• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o da nesi dediğim ebced hesabı

bsr00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
44
7
36
Arkadaşlar ya ebced hesabıyla yıldızname bakan duydunuz mu biliyo musunuz hiç dün sosyal medyada karşıma çıktı yazmış işte oraya tarot falı vs. Gibi bi şey değildir iş hakkında evlilik hakkında çocuğu olmayanlar için filan bi sürü olumlu yönde şeyler olcağına dair yazılar vardı biri yorumunu yazmış eşim çapkının önde gideniydi sayenizde artık öyle şeyler yapmıyo hatta namaza bile başladı sağolun filan diye bi bilgisi olan var mı canlar meraktan çatlıyorum Hoppa:KK51:

Allahtan baska gelecegi bilen yoktur. Inanmayin boyle seylere artik... :dua:
Fal değil diye yazdığı için orda acaba mı dedim istihareye yatmak gibi bi şey mi ki diye sonuçta o da hayırlı mı hayırsız mı diye yapılan bir şey tabikide geleceği Allah tan başka kimse bilemez asla aksini iddia etmiyorum

Fal değil diye yazdığı için orda acaba mı dedim istihareye yatmak gibi bi şey mi ki diye sonuçta o da hayırlı mı hayırsız mı diye yapılan bir şey tabikide geleceği Allah tan başka kimse bilemez asla aksini iddia etmiyorum
Bundada yildizname adi altinda gelecekten vaadler yada felaketler soyleniyor. Bos yere kaptirma parani diye soyledim :KK39:

Bundada yildizname adi altinda gelecekten vaadler yada felaketler soyleniyor. Bos yere kaptirma parani diye soyledim :KK39:
Teşekkür ederim yorumun için sadece merak ettim bu konu hakkında bilgisi olan var mı diye bunu yazan kişiye de bir takım sorular sordum ama tabiki cevap vermedi o yüzden belki burda bi bilgisi olan vardır diye sormuştum

Back
X