O da Gazze'li çocuklar adına meydan okudu!

lütfen haberi yazarmısın. birde link ekle .
yoksa konunu kapatmak durumundayım. bir süre vereyim sana bunun için.

amacı burda tam olarak gazze...
hakkı var mı var...
ben bu davranışa saçma demedim.
bu konuda anlaşabilceğimize düşünmüyorum seninle çünkü farklı yerlerden bakıyoruz...
buz dökme işininde suynu çıkardılar haklısın.
ben diyorum ki als için meydanlarda olanlara(show amaçlı dahi olsa kendi tercihleri)
gazze için nerdeydin diye soramayız.
adamın öncelikleri farklıdır
ölen çocuklar bizim canımızı yaktığı gibi onların ki yakmıyodur yada ne bilim
biz napıyoruz görüyoruz ağlıyoruz dua ediyoruz..
belki bunu onlarda yapıyodur...

Tamam işte bu adam da senin eleştirdiği şeyi yapıyor o zaman yalnızca dünya da Filistinli çocuklar ölmüyor çok üzücü ama durum bu. Sadece onları söyleyerek yalnızca Israil zulmü ne dikkat çekiyor. Ben de diyorum ki dünyadaki tüm zulumleri neden elestirmiyor o zaman. Hepsini dile getirip kampanya yapmıyor.

Başkalarını eleştirmen önce kendi davranışlarına baksın

Açıkcası anlamadığım , als kampanyasına neden tepki gösterdiği . Birileri farkındalık yaratmak icin kampanyayı düzenlemiş , kaldı ki eleştirdiği kampanya konuda ki gence de ilham kaynağı olmuş ve kendisi de cok daha anlamlı ve guzel bir kampanya başlatmış .

Söylemek istediği Filistin'in yaşadıklarının görmezden gelindiği ise maalesef bu doğru ama bunu bir baska kampanyayı eleştirerek yapmak ne derece doğru bilemiyorum .

Face , twitter kullanmadığımdan kampanyalar ne aşamada bilmiyorum tabii , basından takip ettigim kadarıyla bildiklerim . Her zaman bir seyleri kendine reklam malzemesi yapacak insanlar olacaktır bunun önüne gecmek imkansız .

ben anlatamıyorum sanırım
ama farklı pencerelerden bakıyoruz gerçekten çünkü benim hafzalam almıyor artık
burda dikkat çekmek istediği filistin değil gazze değil
orda türkmenleri orda arakanlıları orda suryelileri orda mısırları söyleseydi senin için yeterli olacakmıydı
yada iyi yapmış diyecekmiydin
sanatçılar da değil aslında

eleştirdiği herkes sen ben o bu şu
o kadar kampanyalar yapıldı gazze için 100 kişiden 50 si katılmadı bile
sanatcılardan biri çıkıp konuşmadı bile

neyse uzatmanın anlamı yok esra çünkü gerçekten bakış açılarımız çok çok farklı

bu arada neden esra yazdım bi yerdemi dek geldi bilmiyorum adın esramı
bak ben als için yapılan kampanyaya karşı değilim
hele ki brekakingin paylaştığı videodan sonra inşallah RABBİM şifalarını gönderir
ki bağış çok fazlada değilmiş buzlu suyu tepelerinden döküp ün yapmak dedindeler
gazze için kampanyalar yapılmadımı sanıyorsun ama ses getirmedi malesef
çok sevgili değerli muhteşem sanatcılarımıza buzlu su kadar eğlenceli gelmedi
Tepki gösterene show yapiyor denilir, göstermeyene de duygusuz vicdansiz olarak bakilir. Bunun bi ortasi varsa onu alalim..

yok malesef

Ehehe adım esra evet :)

Ben senin demek istediğini anlıyorum ama buna katılmıyorum Amine. Birine neden onu yapmadın bunu yapmadın demenin doğru olmadığını söylüyorum sadece. Yani o adama da bi şey dediğim yok sadece onun mantığından ilerleyerek soru sordum.

Benim yorumun video üzerineydi . Senin kampanyaya karşı olduguna dair birşey yazmadım . Kaldı ki neden karşı olduğunu düşüneyim ki . Als hakkında az cok bilgim var , Allah yardımcıları olsun şifalarını versin .
Hayır bazı kampanyalar yapıldığını biliyorum , yapılmadı demedim ki Filistin'in görmezden gelindiğini yazdım .
Keske katılım fazla olsa , daha cok dikkat çekilse ama kimseye de sen neden şu kampanyaya destek verdin de buna destek vermiyorsun , reklamci seni deme hakkımız yok bence .

Sosyal medya bu kadar etkinken bir kampanyanın ses getirmesi için illa sanatçılar tarafından desteklenmesi gerekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…