O kadar öfke doluyum ki! İki aşağılık tüm herkese olan güvenimi kırdı.Duygularımla oynadı! Okuyun

Asuasuasuysa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
90
94
40
Arkadaşlar az önce sinirden karmakarışık yazdığım konuyu daha net bir şekilde dile getireceğim şimdi;
Benim yakın bir erkek arkadaşım beni biriyle tanıştırmıştı onla da samimiydi ama benle olan geçmişi daha uzundu. Her neyse bizi tanıştırdı bir sevgili olduk. Bu şahıs yani ikimizin ortak yakın arkadaşının ismi Mert, bize birkaç ay önce ikimizi de hayatından çıkarmak istediğini söyleyip laf saydı. Ben de cevabını verdim. Biz 2 hafta önce sevgilimle ayrıldık kötü ayrıldık sayılır ama yine de zor zamanımda yanımda olacak saygısı vardı. Ben 2 gün önce çok kötüydüm eski sevgilim (Sefa) ile olan şeylerden ötürü, mert e yazdım mertle sabah buluştuk.. dertleşiyorduk. Bana geçmişte çok kırıldığını hala da kırgın olduğunu ama bana çok değer verdiğini yanımda oldupunu felsn söyledi ve bana güven dedi. Ben de geçmişten kalan arkadaşlık dostluk ve bu sözlerin üstüne güvendim konustuk daha sonra Aynı günün akşamı sefa ile buluştu ben ona konuşmamızın içeriğini söyleme aramızı daha kötü yapma dedim o da bana güven dedi güvendim ben de, sonra sefa yanındayken mesaj attı işte bitmiş daha olmaz artık seni sevmiyor felan dedi tamam dedim ben uzaklaşırım ondan dedim sonra da bizi senlemyürürken görmüş yanımıza gelmek istememiş hatta yolunu değişmiş dedi. Ben de sefaya mesaj attım hatta Mert e söyledim söyle sefa ya mesaj attım baksın bi dedim. Bana cevap geldi evet ama Sefa’nın ağzıyla Mert yazmış. Mert ile görüşme barışırız felan dedi e bende salak kafam çok seviyorum Mert e uygun bir dille söylüyorum yani bu konustuğumun mert olduğunu bilmiyorum mertin kendisine yazıyorum bir yandan özür dilerim ama bugün görüşmemiz 2 gün önce olduğumuz gibi devam edelim teşekkür ederim her şey için diyorum güzel dille, ama o bana sefanın ağzı ile yazmaya devam ediyor. Sonra sordum işte sen görüşecek misin mert ile dedim bana cevap olarak anlık beraber fotoğraf attılar ama tipleri görmelisiniz tiksindim tam anlamıyla. Daha sonra Mert aradı bir seyler zırvaladı ben ağlıyordum tam hatırlamıyorum ama şey dediğinden eminim sana aylardır kim tutuyorum değer de vermiyorum yalan söyledim insanları maşamılarak kullanma beni sattın sendeki değerimi gördüm ne halin varsa gör bunu söyledi bende cevabını verdim sefaya ver telefonu dedim. Telefonu sefaya vermiş ama ben hala mert ile konusuyorum sanıyorum yani verdim dedi ama vermedi dalga geçti sanıyorum. Sefa benim Asu daha sesimi tanımadın ikimize de yazma daha felan dedi bende duygularımla oynayacak umut verecek kadar düşmüşsün fekan dedim ama ağlıyorum sonra düşen sensin mert sendekini değerini görmek istedi telefonu istedi verdim felan dedi bende hayatına girecek insanların duygularıyla oynama oyuncak yapıp alay etme daha hiç doğru değil dedim hayatıma daha kimse girmicek felan dedi sonra daha arama yeter bitti mi diyeceklerin dedi o sırada babam girdi odama o da babam girdi diye yüzüme kapattı. Mesajdan devam ettik ben diyeceklerimi dedim o da seni artık sevmiyorım daha biz olamaz felan dedi ailenle kötü olmanı istemiyorum lütfen daha devam etme dedi sonra konusma bitti içimi döktüm bitti mi dedi bitti dedim engelle istersen dedim engellemedi iyi günler dedi bende iyi günler dedim ve engelledim, snapten de sildim. Annem de bu sabah ınstagramından çıkarmış engellemiş. Merti de engelledim. Yani kısaca böyle.. sizce haksızlığa uğrayan ve duygularıyla oynanan ben değil miyim? Gerçekten bu yaptıkları karaktersizlik değil de ne

Son düzenleme:
aşırı karışık anlatmışsın yaaa bi sakin .

kaç yaşındasın sanırım küçüksün daha ...9 ayda hemen ailelerle görüşmeye mi başladınız evlilik yakın mıydı kim kimin arkadaşıydı ne oldu diğeri de mi eski sevgilin

onlar arkadaş mı oldu?

Ya hayır hala onladar sinirliyim ki öfkem dursun istiyorum cidden 33 yaş ama uğraştığım adamların akıl yaşı 13 sanırım kendime çok kızıyorum

33 yaş, iki aşağılık erkek yüzünden çok siniriyim ya cidden
33 yaş onunla görüşme bununla etmeye boyun eğmeyecek kadar olgun olunması gereken bir yaş.
Nasıl böyle bişeye düştünüz bilmiyorum ama herşeye okey derseniz böyle dalga geçerler.

Ayrıca yakın erkek arkadaşın, eski sevgiline aşık olmuş olabilir mi

Sakin olun, konunuzu düzenleyin ki herkes yorumlayabilsin .Bende basindan anlamayinca okumayi biraktim, suan burada olmanizin bir faydasi olmayacak yoksa , mantıklı yorumlar gelecektir.

Mert ve sefa cepte tamam orayi anladim ama diger kelimeler yok bende. Neyse sanirim ayrildin 9 aylik iliskin bitmis ve sen kin dolsun nefret dolsun uzuntulusun. .. kuzum bosver allah askina millet esinden bosaniyor bukadar dert etmiyor nedir sendeki bu kin nefet ...

2side erkek ya sinirden doğru düzgün anlatamamışım... sakinleşince anlatayım en iyisi hala geçmedi valla sinirim yazarken daha bir sinirlendim

Ayrıldığımız için değil, benim sevgimi ve duygularıma ikisi bir olup dalga geçtiği için bu öfke ayrıldık bitti bir şekilde geçer ama, ikisine de ayrı olsakta güvenirdim.. bu yaptıkları hayal kırıklığı ve öfke getird

30 yaşından sonra kişilerden ekstra olgunluk bekleyen bir ben değilimdir herhalde. Bu muhabbetlere niçin giriyorsunuz ki liselerde filan bile kalmadı. Orta okullular yapıyor bu dediklerinizi, inanın.

Ailenizin yanında hem de 9 aylık biri için niye ağlıyordunuz, annelerle niye görüşülüyor? Bu kadar kin, nefret neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…