Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar ... kızlar 2 bayo takımı arasında kararsız kaldım bana yardımcı olabilir misiniz??
Eki Görüntüle 386014 Eki Görüntüle 386015
akrilik olan hangisiyse onu seçmelisin bence.. porselen kırılır bi de bu takımlar çokk pahalıüzülürsün.
banyoyu görmeden bişey sölemek çok zor :26: genel olarak tercihim sade modeller olduğundan bence 2![]()
akrilik ne ki :44: pahalı evet ama hoşuma gitti .. hmmmm
akrilik, porselenle plastik karışımı bir madde. zaten bu primanovaların yarısı akrilik, yarısı porselen yada seramik. sen akrilik olanlarını tercih et çünkü porselen düşünce paramparça olur. ama akrilik en fazla çatlar.. bir de bence banyonu görmeden almamalısın setini :))
Banyonu bilemedigimiz icin ne desek yalan...
ama her iki takimda benim begendigim renkler, bana sorsan ikisini de al
Fakat en onemlisi uyum, o yuzden banyo ile hangisi uyumlu olacaksa onu alman daha iyi olur...
Primanova`lar benim cok hosuma gidiyor... Eminim en guzel olani sececeksindir, simdiden gule gule kullan....![]()
Kızlar teşekkür ederim öncelikle... Ama ikisi arasında düşünüyodum son anda nişanlımla beraber başka bi takıma karar verdik ... şu sıralar buna uygun bi paspas takımı bakıyorum
işte banyo 7li setim :)
Eki Görüntüle 411888 Eki Görüntüle 411889 Eki Görüntüle 411890
selamlar ... kızlar 2 bayo takımı arasında kararsız kaldım bana yardımcı olabilir misiniz??
Eki Görüntüle 386014 Eki Görüntüle 386015