- 19 Kasım 2013
- 18.629
- 33.574
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazananlar belli oldu diye mesaj geldi,birde sizin mesajınız geldi ayrıca.Merhaba,
Biz sadece son katılım tarihini veriyoruz sistem zart diye açıklıyor. Çekilişi rastgele yapıyor. Kazananlara mesaj gidiyor mu ? açıkçası bilmiyorum.
Kazananlara ben sadece sonrasında mesaj atıyorum adres bilgilerini istemek için.
hayirli olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin :)) gule gule kullanin hediyenizi tebrikler :)Ay ben kazanmisim,şoktayım,katılırken hamileydim oğlumun şansına demiştim,oğlumu sağlıkla kucağıma aldım,şimdi bir geldim ki kazanmışım. Çok sevindim gerçekten ,teşekkürler
Çok teşekkür ederim amin inşallah.hayirli olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin :)) gule gule kullanin hediyenizi tebrikler :)
Hayırlı olsun canımAy ben kazanmisim,şoktayım,katılırken hamileydim oğlumun şansına demiştim,oğlumu sağlıkla kucağıma aldım,şimdi bir geldim ki kazanmışım. Çok sevindim gerçekten ,teşekkürler
Sizin sansınızdan istiyorum hayırlı olsunAy ben kazanmisim,şoktayım,katılırken hamileydim oğlumun şansına demiştim,oğlumu sağlıkla kucağıma aldım,şimdi bir geldim ki kazanmışım. Çok sevindim gerçekten ,teşekkürler
Benim şansım değil yahu,oğlumun şansına demiştim onun şansına kazandım bence.Sizin sansınızdan istiyorum hayırlı olsun
Sağolasın canım.Hayırlı olsun canım
Bebeğinde hayırlı olsun.Sağlıkla büyüsün inşaallah.Şansıyla gelmiş
Oyy maşallah ne güzel.Ay ben kazanmisim,şoktayım,katılırken hamileydim oğlumun şansına demiştim,oğlumu sağlıkla kucağıma aldım,şimdi bir geldim ki kazanmışım. Çok sevindim gerçekten ,teşekkürler
Çok teşekkür ederimOyy maşallah ne güzel.
Kendime çıkmış gibi sevindim şu yorumu okuyunca, güzel günlerde kullan inşallah.
Peki yedeklerde sistem nasil isliyor tam olarak ?