Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

hangileridir meselaa sülfatsız şampuan?

dışarıdan kattığınız ürün oranı % 3 ü geçmesin yani 400 ml şampuana 12 gr falan koy maksimum. ama hep söylediğim gibi, aradığınız derman sülfatsız şampuanlarda

Nude, Syoss, bazı bebek şampuanları sülfatsız. Organik şampuanlarda da sülfat yok bildiğim kadarıyla ama sülfat olmaması çözüm mü tek başına?
Farklı şekillerde içinde olabiliyormuş sanırım.

canım ben de 5 aydır nude yi kullanıyorum kremiyle birlikte.yani bu süre içinde saçıma daha önce kullandığım ürünlerden hiçbirini sürmedim.
şunu rahatlıkla diyebilirim ki bizimkiler gibi yıpranmış saçlara kesinlikle tek başına çözüm değil.
bu süre içinde bakımı bırakmıştım.bugün yeniden yağlarla bakım yapmaya başladım.ve bu bakım yapmadığım 5 ay için ne kadar büyük bir pişmanlık duyduğumu anlatamam.yağlı haldeyken saçlarımın ne hale geldiğini daha net gördüm.
bir iki yıl kadar yağlarla bakım yapmıştım öncesinde hızlı uzaması için..bir türlü sonuç alamadım bu konuda ama saçımda tek bir kırık yoktu.yıpranmış görünüyordu ama inan hiç kırık yoktu.
şimdi bu 5 ayda uzattığım 5 cm yi kestirmem gerekiyor !!!
şunu atladım.yine burada gördüğüm bir topikteki tarifle şampuan hazırlamıştım.içine vitaminler yağlar vs vs.. yıkarkende bekletiyordum birkaç dakika.biraz da buna güvenip bakım yapmadım."nasıl olsa her yıkamada bakım oluyor" rahatlığı vardı ama buda yanlışmış.
kararım birdaha bu şekilde şampuan hazırlamak.bunun yerine içine kırdığım onca ampulü drekt saç diplerime sürmek.eminim çok daha iyi olacaktır.
arkadaşım aradı, beni almaya geliyorlarmış tamda uzun uzun dert yanasım vardı.
kısacası barrocum bizi tek başına sülfatsız şampuan kesmez :)

Kılıçla da konuşmuştuk bu konuyu yanlış hatırlamıyorsam, çok da aklımda kalmıyor gerçi konuştuklarımız ama şampuan ne olursa olsun tek başına bakım için yeterli olamaz saç derisi de cilt sonuçta yüzümü çok çok iyi bir temizleyiciyle temizledim zarar vermedi diye nemlendirmemem mi lazım yani?
Neyse efendim ben şişesinin rengine vurulup aldığım şampuanımla şimdilik mutluyum, Nude şampuanları da beğendik diye her gittiğimde fiyatını yarımşar lira artıran Gratis ve Watsons sizi sevmiyorum
Yağ bakımı yapacak kıvama tekrar ulaşmayı da canı gönülden diliyorum.

meraba aycangul ben başak burcuyum ama benim için bu ay gectimi acaba özel günler? daha önce yanıtladıysan lütfen kusura bakma okuyamadım tüm sayfaları

Şampuanların bakım yaptığını pek düşünmüyorum, şampuan ne kadar zararsızca temizliyorsa o kadar iyi. Kendi işini yapsın yeter :) Şu ana kadar faydasını gördüğüm tek şey içine sarıımsak koymaktı, o da şampuanla değil sarımsaklarla ilgili

Otacı lily kremlide de sülfat yok kızlar. Dimetikon kadar zararlı olmayan iki çeşit silikon var. ben kokusunu da çok sevdim beyaz zambak kokusu :)

Son düzenleme:
Sevgili Aycangul ,12 Agustostan sonraki kesim, bakim ve yag gunlerini _saatlerini de ogrenebilir miyim :S ayrica verdigin bilgiler için cook tesekkurler yine tesekkurlerr, ve boyaaaa , boya gunlerii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…