Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Bugün kazanan talihlilerin adresleri obag tarafına iletildi. ekhion belirtilen süre içinde bize geri dnüş yapmadığı için 1. yedek üyeye( office ) hediyesi yollanmıştır.
Tebrikler ; choccywhoccydoodah , @gulum7 ve office
diyet grubunda gormustum paylasilmisti. bana ciksaydi koştur koştur direkt buraya atardim ama şans isteHala kargolarınız gelmedi mi ?
Hala kargolarınız gelmedi mi ?
1 inde yollanmadi mi ofişim, geçe kalmis. itiraf ediyorum seninkini ben aldimHayır henüz gelmedi.
1 inde yollanmadi mi ofişim, geçe kalmis. itiraf ediyorum seninkini ben aldim
valla sen yedeklere ilk sira çık, ustune kazanana ulasilamasin, yedeklerden seçil . git kargon kaybolsun trajikomik olurya herkes aldı da benimki kaybolduysa kendimi keserim
Dur sakin ol kesme kendini..ya herkes aldı da benimki kaybolduysa kendimi keserim
Ben bugün teslim aldım. Teşekkürler.Hala kargolarınız gelmedi mi ?
Ben bugün teslim aldım. Teşekkürler.
Merhaba,
Benim çantam bugün ulaştı. Bordo rengi çok severim,rengi gayet güzel. 2 çocuk /biri bebek/annesi olarak boyutu da hoşuma gitti zira baya büyük,bende fazla eşya taşıyorum bu ara.
Çok teşekkür ederim.Eki Görüntüle 2189953
benimki gelmedi daha haydin inşallah bugün yarın :) güle
Canım teşekkür ederim, sende güle güle kullan, gelebilir her anrengi gerçekten çok güzelmiş güle güle kullan
Paylaşmıştım bir evvelki mesajımdakeşke fotoğraf paylaşsaydınız : )
Paylaşmıştım bir evvelki mesajımda
rengi gerçekten çok güzelmiş güle güle kullan