• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar karıştı ki her şey :S

sude22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
3
0
1
30
Öncelikle herkese merhabalar. uzun bir süredir misafir olarak takip ediyordum ama demek ki üye olup mesaj yazmak bu güne nasipmiş. Benim derdim acaba hamile miyim? Durum o kadar karıştı ki aşağıya sıralama yaparak durumu yazacağım.

08.10.2015 - eşimle korunmasız ilişkiye girdik, geri çekilme metodu kullandı.
09.10.2015 - eşimle korunmasız ilişkiye girdik, geri çekilme metodu kullandı.
10.10.2015 - eşimle korunmasız ilişkiye girdik, geri çekilme metodu kullandı.
11.10.2015 - adet oldum.
12.10.2015 - eşimin işinden dolayı çok uzun süreler ayrı kaldığımız için adet kesici hap kullandım ve adetim kesildi. ilişkiye girdik, eşim içime boşaldı.
13.10.2015 - Adet kesici hapı sadece 1 gün kullandım. ama bugünde adetim kesikti. İlişkiye girdik ve eşim yine içime boşaldı.
14.10.2015 - Adetim hala kesik. Eşimle ilişkiye girdik ama bu sefer içime boşalmadı.
15.10.2015 - Eşim işinden dolayı gitti. Adetim geri başladı ve 3 gün kadar sürdü.

Normalde adeti çok düzenli biriyimdir.

05.11.2015 - Eşim tekrar geldi. Eczaneden gebelik testi alıp yaptık negatif çıktı. Eşimle korunmasız ilişkiye girdik, geri çekilme metodu kullandı.
06.11.2015 - Eşimle korunmasız ilişkiye girdik, geri çekilme metodu kullandı.
07.11.2015 - Eşim tekrar gitti ve bende adet günümü beklemeye başladım.

ayın 9u gibi adet olmam gerekirken adet olmadım. Acaba hamile olabilir miyim? Eşimin işinden dolayı şuan için çocuk yapamayız :S acaba adet kesici mi buna sebep oldu. Yoksa içime boşaldığında mı bir hamilelik oluştu bilemiyorum. O zaman adettim ve ilişkiden 15 günden fazla bir süre sonra test yaptım negatif çıktı. Eşim şuan yanımda değil. stresten kendimi yedim. Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Bence hap duzensizlestirmistir gecikmen devam ederse ucuz testlerden yap varsa onda bile cikar

haptan dolayi duzensizlik olmus olabilir ama sunu da soylemek isterim ustune basa basa geri cekilme bi koruma yontemi diildir!!! ayrica cocuk istemiosaniz en azindan esiniz prezervatif kullanmali nasi olsa adet donemindi diye dusunup rahat davranmamaliydi sizin de buna izin vermemeniz gerekirdi. gecikme devam ederse kan testi yaptirabilirsiniz ama bu sekilde korunmadan iliski yasamaya devam ederseniz her an beklenmedik bi hamilelik yasayabilirsiniz.

Cevaplar için teşekkür ederim. Kan testini ne zaman yaptırmam gerekir. Eğer ki adetli olduğum dönemde bir döllenme olmadıysa, son birlikte olduğumuz da bir döllenme olduysa bu kan testinde çıkar mı? Bugün son ilişkinin üstünden 1 hafta geçti.

Cevaplar için teşekkür ederim. Kan testini ne zaman yaptırmam gerekir. Eğer ki adetli olduğum dönemde bir döllenme olmadıysa, son birlikte olduğumuz da bir döllenme olduysa bu kan testinde çıkar mı? Bugün son ilişkinin üstünden 1 hafta geçti.

min 10 gun gecmesi gerekir

Bugün adetim gecikeli 1 hafta oldu. Gittim test aldım. Evde yaptım ama çok net negatif çıktı :s sizce bu süreden sonra bu test sonucuna güvenebilir miyim? Kan testi yaptırmam gerekir mi?

Back
X