- 5 Ocak 2018
- 90
- 94
- 40
-
- Konu Sahibi Asuasuasuysa
33 yaş, iki aşağılık erkek yüzünden çok siniriyim ya ciddenBen var anlamamak
Senin yaş kaç olmak
Ya hayır hala onladar sinirliyim ki öfkem dursun istiyorum cidden 33 yaş ama uğraştığım adamların akıl yaşı 13 sanırım kendime çok kızıyorumaşırı karışık anlatmışsın yaaa bi sakin .
kaç yaşındasın sanırım küçüksün daha ...9 ayda hemen ailelerle görüşmeye mi başladınız evlilik yakın mıydı kim kimin arkadaşıydı ne oldu diğeri de mi eski sevgilin
onlar arkadaş mı oldu?
33 yaş onunla görüşme bununla etmeye boyun eğmeyecek kadar olgun olunması gereken bir yaş.33 yaş, iki aşağılık erkek yüzünden çok siniriyim ya cidden
2side erkek ya sinirden doğru düzgün anlatamamışım... sakinleşince anlatayım en iyisi hala geçmedi valla sinirim yazarken daha bir sinirlendim33 yaş onunla görüşme bununla etmeye boyun eğmeyecek kadar olgun olunması gereken bir yaş.
Nasıl böyle bişeye düştünüz bilmiyorum ama herşeye okey derseniz böyle dalga geçerler.
Ayrıca yakın erkek arkadaşın, eski sevgiline aşık olmuş olabilir mi
Ayrıldığımız için değil, benim sevgimi ve duygularıma ikisi bir olup dalga geçtiği için bu öfke ayrıldık bitti bir şekilde geçer ama, ikisine de ayrı olsakta güvenirdim.. bu yaptıkları hayal kırıklığı ve öfke getirdMert ve sefa cepte tamam orayi anladim ama diger kelimeler yok bende. Neyse sanirim ayrildin 9 aylik iliskin bitmis ve sen kin dolsun nefret dolsun uzuntulusun. .. kuzum bosver allah askina millet esinden bosaniyor bukadar dert etmiyor nedir sendeki bu kin nefet ...
Sakinleşince düzenleyeceğim, sinirden doğru düzgün yazamamışım bile haklısınızSakin olun, konunuzu düzenleyin ki herkes yorumlayabilsin .Bende basindan anlamayinca okumayi biraktim, suan burada olmanizin bir faydasi olmayacak yoksa , mantıklı yorumlar gelecektir.
Sakimleşince ilk işim düzenlemek olacak33 yaşında niye uğraşıyorsunuz böyle tiplerle yaa.
bi sakin olunda düzgünce anlatın cidden bişey anlaşılmıyor ki bi düzgün yorum yapalım.
3 bile değil 4 :) ya buna güldüm ama sinirden cidden saçmalamışım bir güzelCanım belliki çok sinirlisin 3 ayrı konu açmışsın