O Hayat Benim Fox Tv

bende izliyorum çok güzel bir dizi

Efsun ve anasına gıcık oluyorum

Ben de çok gıcık oluyorum.Kadın kızı için kendini parçalıyor ama kız kendi çıkarı için onları tek kalemde siler.

Ben de çok gıcık oluyorum.Kadın kızı için kendini parçalıyor ama kız kendi çıkarı için onları tek kalemde siler.

aynne dostlar uyuuz oluyorum bende ayrıca baharın saflığına da uyuz oluyorum :15::15: neyi bekliyosun ne safsın git evlen işte :2::ssz::ssz:

aynne dostlar uyuuz oluyorum bende ayrıca baharın saflığına da uyuz oluyorum :15::15: neyi bekliyosun ne safsın git evlen işte :2::ssz::ssz:

Şimdi o kadar safımı kaldı dimi.Şimdiki kızlar seni suya götürür susuz getirir.:1:

Boyle bir dizi mi varmis

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ıyy gelınlık sahnesınde tıksındım efsunda yaaa nasıl yedı o vısnelerı tovbe yarabbm pisss:D

fılmın basından berı hasrette olmemıstır fılya bu cıkar gelır demstım sezon fınalınde cıktı geldıııı sanırım :)

ıyy gelınlık sahnesınde tıksındım efsunda yaaa nasıl yedı o vısnelerı tovbe yarabbm pisss:D

Tam psikopattı o sahnede.:27:Bahar da saf saf izledi.:19:

fılmın basından berı hasrette olmemıstır fılya bu cıkar gelır demstım sezon fınalınde cıktı geldıııı sanırım :)

Ben hiç tahmin etmemiştim.Merak olsun diye ölü de dirilttiler:)

efsun iyi oynuyor bence
bahar ın tipinde bi iticilik yok mu kızlar taktım ben ona yaşlı gibi mimikleri:ssz:

Ceren Moray bomba ya. Kavak yellerindeki o sevimli, cici genç kız gitti yerine cadoloz çirkef bir şey geldi.. :27:

Heyecanlı bir dizi.Nuran bir gün kalpten gidecek.:KK48:Yeşim Ceren Bozoğlu çok iyi oynuyor.O yazıları kim yazıyor merak ediyorum.

Altınları kim çaldı! Bilen var mı?

Ayy ben bakamadın dün kısa özet geçebilir mlsiniz ?

Altınları Efsun'un şöförü çalmış.Şimdi de onu tehdit ediyor.

Back
X