• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o mu , bu mu ? :)

betbetbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
114
0
46
Ankara
selamlar ... kızlar 2 bayo takımı arasında kararsız kaldım bana yardımcı olabilir misiniz??

$pony.webp$MAISON_MA__.webp

akrilik ne ki :44: pahalı evet ama hoşuma gitti .. hmmmm

akrilik, porselenle plastik karışımı bir madde. zaten bu primanovaların yarısı akrilik, yarısı porselen yada seramik. sen akrilik olanlarını tercih et çünkü porselen düşünce paramparça olur. ama akrilik en fazla çatlar.. bir de bence banyonu görmeden almamalısın setini :))

Banyonu bilemedigimiz icin ne desek yalan...
ama her iki takimda benim begendigim renkler, bana sorsan ikisini de al :9:
Fakat en onemlisi uyum, o yuzden banyo ile hangisi uyumlu olacaksa onu alman daha iyi olur...
Primanova`lar benim cok hosuma gidiyor... Eminim en guzel olani sececeksindir, simdiden gule gule kullan....:34:

akrilik, porselenle plastik karışımı bir madde. zaten bu primanovaların yarısı akrilik, yarısı porselen yada seramik. sen akrilik olanlarını tercih et çünkü porselen düşünce paramparça olur. ama akrilik en fazla çatlar.. bir de bence banyonu görmeden almamalısın setini :))

hımm teşekkr ederim verdiğin bilgi için. ama ben evmanya dan alcaktım özellilkleri yazmıyo orda nasıl anlayacağım bilmiyorum ama teşekkür ederim.. o zaman 1 2 ay daha bekleyeyim almak için o zamana belli olur

Banyonu bilemedigimiz icin ne desek yalan...
ama her iki takimda benim begendigim renkler, bana sorsan ikisini de al :9:
Fakat en onemlisi uyum, o yuzden banyo ile hangisi uyumlu olacaksa onu alman daha iyi olur...
Primanova`lar benim cok hosuma gidiyor... Eminim en guzel olani sececeksindir, simdiden gule gule kullan....:34:

biraz daha bekleyeyim en iyisi :) ikisini birden alamam cnım maalesef paspaslardan beğendiklerimde pahalı... 2 takım alcam ve o yüzden beni aşar :))

Bene ilk takımı al ilk takımın rengi çok güzel en azından çok renkli olduğundan istediğin renk havlu ve aksesuarlarla banyona renk katabilirisin

Kızlar teşekkür ederim öncelikle... Ama ikisi arasında düşünüyodum son anda nişanlımla beraber başka bi takıma karar verdik ... şu sıralar buna uygun bi paspas takımı bakıyorum
işte banyo 7li setim :)
$BANYO TAKIMI.webp$BANYO TAKIM.webp$BANYO TAKIMIM.webp

son yüklediğinse çok güzel bir takım çok beğendim bunu sitede çoğu kez gördüm diyebilirim zaten ben çok beğeniyordum bu takımı hayırlı olsun

Back
X