Öncelikle herkese merhabalar. uzun bir süredir misafir olarak takip ediyordum ama demek ki üye olup mesaj yazmak bu güne nasipmiş. Benim derdim acaba hamile miyim? Durum o kadar karıştı ki aşağıya sıralama yaparak durumu yazacağım.
08.10.2015 - eşimle korunmasız ilişkiye girdik, geri çekilme metodu kullandı.
09.10.2015 - eşimle korunmasız ilişkiye girdik, geri çekilme metodu kullandı.
10.10.2015 - eşimle korunmasız ilişkiye girdik, geri çekilme metodu kullandı.
11.10.2015 - adet oldum.
12.10.2015 - eşimin işinden dolayı çok uzun süreler ayrı kaldığımız için adet kesici hap kullandım ve adetim kesildi. ilişkiye girdik, eşim içime boşaldı.
13.10.2015 - Adet kesici hapı sadece 1 gün kullandım. ama bugünde adetim kesikti. İlişkiye girdik ve eşim yine içime boşaldı.
14.10.2015 - Adetim hala kesik. Eşimle ilişkiye girdik ama bu sefer içime boşalmadı.
15.10.2015 - Eşim işinden dolayı gitti. Adetim geri başladı ve 3 gün kadar sürdü.
Normalde adeti çok düzenli biriyimdir.
05.11.2015 - Eşim tekrar geldi. Eczaneden gebelik testi alıp yaptık negatif çıktı. Eşimle korunmasız ilişkiye girdik, geri çekilme metodu kullandı.
06.11.2015 - Eşimle korunmasız ilişkiye girdik, geri çekilme metodu kullandı.
07.11.2015 - Eşim tekrar gitti ve bende adet günümü beklemeye başladım.
ayın 9u gibi adet olmam gerekirken adet olmadım. Acaba hamile olabilir miyim? Eşimin işinden dolayı şuan için çocuk yapamayız :S acaba adet kesici mi buna sebep oldu. Yoksa içime boşaldığında mı bir hamilelik oluştu bilemiyorum. O zaman adettim ve ilişkiden 15 günden fazla bir süre sonra test yaptım negatif çıktı. Eşim şuan yanımda değil. stresten kendimi yedim. Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
08.10.2015 - eşimle korunmasız ilişkiye girdik, geri çekilme metodu kullandı.
09.10.2015 - eşimle korunmasız ilişkiye girdik, geri çekilme metodu kullandı.
10.10.2015 - eşimle korunmasız ilişkiye girdik, geri çekilme metodu kullandı.
11.10.2015 - adet oldum.
12.10.2015 - eşimin işinden dolayı çok uzun süreler ayrı kaldığımız için adet kesici hap kullandım ve adetim kesildi. ilişkiye girdik, eşim içime boşaldı.
13.10.2015 - Adet kesici hapı sadece 1 gün kullandım. ama bugünde adetim kesikti. İlişkiye girdik ve eşim yine içime boşaldı.
14.10.2015 - Adetim hala kesik. Eşimle ilişkiye girdik ama bu sefer içime boşalmadı.
15.10.2015 - Eşim işinden dolayı gitti. Adetim geri başladı ve 3 gün kadar sürdü.
Normalde adeti çok düzenli biriyimdir.
05.11.2015 - Eşim tekrar geldi. Eczaneden gebelik testi alıp yaptık negatif çıktı. Eşimle korunmasız ilişkiye girdik, geri çekilme metodu kullandı.
06.11.2015 - Eşimle korunmasız ilişkiye girdik, geri çekilme metodu kullandı.
07.11.2015 - Eşim tekrar gitti ve bende adet günümü beklemeye başladım.
ayın 9u gibi adet olmam gerekirken adet olmadım. Acaba hamile olabilir miyim? Eşimin işinden dolayı şuan için çocuk yapamayız :S acaba adet kesici mi buna sebep oldu. Yoksa içime boşaldığında mı bir hamilelik oluştu bilemiyorum. O zaman adettim ve ilişkiden 15 günden fazla bir süre sonra test yaptım negatif çıktı. Eşim şuan yanımda değil. stresten kendimi yedim. Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleme: