çutur günde iki pakete yakın içerken birden kendim tiksindim ve bıraktım sonra da hamile kaldım şimdi canım isterse edepli bir şekilde bir tane içerim o kadar ..bırakılmayacak diye bir şey yok ve ben sigarayı severken bıraktım yani bırakmak gibi bir isteğim yokken
Hayırlısı olsun hakkınızdaBen bırakmaya razıydım yeter ki o bıraksın.
Amin inşallahHayırlısı olsun hakkınızda
tamamen beyinde biter olayı maalesef tamamen doğru ,eşinizi psikoloğa götürün profesyonel bir yardım alsın ,sigarayı bıraktığında hayatının son bulmayacağına ikna olması lazım sonra direkt kendi bırakacak zaten.Eşimde bıraksa keşke yaaa maşallah size
Sigarayı bıraksa hayatının son bulacağını düşünmüyor ama dediğim gibi duvar gibi oluyor tepkisiz ruhsuz ramazanda öyleydi iftardan önce kimseye görünmezditamamen beyinde biter olayı maalesef tamamen doğru ,eşinizi psikoloğa götürün profesyonel bir yardım alsın ,sigarayı bıraktığında hayatının son bulmayacağına ikna olması lazım sonra direkt kendi bırakacak zaten.
Ama bilgende kim kimlik ifşa etmeyelim lütfen:))az once bilgen'e canli yayin da mi yazdiniz :) birisi kocam sigarayi ben sosyal medyayi birakcam yazdi
Esim sigaraya 14 yasinda baslamis. Gunde 2 paket iciyordu. Su meshur sigara biraktirma hapi ile birakti. Adini veremiyorum cunku doktor kontrolunde kullanilmali. Bırakalı 5 seneyi gecti sanirim.Eşimle dün gece anlaştık bir saat geçmedi bir sene hergün üç tane içeyim dedi iki saat sonra on tane dedi en son ben yapamam dedi.Hergün bir paket içiyor ne yapmalı ne etmeli sigaranın onu rahatsız ettiğini görebiliyorum çocukluktan beri alışmış ne yazık ki.Uyurken bazen nefesi tıkanıyor derin derin nefes almaya çalışıyor yüksek yastıkta uyumak istiyor.Ciddi bağımlı olup bırakabilen var mı hiç?Eşim içmediği zaman duvar gibi ruhsuz tatsız ayaklarının uyuştuğunu söylüyor ne yapsam bilemedim.
Öyle bir hap mı var hiç haberim yoktu.Esim sigaraya 14 yasinda baslamis. Gunde 2 paket iciyordu. Su meshur sigara biraktirma hapi ile birakti. Adini veremiyorum cunku doktor kontrolunde kullanilmali. Bırakalı 5 seneyi gecti sanirim.
Canlı yayını kaydetmemiş şükür :))az once bilgen'e canli yayin da mi yazdiniz :) birisi kocam sigarayi ben sosyal medyayi birakcam yazdi
Ben buyuk teyzem araciligi ile ogrenmistim ismini. By pass olmasi icin sigarayı birakmasi gerekiyordu ama birakamiyordu. Doktor kontrolunde kullandi. Ben eczaneden kendom aldim. 5 sene once 300 lira filandi. 2 kutuda birakti esim.Öyle bir hap mı var hiç haberim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?