Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off neren açtım şom ağzımı yine çıktı bu özcan iksini ayrı ayrı vermeye başlamışlarartık sadece sılanın olduğu bölümü gösteriyorlar reklamlarda özcan kayıplarda
reklamın ilk 1 dakikasını izledim sonrasına henüz yürek dayanmadı ama sanırsam pepsi ''we will rock you'' tarzında bir şey yapmaya çalısmıslar da olmamış. sılanın da bu yüzden hastanelik olduguna inanmadım.
geçen bir reklama denk geldim pozitif enerjisine bayıldım
Ben daha halen bu reklamin konusulmasini anlayamiyorum. Cidden anlayamiyorum. Dünyaca ünlü bir marka, ürününü pazarliyor iste. Reklam banada sikici geldi fakat reklami kötü olan ilk marka degil ki. Niye böyle skandal oldu? Sirf "türk" bir reklam olmadi mi diye? Coca-cola markasindan bahs ediyoruz yani! Duyanda sanki coca-cola'nin bir Türk ürünü oldugunu düsünür. Ayrica bu coca-cola Türklere göre hiç iyi birsey yapamiyor. Ya boykot yiyor Amerikan, Israil ürünü diye, ya "yetirici kadar Türk reklami degil" diye yorumlar yiyor.
Gerçekten insanlar ne bos isler ile ograsiyor bir defa daha anlamis oldum.
Geleneksel bir marka olmasada bizim paramız gidiyor o halde yerel olmalı , hindistandaki müziği buraya uyarla 2 ses sanatçıyı çok saçma ve aşalayıcı yani cola demek istiyor ki sizi ben her türlü satınalırım içmesenizde