Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

3. eylülde türkiyede olucam insallah o tarihlerde uygun sac boyama günü olur, cünkü gider gitmez boyatmak istiyorum aslinda..Keske tarihler aylik gelseydiiii

tesekkur ederiimm canim , bilgilerini dort gozle bekliyorum ben fransadayim , istersen istedigin ùrùnleri gonderebilirim :80:

tr ye giriş olabilecek mi kiiiiiiiiiii??? yasakladıkiiiiiii

kargoyla olmaz zaten kittycim.
gelirken makyaj malzemesi gibi çantaya atıp getirilecek.yoksa mümkün değil şu an ki yasalarla..

3. eylülde türkiyede olucam insallah o tarihlerde uygun sac boyama günü olur, cünkü gider gitmez boyatmak istiyorum aslinda..Keske tarihler aylik gelseydiiii

bak bak bak..ben burada yana yakıla yurtdışından gelecek birini arıyorum,sen kalkmış boya günü soruyorsun sadece
yok sana boya günü

Dün gece baktımki yağ günlerinin sonu.Üşenmeyi bir kenara itip gecenin bir yarısı kendime güzel bir ballı yağlı bir saç bakım maskesi yaptım .Banyodan sonrada vücudumu güzelce bazı yağlarla yağladım.Sanırım her ne kadar kilolu olsam da vücudum ve yüzüm kuru.Çünkü sürdüğüm yağları vücudum suya hasret kalmış kuru topraklar gibi emiyor ve ben sadece vücudumda yumuşaklık hissediyorum asla yağlı kalmıyor.O yüzden artık her banyo sonrası nemli vücudumu yağlamayı sevmeye başladım.Pürüzsüz ve yumuşacık bir tenim oluyor böyle yapınca.Umarım bitlenmem Gerçi her gün duş alıyorum nereye bitleneceğim

bende sinemakili tarifi uyguluyordum,tarihleri görünce o günlerde yapayım dedim ve dün yaptım:).Teşekkürler aycangul,emeğine sağlık

sagol Aycangul , tesekkur ederim tarihler için :)biraz gec gordum , evde olmadiigim için yine tarihlerden bazilarini kaçirdim :) haftaya duzene gircem in$allah..kesim için de temmuzu beklicem galiba :) yaa ben kargoyla makyaj malzemeleri gonderildigini saniyoduum :26:

merhaba aycangül gecen ay boya gununde sacımı boyattım ama sormak ıstedıgım bısey var belırtılen tarıhlerde sac boyması ne işe yarıyor ne gıbı katkılar saglıyor tesekkurler sımdıden

Aycangül, kına yapmayı boya gününde mi, bakım gününde mi yapmalıyız acaba? Sonuçta normal bir boya değil ya nasıl daha çok verim alabiliriz acaba o güne denk getirmeye çalışayım

17'sine kadar var tarih.Bu gece saat 02'de bitiyor.Yarın uygun mu bakım ya da kesim için?

merhaba aycangül gecen ay boya gununde sacımı boyattım ama sormak ıstedıgım bısey var belırtılen tarıhlerde sac boyması ne işe yarıyor ne gıbı katkılar saglıyor tesekkurler sımdıden

daha kalıcı ve kaliteli bir renk elde ediliyor.daha geç akıyor (boyada sorun yoksa tabi )

Aycangül, kına yapmayı boya gününde mi, bakım gününde mi yapmalıyız acaba? Sonuçta normal bir boya değil ya nasıl daha çok verim alabiliriz acaba o güne denk getirmeye çalışayım

bu senin amacına bağlı aslında.rengi içinse boya gününü,bakım amaçlıysa bakım gününü tercih etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…