kök bakım günlerinde yaptığım kinin li saç maskemden mükemmel sonuç aldım.tavsiye ederim herkeslereeee
daha kalıcı ve kaliteli bir renk elde ediliyor.daha geç akıyor (boyada sorun yoksa tabi )
ekledim tatlım,yarın bakım için çok önemli günler başlıyor.
bu senin amacına bağlı aslında.rengi içinse boya gününü,bakım amaçlıysa bakım gününü tercih etmelisin.
Canım masken zenginmiş baya, umarım çok güzel verim alırsın. Ben kendi adıma bir tek yağı veya maksimum ikisini karıştırınca istediğim sonucu elde edebiliyorum. İçine çok şey karışınca yaramıyor bana. Kimi arkadaşlara da yağ karışımları çok iyi geliyor. Sanırım deneyerek bulabilirsin ancak:26:Madem önemli günlerdeyiz hemen uygulayalım değil mi?
Şu an saçımda bir yağ karışımı var.Hazır bir karışım ben karıştırmadım.3 çeşit bakım var elimde ve her seferinde birini uygulamaya çalışıyorum.Kendimce maksimum etkiyi sağlarım diye düşündüm.Umarım yanlış düşünmemişimdir.İçindekiler:
Isırgan yağı
Badem yağı
Zeytin yağı
Hindistan cevizi yağı
Buğday yağı
Defne gar yağı
Çam terebentin
Çörekotu yağı
Susam yağı
Ceviz yağı
Avokado yağı
Fındık yağı
Jojoba yağı
Ayçiçek yağı
Soya yağı (bu son ikisi yemek tarifi gibi olmuş)
Yorumlarınızı bekliyorum
Canım masken zenginmiş baya, umarım çok güzel verim alırsın. Ben kendi adıma bir tek yağı veya maksimum ikisini karıştırınca istediğim sonucu elde edebiliyorum. İçine çok şey karışınca yaramıyor bana. Kimi arkadaşlara da yağ karışımları çok iyi geliyor. Sanırım deneyerek bulabilirsin ancak:26:
cok tesekkur ederım brezılya fonu yaptıracam hangı gunlerde yaptırmam lazım bakım gunlerındemı:26:
Canım masken zenginmiş baya, umarım çok güzel verim alırsın. Ben kendi adıma bir tek yağı veya maksimum ikisini karıştırınca istediğim sonucu elde edebiliyorum. İçine çok şey karışınca yaramıyor bana. Kimi arkadaşlara da yağ karışımları çok iyi geliyor. Sanırım deneyerek bulabilirsin ancak:26:
kesinlikle sana katılıyorum canım.bakım kişiye özel birşey.
ben de yağ konusunda tek bir yağı kullandığımda farkedilir bir etki görüyorum.
geçen yıl ceviz yağını ve hint yağını dönüşümlü kullanmıştım.etkisi nedeniyle hangisini yapsam aklım öbüründe kalıyordu
en iyisi ben evde ne varsa tek tek uygulayıp bitireyim.sonrada sadece bu yağları kullanayım.:44: ama şimdi ba<şka bir yağ keşfettim bi süre ona devam edeyim,bitene kadar.
merak edersiniz ama ne olduğunu bilmiyorum şimdilik.evde vardı.tahminim var ama kesinleştiremedim henüz.bi süre kullanayım sizlerlede paylaşıcam merak etmeyin :)
Barro ben mayayı maske yapmadım ılık süte karıştırıp içtiğimde gerçekten gözle görülür bir sonuç aldım. Şöyle anlatayım: sutyen lastiğimin üstünde olan saçlarım iki haftada bu lastiğin altına uzandı, bu benim için ciddi bir uzamaydı. Şu an diyetisyen kontrolündeyim ve bunu içemiyorum, ama kilo sorunun yoksa içebilirsin gerçekten uzatıyor, protein günlerinde daha da etkilidir sanıyorumGelsin protek gitsin mayalı maske günlerindeyiz efendim
Mayalı maskenin de sinameki kürü gibi sabit kesin etkisi olan bir tarifi oranı olsa çok güzel olacak ama kimse ses çıkarmıyor bu konuda, kokusundan dolayı yapmıyor sanırım kimsecikler
Merhabalar kızlar
Ben bu sayfayı yeni yeni takip etmeye başladım bakımlarımı olduğunda bu tarihlere getirmeye çalışıyorum ama aklıma takılan bir soru var, ben mesela düzenli olarak sinamekili karışımı uygulamaya başladım, bu bakım tarihleri haftanın belirli günlerine gelmiyor anladığım kadarıyla ama mesela sinamekili kürü yapmak için uygun olan günler ayda 4 kere denk geliyor mu?
Barro ben mayayı maske yapmadım ılık süte karıştırıp içtiğimde gerçekten gözle görülür bir sonuç aldım. Şöyle anlatayım: sutyen lastiğimin üstünde olan saçlarım iki haftada bu lastiğin altına uzandı, bu benim için ciddi bir uzamaydı. Şu an diyetisyen kontrolündeyim ve bunu içemiyorum, ama kilo sorunun yoksa içebilirsin gerçekten uzatıyor, protein günlerinde daha da etkilidir sanıyorum
Yinee ben cvp veriim canımgenelde 8 9 günde bire denk geliyo, yağ bakımı için uygun günlerde yapıyoruz.
Sonuç:
-iğrenç bir koku(hala da geliyor burnuma)
-yüzümde belirgin bir fark görmedim.yumuşak ama.
-saçım için yorum yok.kokuyo :)
Çok da bayılarak yapmadım,pek nadir yaparım gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?